Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boldogságteremtő

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
33 éves budapesti nő vagyok; magas, szőke, mosolygós, formás, kommunikatív, életvidám, boldog párkapcsolatban élek és mindezek mellett még masszőz is vagyok, de nem a ’baszós fajtából’. Vulgárisan fogalmazok direkt, mert meguntam a pofátlan férfiakat és azok gusztustalan arcba kérdezéseit, valamint…..
Boldogságteremtő 2014.01.22 11:45:57
A masszőr, még ha gyógymasszőr végzettsége van is, arra hivatott, hogy segítse az embereket kínjukban-bajukban.
Sokáig felháborított engem is az ilyen kérdés, hogy tessék mondani van valami extra a végén? Igen szoktam mondani, persze: az extra a végén, hogy fel tud kelni és nem fáj semmi.
Mai világunkban sajnos a rohanás, a stressz és sorolhatnám még mi nem, nem ad lehetőséget, teret sok mindennek. (Egyetértek abban, hogy sok kontár masszőrnek nevező hölgy nyújt olyan szolgáltatást, ami mindennek nevezhető csak masszázsnak nem.)
Sok olyan férfi vendéggel találkoztam, aki nem azért kért (meg kell jegyeznem kulturált módon)kellemes befejezést, mert ez volt a perverzitása, hanem mert problémái voltak az életben. Ezt itt most had ne soroljam fel, hogy kinek milyen problémája lehet. Pl. Magnumnak épp az lehet, hogy a felesége már nem kívánja, de ő még igen kívánja a testi kielégülést, és nem akar kurvához menni.
Egy kiadós masszázs után, ahol minden izom rendesen át van mozgatva, problémás helyek megdolgozva, kellemes ellazulás és egy Lingam masszázs befejezésnek, (megjegyzem nem farok ráncigálás, aki nem ismeri nézzen utána) szerintem igenis segítség nyújtásnak nevezhető.
A kielégülés, a szexualitás segítése nem kurvaság!
Persze biztosan vannak, akik ezt nem igy gondolják, de képzeljék csak el, egy kellemes masszázs akár egy 50éves 90 kg-os masszőrhölgytől is, milyen kellemes tud lenni. És ha feláll, hát ez a világ legtermészetesebb dolga, hisz meztelenül feküdni már magában erotikus, ha ezt az illető lefojtja, nem ér a masszázs semmit, hisz itt pont az ellazulás a cél, ha folyamatosan azzal van elfoglalva a férfi, hogy úristen ne álljon fel, az nem ellazulás. Nálam már nő is mondta azt, hogy igen most Nőnek érzi magát, és nagyon jól esett neki az érintés.
Azok a masszőrök akik kikérik maguknak, hogy mit képzel én ilyet nem csinálok, nem vagyok kurva, azok nem tudják mit jelent igazi masszőrnek lenni.
Várom a kommenteket, jókat-rosszakat, hisz abból is tanulunk.