Regisztráció Blogot indítok
Adatok
richard sherman

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MR-vizsgálat utáni éjszaka voltak gondjaim az alvással. Fel kellett dolgoznom az információkat, és el kellett kezdenem stratégiát építeni. Mindkettő korai egy olyan helyzetben, amikor az ember azt sem tudja, mivel áll szemben. Persze miután átmentem az ilyenkor szokásos vergődésen, már kissé…..
richard sherman 2016.09.16 16:13:19
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
richard sherman 2014.08.17 09:40:34
@Kukucska: Igen,olvastam a döntésedről,érthető,hogy hálás vagy Zsófinak. Én először az indexen olvastam az egyik bejegyzését,és megfogott az őszintesége és a bátorsága valamint az a féltő szeretet,ahogy a kislányához viszonyul.
Magam is gyakorló apa vagyok és sajnos tökéletlen szülő; túl sok mindent megengedek nekik,de nagyon szeretem őket. Azt akarom,hogy Zsófi is lássa felnőni a kislányát mert megérdemli és mert apának/anyának lenni a legjobb dolog a világon...
A csokitortával nem akartam elbagatellizálni a helyzet komolyságát,nem vicceskedésnek szántam,hanem komolyan gondoltam. Imákat nem ígérhetek,de pozitív gondolatokat igen!
„Recidivára nagyfokban suspect 43x40x40mm átmérőjű terime” Nem tudom mire számítottam.  Azt éreztem, tudtam, hogy van ott valami, mégis meghasadt a föld alattam, amikor megláttam az eredményt, és zuhanni kezdtem.  Valaki adjon nekem valamit, amibe kapaszkodhatok!  Valaki mondjon…..