Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turdanilo

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érthető a Dinamó Műhely identitáserősítő elhatárolódása a régi baloldaltól, de egy új baloldali mozgalom célkeresztjében 2014 elején a liberticid és társadalomromboló jobboldalnak kell állnia. Aztán tényleg jöjjenek az új eszmék! Vagány baloldalt, önszerveződő baloldalt…..
turdanilo 2014.01.23 01:10:59
@e_gabor: Orbán leváltására? Nem nézitek a közvélemény-kutatásokat? Idén már nem fogtok ti leváltani senkit: az egyetlen megújulási lehetőséget szalasztottátok el, és az Országgyűlés egyetlen becsületes és elvhű pártját hagytátok cserben, amikor átálltatok Bajnaihoz. Ők emelt fővel vívják meg a harcukat, esnek ki a parlamentből, vagy csömörlenek meg az egész politikai élettől. Vagy maradnak bent. Legalábbis ha az én szavazatomon múlik. De ti?
Rendben van, hogy nem tudtátok előre, hogy Bajnai belekényszerít ebbe a helyzetbe, hogy nem sejtettétek, hogy még ennyire sem számít majd a szavatok a pártszövetségben, meg hogy egy családi pszeudopárt (meg persze Gyurcsány) mögé aláznak titeket a listán (végül is ez az élet rendje, ezt még az általános iskolások is tudják - oktatáspolitikusnak mondjam? -, Áts Feri is annak tekintette Gerébet, ami: egy közönséges árulónak), de hogy ekkor sem szálltatok ki a játékból, mint ahogy Juhász Péter tette (vagy legalábbis felajánlotta)?
Mire volt jó ez az egész? Csak Gyurcsánynak ágyaztatok meg, aki a szükségszerű bukás után majd a többiekre keni a felelősséget. Ezzel a bukással, az erkölcsivel vettétek el a baloldali paradigmaváltás egyetlen lehetőségét, ami az elmúlt évtizedekben adódott. Többről van itt szó a NER leváltásánál, és ezt ti is tudjátok, mert szép kiáltványokat, válaszokat, ÉS-cikkeket, nyilatkozatokat és blogokat írni azt tudtok, de mégsincs bennetek annyi tartás, hogy kiszálljatok.

Nem csoda, hogy fogy az Unikum.