Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas26

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A Devizahiteles 2010.05.09 16:45:00
-Hijj, 268... 269... 274... mi a faszom van itt? -Mi az? -Az euróárfolyam, apám, az. A helóták hegedültek sok-sok nyáron keresztül, aztán szar lett a palacsintában. Pedig már kezdett volna normalizálódni a helyzet. Aztán majd csodálkozom, ha nem tudom miből kifizetni a…..
Thomas26 2010.05.09 20:44:22
@demagofób:

itt a lényeg, ha nem vonnának el semmi sz*rt, négy-öt év alatt az emberek jelentős része (pláne, ha van párja), simán vehetne egy kisebb lakást...
így meg csak a szerencsétlenkedés megy...
ha belegondolok, hogy éves szintem csak tőlem másfél-két millát levon állambácsi, már kezdek rosszul lenni...
és cserébe mit kapok, lósz*rt...

amugy megy CHF, USD, stb hitelt az vegyen csak fel, akinek CHF-ban vagy USB-ban érkezik a fizetése...
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Szabolcs szerencsére igazi öntudatos strandoló, aki előtt a Homár nyilvánosan meglengeti médiamunkásbőr süvegét, amiért nem hagyta annyiban, hogy a Dagályon olyan hangosan bömböltetik az elviselhetetlen zenét és reklámokat, hogy a szomszédja szavát sem értette már, nem…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
Subba GPS-Szopcsi 2009.06.11 09:23:00
Igazán laza embereknek tartjuk magunkat, de ez mégis miaf? Az oldal leírása szerint:...olyan, mint a GeoCaching, csak itt nem ládát kell megkeresned, hanem engem. Ha megtalálsz, leszoplak... nos, indulhat a vadászat?Akkor most keresnek olyan barmot aki megjelenik a megadott…..
Sztaricskai Tamás, a Vodafone volt kommunikációs vezetője jutott el a legtovább a MTV-elnöki zsákbafutáson, a negyedik fordulón végül is csak a közszolgálati televíziót felügyelő kuratórium civilek miatt esett pofára. Röhögve gáncsolta el a Recski Szövetség és a Közéleti…..
Thomas26 2009.03.03 19:02:34
  Eddig nem írtunk a Provident reklámokról, mert túlzottan magas labda: ostoba, gusztustalan és kész. Most viszont addig húzogatták a nagy magyar oroszlán bajuszát, míg az felugrott, és elment egészen a gonosz székházáig és ott tüntetett. A gyorskölcsönös pedig,…..
"Engedelmükkel még annyi időre szükségem van, hogy elmondjam, hogy a magam részéről kezdeményeztem, hogy mostantól más műsorkészítési kihívásokat kereshessek magamnak. Ezért jövő héttől Krizsó Szilvia vezeti ezt a műsort, és hadd reméljem, hogy támogatni fogják őt.…..
Zárjuk a tavalyi tévés évadot összefoglaló poszt-sorozatunkat azzal, hogy hátha a 2009-es év job lesz, mint az előző, amiről itt, itt és itt is írtunk.OktóberA hónap első napján elindult a Comedy Cental hazai kiadása, a VH-1-nal közös csatornán, de nem minden szolgáltató…..
Minden eddigi rekordot, de még a várakozásokat is megdöntve emelkedik a rossz adósok feketelistája, a Központi Hitelinformációs Rendszer. Ez tartalmazza azokat a neveket, akik három hónapnál hosszabb ideig nem fizetik a minimálbérnél magasabb összegű hiteltartozásukat. Ezért a…..
Elhunyt Antal Imre, és a televíziós csatornák viszonylag gyorsan reagáltak. Az MTV-n és az RTL-en műsorváltozás lesz, mindkét csatornán az elhunyt művészre emlékeznek.Az MTV-n az Önök kérték helyett 20:10-kor látható az Antal Imre-emlékműsor. Ez egyébként egy korábbi…..
A választási részvételt kommentálva megnémult Gyurcsány Ferenc élő adásban. Elment a hang az m1, és az m2 közvetítésében, Gyurcsány csak annyit tudott mondani, hogy Köszönöm. Azután csak a tátogás. Baló szerint ez kicsit kínos. Szerintünk is.A HírTV-n valahogy volt hang,…..
Nem lennék Baló György alatt/mellett riporter választási éjszakán, az tuti. Nem lehet nem  észrevenni a kollégák szemében kiülő őszinte rettegést, hogy mikor jön a főnöki ukáz az éterből, live, ki adásba persze, hogy mindenki hallja: elég, most mást beszél! Kóka! Áder…..
Az MTV ma este nyolc óra tíz perctől sugározza az Arsenal-Milan Bajnokok Ligája mérkőzést, de nem ám a provinciális 4:3-as képarányban, hanem eurókonform 16:9-ben. Mint a mozifilmeket. (Ráadásul a BL-meccseket ezentúl mindig így közvetíti majd az m1). Nagy nap ez az…..
comment:com Lopott a Napkelte 2008.02.05 08:23:00
A Napkelte eddig sem a látványos díszletekről volt híres, biztos nem akarják, hogy a lenyűgöző képi világ elvonja a nézők figyelmét Hiller István újabb nagyszabású projektjének ismertetéséről, a Vízművek pr-riportjairól, meg persze Verebes István szuszogásáról. Biztos a…..