Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Kollár

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szerencsejáték Zrt. korábbi kutatásból kiderült, mit tennénk először, ha megnyernénk a lottót. A család és az ismerősök előtt valaki mást hívna fel a többség…  ..
István Kollár 2017.08.07 09:05:26
@Bicepsz Elek: Úgy ahogy írod...meg még azonnal személy azonosítót változtatnék és elhúznék a p@@@@@a..
Korábban már írtunk arról, hogy mit művelt a Fidesz a választási rendszerrel. Elemzésünkben sorra vettük az okokat, amelyek miatt kijelentettük, hogy a Fidesz előre elcsalta a választást. Ugyanakkor azt is megírtuk, hogy a baloldal veresége közel sem csupán a Fideszre szabott…..
István Kollár 2014.07.15 12:28:21
@maxval, a gondolkodó birca: BEEEEEEEEeeeee..!!!
A magyar kisebbséget érintő kérdések mentén került érdekes konfliktusba mind politikailag, mind jogilag a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) koalíciós partnerükkel, a romániai szociáldemokratákkal (Partidul Social Democrat, PSD). A szituáció nem csak a helyi feleknek, de…..
István Kollár 2014.07.10 12:35:17
" Európai szintű együttműködést,párbeszédet és európai szintű megoldásokat szorgalmaz,arra vonatkozóan tartalmaz javaslatokat,hogy az Európai Unió a legjobb intézkedésekkel védje és vigyázza a nemzeti kisebbségek által jelentett értékeket.-" Röviden tehát európai szintű jogalkotást kíván elérni kisebbségi ügyekben.......!!!NA MOST KÉRDEM ÉN,MIT NEM LEHET EBBEN ÉRTENI???? JA,hogy ehhez egy európai "szintű" testület kevés,na ezt már értem...mert igazán ez az uniónak nevezett banda,csak egy kihányt borsó...A lényeg az Európai Bizottság elutasította...(ezek azt sem érdemlik meg,hogy ez a név ,nagy betűs legyen)..Ki ez az európai bizottság,egy szar alakok szarból kitenyésztett,kiválogatott,társasága olyan nagy és kis antant,meg trianonni férgek újabb mutációja.....!!!!Nem akarom megsérteni azokat a civil szerveződéseket,akik itthon állampolgári jogon és minden jogszabálynak megfelelően,bizonyos funkciók megakadályozására,vagy esetleg felderítésére,de semmiképp sem a törvényességi út figyelmen kívüli hagyásával,megakadályoztatást végezhetnek,- kb ez, ez a fent nevezett bizottság létjogosultsága,alkalmi ténykedésének a feladata,csakhogy az unió kinevezte őket a jobb szemének és még a bal szemüknek is adott jógilehetőséget,hogy minden értelmes és jogszerű kérést tényt,vagy indítvány úgy félre seperhessenek,hogy az Európai Unió közös asztalára fel sem kerülhet... Pedig tudtom szerint,ezen a szűk kapun mi is beljebb vagyunk.....Szégyenszemre....Mert az ország érdekeinél mindennél fontosabb ez a liberális nyálazó nyavalygás...