Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bosszú Népe

5 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Rajcsányi Gellért több részes tanulmányt írt a mandineren a balliberális értelmiség válságáról. Akkor vetem rá a első követ, ha majd nem írok több részes tanulmányt a balliberális értelmiség válságáról.         Ergé arról ír, hogy végre megtört a…..
Bosszú Népe 2014.07.21 06:07:49
@Tgr: György Péter egy ELTE tanszékvezető, vezető értelmiségi, a közélet befolyásálásnak lehetőségével, igényével és aktív szerepvállalással. Az ATV meg egy adott nézettséggel bíró televízió. Nehezebben tudok elképzelni mainstreamebb dolgot, mint 15 perc kínos beszélgetést egy tévében. Szerintem ezek iszonyat módon felfogható, valós dolgok.

Ez egy darab példa, nem egy fontos ügy, de jellemző ügy.

Azt meg te se gondoltad komolyan, hogy normális, hogy odamegyek egy akármilyen blogra, és arra számítok, hogy megtapsoljanak, majd elmaradás esetén sajnáltatom magam. Nyilván nem fog megváltozni a világ folyása, hogy ezen a szemétdombon mi a standard, de a ballib véleményterror jól látszik ebből a minikörnyezetből is. Mert nem hiszem hogy bármi amorálisat írtam volna bármikor is, aztán valahogy mégis sikerült elítélni, valami nyíltan nem kimondott, de erősen sugallt morális indokból, hogyan másképp lehetnék gyáva.

Nagyban hasonlóan működött. És jobboldal is a hasonlóan próbál működni, és az államgépezettel a háta mögött ez elég félelmetes is a magamfajtának. Egyes témákban talán már sikeresen is, de összeségében meg se közelíti a ballib ilyen térű képességeit, minden kétharmad és próbálkozás ellenére.

Szabadságszerető ember vagyok, nem kell nekem ahhoz semmit mitolozigálni, hogy csúnyán nézzek, ha teljes közmegegyzéssel a tévében aláz egy kisgyereket cigányellenességért egy jóképességű, vagy ha megakarják mondani, hogy mit kell gondolni a bankokról, nemzetpolitikáról, akármiről.

Nem azzal van a baj, ha másnak más a véleménye, vagy ki is áll érte, hanem azzal, ha a véleményét agresszív módon, vita nélkül, erőből, hatalmi pozícióval visszaélve. És ha az ilyen arcok sokan vannak, hálózatot alkotnak és mögöttük a közhatalom, még veszélyesebbek.
Bosszú Népe 2014.07.20 22:32:49
@aronsatie: De nem értem miért kéne megmondanom? Pláne miért kéne megvédenem? Miért érdekes ez, és miért nem, hogy miért lett jotunder jotunder, aronsatie aronsatie vagy tgr tgr?
Bosszú Népe 2014.07.20 23:04:45
@Tgr: elég megnézned 2014 júliusában ezt a kommentfolyamot, hogy lásd, hogy miről beszélek.
A Papp László Tamás cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott az elmúlt napokban. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában. Várjuk a…..
Bosszú Népe 2014.05.10 05:48:49
@Bruteman: Remélem nem ez a tehetség a mindig független, mindig objektív, mindig szakértő liberális fiatalság jellemzője..

Szerinted van különbség egy beruházási és egy fogyasztási hitel között? Hogy egy hitelből atomerőművet fizetsz vagy nyugdíjat?
Bosszú Népe 2014.05.10 05:51:48
@kovi1970: vigyázz. mert állítólag az asszonyt is meg akaják kúrni! ilyenek ezek! figyelj oda!
Kedves haszanz, független újságírónak tartod magad? Igen, nincs mit szégyellnem. Soha nem voltam se párt-, se államközeli, nem fotóztak egy páholyban Orbán Viktorral és halászlevet se főztem Bajnaival. Miért kérded? Úgy látom, szigorú a mércéd. A más újságoknál dolgozó…..
Bosszú Népe Apák és fiúk 2014.01.26 17:48:12
Kedves Zsolt, te elbíznád magad a miniszterelnök helyében? Semmiképp, ha már a fiam is figyelmeztet rá, hogy ne tegyem. Szerinted Orbán Gáspár közszereplő? Igen, a miniszterelnök fia, és rendszeresen szerepel is e minőségében, például a miniszterelnök Facebook-oldalán. És…..
Kedves András, milyen sajtóterméket javasolsz nemzetközi véleményvitára? Mindenképpen a 444-et javaslom! Miért baj, ha egy jobboldali képviselő egy jobboldali napilapba válaszol egy nagykövet levelére? Gondolod nem járatják a Nemzetet a nagykövetségen? Leírtam, a…..
Bosszú Népe Kukac és narancs 2014.01.21 23:37:37
Kedves Mariann, mi nem stimmel? Valami egész biztosan. Nemzeti kukac, hangout meg együttszavalás? Ilyen is csak a NER-ben van! Na de tényleg, az zavar, hogy iskolások együtt szavalják a Himnuszt a Magyar Kultúra Napján? Visszautasítom a kirekesztő utalást. Senki nem lesz nagyobb…..
Kedves Zsolt! Milyen érzés, hogy nagy nyilvánosság előtt egy idős embert késsel fenyegető rabló védelmére keltél? Ebben a sztoriban csak a kést rántó hunyt el, ő az áldozat. Igen, már a leadben is felveted, hogy a törvény rossz, hiszen egy élet kihunyt, és nincs érte…..