Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blasi2

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Idén nyáron startol a Hancock című mozimű amit a méltán népszerű Will Smith főszereplésével jegyeznek.A szuperhősős filmek sikerének a titka hogy a néző mennyire tud azonosúlni a szereplővel, ezalkalommal egy görbe tükről kapunk aminek egyikfelén belenéz Superman…..
 Minden népnek megvan a saját helyi Emineme, a miénk Gyulafirátót réme. Nade kazahsztánban(fingom nincs hogyan írják :D) valami olyan születet amit nem lehet elsőpörni az útból!A nyugat csak ámul a rajongók csápolnak a média csap hallgat.  Én sem tudom hova tegyem az…..
 Mennek bizony :) Heves röhögögörcs kerülget mikor némely értetlen ember nem tudja magában feldolgozni hogy léteznek olyan emberek is kishazánkban kiket nem lehet belerakni egy politikai fiókba és rátolni.Nem mindenki jobbos vagy balos, bizony van aki magasan tojik mindkét…..
flexsnake blog Főzősuli 2008.01.30 16:44:00
http://www.youtube.com/watch?v=ezyrPxIdBV0..
Újabb fejlemény hogy rajongok újjávarázsolták a gyógyító gömböt!Aki nemtudná mi az a ciki weblapok rovatban lejebb megtalálja.http://www.freeweb.hu/noel/index.html nemtudjuk megköszönni eléggé ezt a csodát, nekem már meggyógyitotta a hallásom :DÍrd meg neked mid gyógyúlt meg…..
 És isten megteremti az eget és látá hogy ez jó, majd megteremti a földet és látá hogy ez kurvajó.Megteremti a gazokat és állatokat is és látá hogy ez már annyira jó hogy csak na.Megteremti Ádámot meg Bélát is és látá valamit elkurtunk :D  http://www.otkenyer.hu…..
 Imádom mikor valaki annyira ott van a szeren hogy kifejlődik belőle hogy ő magyar és a magyar ugyebár tudjuk az árja faj a szent az isten nélkül önmagát teremtő...  Nem, nem hülyültem meg, iylen és ehhez hasonló farokságokról lesz szó :D Idióta hülyeségek…..