Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amina

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keszthely sokak számára fontos mérföldkő, a levélírónak is, aki ebben a kedves balatoni városkában (községben?) tanult meg csókolózni, vagyis ahogy ő mondja "smárolni." Beszélgetésre nem futotta, csak a nyelvtechnika fejlesztésére, gyorsan véget is ért a kapcsolat,…..
Amina 2008.03.14 20:45:58
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Amina 2008.02.08 21:38:19
Mi a véleményünk a búcsúszexről? Meghosszabítja a fájdalmas elszakadás folyamatát, vagy éppen a happy endes brékáphoz járul hozzá?Sziasztok!Valaki említette itt a blogon, hogy hiányolja a happy endes brékápokat, íme egy: „Nagyon komoly” „kapcsolat”…..