Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rudy T.

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Hogy hangzanak? 2016.11.10 07:07:00
Hogyan hangzanak a magyar rokonnyelvei? Íme egy gyűjtés. Hozzá kell tenni: a magyarnak közeli rokonnyelvei nincsenek, csak távoliak. A permi nyelvek: komi (anyanyelvi beszélők száma: 230 ezer) udmurt (anyanyelvi beszélők száma: 320 ezer) A volgai nyelvek: mari (anyanyelvi…..
  Hagyjuk most, hogy mennyire tehetségtelen és dilettáns. Hogy milyen minőségűek a mondatai. Hogy milyen ő, emberileg. Végülis a frusztráció, a kapzsiság, az alkoholizmus és a buta műveletlenség se…..
A kormányból való távozás felér egy drogelvonóval, utána rögtön tisztábban látnak egyesek. Úgy látszik ébresztőleg hat a lelkiismeretre, ha kikerül a felcsúti Cipolla hatása alól.  - írtam még az önkormányzati választás előtt Hoffman Rózsa és Navracsics Tibor…..
Kemény szavakkal osztotta ki Orbánt Illés Zoltán, aki II. Orbán-kormány környezetügyért felelős államtitkára volt. Szerinte "Orbán Viktor szétverte a környezetvédelmi intézményrendszert", miközben őt "éppen azért tolták partvonalra, mert kiállt egy sor ügy mellett, ami a…..
Rudy T. 2015.02.03 09:42:09
Elindult az ötödik X-Faktor, és aki azt várta, hogy ez a kiadás más lesz, mint a többi, az kurva nagyot csalódott az első műsorban, aki viszont a bolhacirkuszért szánt rá másfél órát az életéből, az jól járt. A szegedi picsaembertől a hetvenéves, fürdőruhás, a dereka…..
Rudy T. 2014.09.07 18:52:29
@Teshow: Hobo is benevezett erre a szarra?
Az Édes élet című TV2-s sorozat egyik történetszála volt, hogy az egykori(?) pornókirálynőről műtermi képeket készített a sztárfotós, köztük csöcsös-pinás sorozatot is, amit itt lehet megnézni. Mi meg az ugrás után megmutatjuk, hogyan pózolt Annácska, vagy hogy a jó…..
Önbevallású liberálisként mindig is komoly identitás-zavarban szenvedtem: egyrészt tinédzser korom közepén történő politikai ébredésem óta egyértelmű volt számomra, hogy a politikában és a gazdaságban a (konzervatív-)liberális értékek állnak hozzám legközelebb.…..
Rudy T. 2014.04.11 15:49:26
@♔bаtyu♔: De ugyanez elmondható a KDNP-ről, az LMP-ről és a Bajnai-pártról is.
Amikor két évvel ezelőtt Orbán váratlanul azzal állt elő, hogy nemzetközi puccskísérlet zajlott ellene, és abban a CNN is benne volt, mindenki csodálkozva nézett, hogy ezt most honnan rántotta elő. Nekem akkor volt egy - félig-meddig viccnek szánt - ötletem, amit itt a blogon…..
Rudy T. 2014.03.09 11:26:25
@Frady Endre: Szerintem egyenesen haszontalan. Bár erős a gyanúm, hogy a terveid még így is jobbak a verseidnél...
Mandiner blog Fanni örök 2014.02.15 12:01:00
Október, délutánMellettem alszik a tölgy alatt Fanni,s mióta alszik, annyi makk hullt a fáról,hogy minden jámbor lombbal veszekszem érte, -mikor átkarolt, kérte, őrizzem pihenését.De nap kacsintgat át fodrán a lombnak,vad darazsak dudolnak körül haraggal.És a lomb makkal felel és…..
Rudy T. 2014.02.15 17:55:51
@nandras01: Nem valószínű. A gyerekek már az iskolában megcsömörlenek a versektől, nem fogják még a neten is olvasni őket, az alattuk lévő kommenteket meg aztán végképp nem.
A magyarok mindig is híresek voltak a világhoz való szarkasztikus hozzáállásukról. Nos, Budapest központjában járva az a benyomásunk lehet, hogy ennek a „hungarikumnak” hon- és városatyáink egy egész teret is szenteltek… A Szabadság térről dióhéjban A tér története…..
Rudy T. 2014.01.21 13:02:41
@Muad\\\'Dib: Hát, a mi kapitalista, versenyszellemű liberális demokratáink már csak ilyenek...
A kötelező magánnyugdíj-rendszerek visszaszorítása pár éve eretnek magyar gondolat volt, ma pedig már az IMF egykori vezető közgazdásza is a hasonló lengyel lépések mellett érvel. Sic transit gloria mundi.A nyugdíjrendszerek reformja egyre égetőbbé kezd válni, ahogy a…..