Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.zsófi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ház felújítása során számos kérdést és részletet kell végigvennünk ahhoz, hogy aztán az eredményben végignyújtózva élvezhessük otthonunk zamatát. Ugyan az információáradat szinte tódul ránk, és kapkodhatjuk a fejünket a kínálat erdejében, de ha pontosan…..
Régóta érik bennem egy lépcsős poszt, mert szeretnék bemutatni egy olyan technológiát, ami még szakmai berkekben sem ismert mindenki által, sőt... építész és építőmérnök barátaink csodálkoznak rá erre a technológiára, én pedig csak dicsérni tudom. Amikor lépcsőt akarunk…..
Ismét jelentkezünk BeforeAfter rovatunkkal, ahol most Csordás Viktort kérdeztük átváltozásának titkáról, aki egyúttal szinte a végsőkig kimeríti rovatunk jelentőségét, hiszen a testépítésnek egy konkrét oldala ejtette rabul:  a kiinduló, kezdő állapot és a végső, ha nem…..
k.zsófi 2014.10.18 06:08:24
Unod a nappali berendezését? Íme néhány ötlet, amivel olcsón megúszhatod a dolgot. Válogass a rendelkezésre álló tér, bútorok és saját igény szerint. 1. Beszéljünk Face to Face! Állítsd az ülőbútorokat egymással szembe! Ha van 2 kanapéd jó, de két fotellel ugyanúgy…..
Amikor megnéztünk egy lakás és megtetszett, azonnal megterveztem a berendezést. Már ott helyben, azután pedig 3D-ben dolgozom ki az átalakítást, a berendezést és a variációkat. Ez felesleges munkának tűnhet, ha például elviszik a lakást az orrunk elől. Ugyanakkor remek ujjgyakorlat. Hozzáteszem, a…..
k.zsófi 2014.01.21 17:35:27
Ahhh, micsoda felfordulás:-)
Az a helyzet, hogy az írásnak van egy olyan tulajdonsága, hogy az értelmezés függ az olvasó lelkiállapotától, hangulatától. Én Amichayt olvasás közben nem éreztem támadónak (biztos éppen jó kedvem volt), de az biztos, hogy elég céltudatos. Most, hogy beleolvastam az oldalán az írásaiba, egyértelmű, hogy szemtelenül szókimondó, megosztó személyiség.:-)
Már korábban láttam általa tervezett lakásokat (pl. itt
epiteszforum.hu/az-en-varam-pesti-lakas-29-negyzetmeteren), s az a helyzet, hogy a funkciók kialakításában zseniális, ezért számomra bájos és üdítő a szókimondása.
Biztos más a célkeresztjében lenni (főleg úgy, hogy mi, az olvasótáborod tagjai, látjuk milyen ügyes vagy), de lásd a jó oldalát, egy ilyen szintű tervező is olvassa a blogod...:-) Ha pedig ügyes vagy, akkor provokáld tovább, hogy adjon használható tanácsokat.:D