Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hannah 2010

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most Dzsudzsákról, korábban Geráról illet tudnunk, hogy lőtt-e gólt hétvégén. Büszkék voltunk, vagyunk rájuk, szurkolunk nekik. Itt vannak mellettünk a szlovénok, akik körülbelül ötödannyian vannak, mint mi, de úgy elárasztották focistáikkal a Serie A-t, hogy lassan nincs az…..
Tényleg nem hiszem el, hogy ilyen van. Hogy valaki belevág egy összeköltözésbe úgy, hogy van egy felesége. Hát mi van a magyar társadalom morális szintjével, hm? Van még mélyebben?Sziasztok!Úgy látom a mostani időszak a frappáns szakításoké, hát íme még egy:Pár éve…..
A levélíró egy percét sem bánja annak, ami történt, pedig pont ezekről gondoljuk később, hogy elpazarolt idő volt: titkos találkák a pultoslánnyal, aki mégis visszamegy a pasijához. Minek?A történet idén kora tavasszal kezdődött. Épp egy csúnya szakítás, és csalódás…..
Az összefüggéstelen gondolatmenetek és a hajuknál fogva előcibált bibliai idézetek nagymestere, Bakács Tibor Settenkedő biztos érezte, hogy a Megbeszéljük a Klubrádión valahogy túl langyos, mint a nyugdíjasmedence a strandon. Nincs mese, föl kell rázni az állóvizet, vagy minimum…..
Valahogy a kapros-túrós lepény miatt azt hittem, hogy fake a sztori, de annyira jellemző ez a vállalkozó kedvű férfiakra. Miért próbálják a férfiak a lehetetlent kísérteni, és egyszerre mindent akarni? Feleséget, gyereket, szeretőt, céget, szeretőt, kolléganőt, szeretőt,…..
Vasárnapra mindig leeresztünk, de hát ez van. Még egy utolsó újévi történet, holnaptól jön vl a friss, ropogós szakításokkal.Üdvözlet!Az én történetem közel két éve esett meg. Felfoghatjuk újévi átrendeződésnek is :)Kicsivel több, mint fél évnyi vajúdás után (nem…..
A vasárnap a könnyű, gyorsan emészthető posztoké, nem is vágyik ilyenkor az ember másra, mint egy óvodás-korú cukorfalatra, vagy egy álomférfire parasztos akcentussal.Sziasztok! Nekem ezek a legfrissebb sztorijaim: 1. Elit szórakozóhelyen egy óvodás-korúnak kinéző…..
"Maradj otthon, nézzél tévét, töksötét vonatokat mutat minden csatona" - mondtuk volna ennek a fiúnak, ha megkérdezi tőlünk, hogy érdemes-e egy wiwen megismert, msn-en flörtölt lány után vonatozni egy szalagavatóra. Kedves Szakítós!Elmesélem történetem, mely…..
A szakítósblog szerkesztőségének vega fele egyébként se szereti a húsvétot, úgyhogy most másokat is jól elszomorítunk, hogy nem csak feltámadás meg nyuszi meg zabálás van ilyenkor, hanem betegség és szomorkodás is. A hosszan tartó, ám mégis egyoldalú szerelem a szigeten…..
Myvipen ismerkszik az ostoba csávó, aki "telefonban gyerekhangon hullámokkal játszott a kádban" - ezt a képet mondjuk annyira nem értem, de aki három hónapot pazarol az életéből olyanokra, akik alulöltözött képeket küldözgetnek az msn-en, azért egy kicsit meg is…..
Nőnapi első posztunkban a női önbizalmat erősítjük: Hugóval 20 nap után összejött a randi, ami egy 66 ezer HUF-os vacsora volt! Egyben rámutatunk arra, hogy hol van Aruba szigete. Itt. Még a legendás Koktél című Tom Cruise-filmben énekelte a Beach Boys, hogy Aruba, Jamaica ooo I…..