Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lókereskedő úr

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Előzni tilos 2008.09.30 12:09:00
Péter megpróbálta az éjszaka közepén krúzoló rendőröket leszorítani az útról, pechjére egy zebránál sikerült abszolválnia a manővert:Éppen minap történt velem, mikor a haverokkal bulizni indultunk, tankolás után pont egy rendőrautó mögé kerültem. A tisztelt "rend…..
Lehet, hogy a Danone Kaukázusi kefírjében nincs is kefír, élőkultúrából azért csak jut a termékeikbe. PG egy joghurtban fedezett fel életre utaló jeleket:Mint azt fotók is bizonyítják, a Danone Activia joghurtban tényleg sok az elő baktériumkultúra. A képek a lejárat napján…..
Volt egyszer egy nyolcvanas évek, ahol NSZK vhs kazettákon magyar alámondással szívtuk magunkba a nyugati nindzsa és kung-fu kultúrát, hogy aztán mi legyünk a lakótelep műanyag dobócsillagos nagymesterei. Ennek a korszaknak volt messze az egyik legnagyobb alkotása a Karate kid sorozat.…..
A téma Lola (aka Korsós Judit) és rajongói (biztos tudjátok, hogy melyik fiatal, népszerű, tehetséges énekesnőről van szó). Eljutott hozzánk Lola friss hírlevele friss koncertképekkel és a szokásos popipari baromságokkal ("A tinisztár végre egy fotón kedvenc…..
Subba Megvan a Subba himnusza! 2008.03.27 14:34:00
Emlékeztek még, amikor pár éve az Anima Sound System remixelte (irtó pocsékul) a Himnuszt, mekkora politikai botrány és társadalmi felzúdulás volt belőle (persze a reklám jól jött az épp szétesőfélben és leszállóágban lévő popcsapatnak). Na de ez mindegy is, mert hála a…..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
Lókereskedő úr 2008.03.26 10:18:38
Subba Porszem a gépezetben 2008.03.21 12:33:38
Kissé Homárkompatibilis poszt következik, kérjük nézzétek el ezt nekünk, felindultságunkban ragadtunk ezúttal is - mint az esetek többségében - klaviatúrát. Az alábbi kacajra fakasztó című és tartalmú tájékoztatót A Szolgáltató küldte havi rendes számlalevele mellé. A…..
Frenky egy csendes reggelen lőtte ezt a rágcsálót a Westend kajáldaszintjén. Egy helyi biztonsági őr szerint tele van velük a pláza, és tehetetlenek az egerekkel szemben. Egy kamikáze kebabossal (majdnem szendvicsembert írtunk) biztos át lehetne csalogatni őket a szomszédos…..
Eleve vízi állat vagyok + kannibalisztikus okokból horgászom + sokat főzök + a család apai fele a Dunaújváros és Mohács közti Halászléövezetből származik, úgyhogy én aztán tényleg tudom, hogy amit Magyarországon halászlé címén adnak, az a nutrasianyesedéknek is a megrohadt…..
Minden tiszteletünk és rajongásunk az alább látható egyetemi előadóé, a jelek szerint a győri Széchenyi Egyetemen úgy emberileg, mint szakmailag remek gépészmérnököket képeznek. ..
Többen is beküldték a CBA legfrissebb reklámújságját, azzal, hogy "ez most a népszavazási kampány része, vagy csak egy félreérthető reklámújság?" Nyilván nem a véletlen műve, hogy egy héttel a sajnálatos és értelmetlen pénzkidobás/az ellenzéki forradalom…..
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..