Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tszor

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felajánlásokat várok!Szia!  Köszi a lehetőséget, hogy elmondhatom a gondomat:   Fiam 100%-os rokkant, önálló mozgásra csak járókerettel képes, utazásra csak segítséggel, és csak vonaton - busszal, metróval stb. nem. Győrben lakunk, Pesten egyetemista. Hazajönne, de…..
Update hajtás után! Kalkuláció javítva!"Gaskó elmondása szerint a pluszjövedelemre azért is jogosultak, mert a privatizáció kétéves folyamata során „nem akadályozták az átalakításokat, és nem rontották a cég értékét sem'" via fn.huKöszönjük, hogy nem…..
Hát ez kész, kedves VDSZSZ, amennyiben sztrájk lesz, úgy mi is megtesszük a kellő intézkedéseket. Folyamatosan figyelni fogjuk a kedves dolgozókat, és közzétesszük a szabálytalanságokat, visszaéléseket, és munkaügyi feljelentéseket fogunk tenni. Mostmár tényleg elég legyen a…..
Személyesen vele sem találkoztam sosem, mégis, mintha ismerném. Néha nagyon barátságtalan volt hozzám, vagy a moderátori nickjén, vagy a másik, ismertebb nickjén, amit direkt nem akarok megnevezni… néha egész vad dolgokat írt nekem, mégis, legtöbbször csak…..
A kedvenc humorlapunk a vdszsz.hu írja:Hírlevél Eredménytelen volt a VDSzSz Szolidaritás által kezdeményezett kollektív munkaügyi vita január 16-i fordulója is a MÁV Gépészet ZRt-nél, mivel a munkáltató elzárkózik követeléseink teljesítésétől. Szakszervezetünk a 2008. évi…..
Az első topiktali a Millenáris parkban volt. Előtte érdekes események zajlottak… mikor közös erővel meghirdettük a talit, mindenkiben jó szándékot észleltem, és bizakodva néztem a találkozás elébe. Örültem, hogy megismerhetem személyesen azokat az embereket, akikkel már…..
Hát kultúrember a magyar. De ez már azért sok.... Az aluljáró gondolom a MÁV IK kezelésében van, hát fiúk a takarításban a szarlapátolás is benne van! Szia! Megint sikerült olyat látnom Kelenföldön amit tőlünk nyugatabbra élő országokban nehezen tudnának elképzelni az…..
Legfőbb hiba éppen a szenvedélyesség volt. Olyannyira fontos volt nekem minden, amihez hozzászóltam, olyannyira fontos volt minden hozzászólás, amit leírtam, és olyannyira fontos volt, hogy a sok más vélemény mellett az én véleményem is megjelenjen, hogy ebbéli igyekezetemben néha…..
Mandiner blog Komárno? 2008.01.12 15:42:00
  Múlt héten vonatjegyet szerettem volna rendelni, ezért a MÁV-START honlapján keresgéltem a Keleti telefonszámát. Az oldalról azt nem sikerült megtudnom, hogy milyen telefonszámon rendelhetnék IC-helyjegyet a Keletiből induló vonatra (máshonnan aztán megtudtam, hogy a MÁV…..
Új MÁV blog Hóhatár 2008.01.09 08:59:00
Hull a pelyhes fehér hó, és még mindig valami legyőzhetetlen akadály a MÁV ingatlannak. Majd csak elcsúszik valaki és pert indít... Tisztelt MegintÁllunk! Több, mint 10 éve utazom nap-mint-nap a Vác-Budapest vonalon. Rengeteg "érdekes" dologgal találkoztam ez idő alatt,…..
w Szopóágon 2008.01.08 06:30:00
Ezt a cikket nem ide szántam, hanem a Playboyba, csak aztán az élet úgy hozta, hogy mégis itt jelenik meg, a Playboyban meg nem. Esetlenül mozgok a luxuskurvák világában, férfimagazint nem olvasok, bulvárlapokat csak indokolt esetben, tévét szintén igen célirányosan nézek.…..
A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (a Kötött pályához hasonlóan) is foglalkozott az év első munkanapján a MÁV által a hóra hivatkozva bevezetett csökkentett menetrenddel, a rossz utastájékoztatással. A teljes közlemény a VEKE honlapján olvasható, álljon itt most…..
Na, nem akarjuk a saját vállunkat a kelleténél tovább veregetni, de ilyen évkezdetünk még nem volt. 2008 első munkanapján az olvasók jelzései alapján gyors posztban megírtuk, a MÁV hogyan cseszett ki értelmetlenül több tízezer elővárosi ingázóval. (Update 1.: innen…..
Kedves kalauzékat ideje lenne illemre tanítani. Bunkóságban felülmúlnak lassan mindenkit... Hello! Rákoskertről (Budapest XVII. ker) megyek be nap mint nap a Keletibe és meglepő, de gyorsabb, mintha a BKV-val araszolnék reggelente a dugóban, még akkor is, ha - egyáltalán nem…..
Fantasztikus indokolást mondott arra a MÁV-Start Zrt., hogy az év első munkanapján miért omlott össze az elővárosi vasút egy kevés hótól. Mert nincs ember, aki melegítse a váltókat. Ez az Ezreket szopatott meg az első munkanapon a MÁV című posztunkhoz érkezett egyik…..
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..