Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BundyFilm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a születésnapi különkiadás, amit az előzetes után többen is kitaláltak (ennek örültünk is, mert ezek szerint rendesen figyeltetek az előző 6 évben :) ), és ez nem más, mint Donald G. Jackson filmográfiájának nyitó darabja, A szamuráj útját és társait megelőlegező Roller Blade. Sajnos bizonyos…..
Kezembe veszem a márciusi Vox-ot, lapozgatom, lapozgatom, és a kritikák között egyszercsak megakad a szemem az "Asylum stúdió" kifejezésen. Először nem hittem a szememnek, de aztán rá kellett jönnöm, hogy szó sincs tévedésről. Hölgyeim és Uraim! Íme, 2014-ben eljutottunk oda,…..
Aki rendszeresen hallgatja a Filmbarátok-at, az már számíthatott rá, hogy elkészül a - ha 18-as nem is, de 16-os karikás - bemutató erről a rettenetes filmről. Egy rövid ideig most ne nagyon számítsatok tőlem videóra, ugyanis holnap elutazom "telelni", és jövő hét végéig nem is…..
BundyFilm 2014.01.27 17:18:36
Egy 2012-es horror, ami nagyon hangulatos darab is lehetett volna, de sajnos az első egy óra után minden eltelt perccel csak egyre mélyebbre ássa magát. ..