Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyon_buta1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tömeges kitelepítés a csernobili baleset után - 1986. április 27. A modern társadalmakban komoly feladat a lakosság védelme az esetlegesen bekövetkező ipari vagy természeti katasztrófák következményeitől. A katasztrófavédelem eszköztárában a lakosság kitelepítése az utolsó védelmi eszköz, ami csak…..
Ez a hírekben megjelent 25 millió dollár amit most Mongóliába visz az Eximbank biztos nem hiányzik a hazai költségvetésből. Mert ugye ez a bank arról híres, itt csak úgy terem a pénz mint a parlagfű Mészáros Lőrinc földjén, és az vesz belőle magának akinek éppen nagy szüksége van rá. Na jó, azért ez…..
 A kibővített változat.  Múljék el tőlem e keserű pohár!     Akárhányszor misszióba mentem, elköltöttem egy halom pénzt egy külföldi internetes militaryboltban, hogy megvásároljam a szükséges felszerelésemet. A gyakorlóruhámat a hazai militaryboltokban…..
Kamu kötelezővel, regadómentesen juthat kocsihoz, nem kerül be semmilyen nyilvántartásba és a rendőrtől se tartson. Azonos című írásunk kommentposztja...
nagyon_buta1 2014.03.04 11:06:24
@Páncélozott Rohamkukac: nem barátom, 1157 nem gyilkos és nem mind csaló?, te örülnél ha minden nap többször felelősségre vonnának mert gyilkosok is vannak és te is az lehetsz, esetleg előállítanak a rendőrségre, mert hisz ölhetnél is, na akkor ha ez előfordul veled utána ozsd az észt evvel az összemosással
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
nagyon_buta1 2014.01.29 14:53:14
@Jani haverja: látod itt legalább van, te is elismered, nálad hiányzik, mint az összes hozzád hasonló hokihuszárból,
itt vered magad, arra amit a képedbe tolnak, de arra sem vagy képes, hogy önállóan lélegez
Pakssal kapcsolatban sok minden előkerült már, de szeretném pár szóban összefoglalni a lényeget. 3.000- 4.000 milliárd forintba kerül, ennek 80 %-a, vagyis 2.400 - 3.200 milliárd orosz hitel lesz.Az orosz hitel törlesztését 2023-ban kell elkezdeni, futamideje 30 év.2023-ban a most…..