Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éppen ellenkezőleg

36 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már nem kertvárosban lakunk, hanem egy magas bérházban, ahol az udvar is ki van rakva kockakővel, kénytelenek vagyunk gyakran kirándulni. Nekem muszáj viszonylag rendszeres időközként sok zöldet látnom, földet éreznem és madárfüttyöt hallanom, különben sokat veszítek a kedvességemből...
éppen ellenkezőleg 2016.04.26 12:38:08
éppen ellenkezőleg Napi baromság 2015.07.11 15:36:26
Álmosan gyülekezett korán reggel a kommunikációs stáb a nagyteremben. A frakcióvezető igyekezett felrázni őket: - Azért jöttünk össze, hogy megbeszéljük a mai kommunikációs baromságot. A lecke fel van adva. Most újra hasítunk, most nem szabad engedni a lendületből. Fontos,…..
éppen ellenkezőleg Szentendre 2015.01.04 10:20:31
laszlokarcagi készítette ezt a képet. ..
éppen ellenkezőleg Csúcs 2014.11.15 18:37:56
laszlokarcagi készítette ezt a képet. ..
éppen ellenkezőleg Apáthy szikla 2014.11.15 18:33:43
laszlokarcagi készítette ezt a képet. ..
laszlokarcagi készítette ezt a képet. ..
  Szapporó 2014. július 5-én hajnali 3 óra öt perckor kaptam telefonomra a kettes kockázati besorolású figyelmeztetést, miszerint 5,7 magnitúdó erősségű tenger alatti földrengés volt Iwate prefektúra területén. A földrengés 8 kilométerre (5 mérföldre) történt…..
Egy kánikulai vasárnap délután végigsétáltam a Nagykörúton. Az árnyékos oldalon mentem, abban a reményben, hogy nem fog megütni a guta. ..
A Balogh család krízishelyzetbe került. Nem volt hol lakniuk. Tíz hónapot töltöttek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Békásmegyeri Befogadás Házában. Most a III. kerületi önkormányzattól kaptak egy felújított szociális bérlakást. A költözés napján elkísértem őket.…..
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Békásmegyeri Befogadás Házában tartott gyermeknapi program rövid krónikája. ..
Állítólagos szkinhed múltjuk miatt támadják egymást képviselők az alakuló parlamentben. Ahogy ismerem a honi ügyek menetét, pillanatokon belül szkinhedezési hullám borítja el majd a hazai közéletet. Mielőtt a társadalom mélyrétegeibe hatolva esetlegesen engem is elérne ez a…..
Nehogy azt hidd, hogy könnyű egy nyugger élete! A másik életemben mindig azt hittem, hogy ha egyszer nyugdíjba megyek, arany életem lesz. Megszűnik a napi stressz. Kelek, amikor kelek, fekszem, amikor fekszem, a kettő között meg lógatom a lábamat és simán kiröhögöm az aktívakat,…..
éppen ellenkezőleg Dera-szurdok 2014.05.03 10:44:25
Május eleji négynapos ünnep. A viharok csak délutánonként jönnek, ezért a délelőttök alkalmasak egy-egy rövid kirándulásra. A Dera-szurdoki túra kellemes séta csodálatos környezetben. Ha az ember a Szent-kút hűvös forrásvizéből is iszik, akkor garantáltan jól esik az…..
Föld Anyácska szomorúnak és magányosnak érezte magát. Egyetlen kísérője, édes gyermeke, a pattanásos arcú Hold sem tudta felvidítani. Sőt, éppen ellenkezőleg. Minden nap felkapta tőle a vizet. (A jelenséget más néven dagálynak hívjuk ­– a szerk.) A végtelen, sötét…..
Kerecsenden és Cserépváralján sok a szegény ember. Ezen a tavaszi hétvégén ingyen bablevest és élelmiszer csomagot vittek nekik a krisnások az Ételt az életért missziójuk keretében. Elkísértem őket. ..
Ünnepélyesen, a nyilvánosság előtt ígérem, hogy ezen túl nem fogok kínosan röhögni, grimaszolni, ciccegni, fogat szívni amikor legközelebb azt hallom, hogy Orbán Viktor a sajátos magyar észjárásra hivatkozva próbálja eladni a világban azt a gazdaságpolitikát, amit…..
..
éppen ellenkezőleg Szellemfalu 2014.03.19 10:23:57
Áll a SUV-os a semmi közepén és tanácstalanul vakarja a fejét. Napi egészségügyi sétám szolgálati ösvénye éppen mellette vezet el. Megszólít: –        Jó napot! A Honvéd utcát keresem. Képzelje, a GPS-em egyenesen ide hozott, a mezőre. Teljesen meghülyült ez a…..
   Állatkertből lopta az állatok elemózsiáját egy testvérpár - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A két férfi a kerítésen átmászva éjjel hatolt be a Miskolci Állatkert és Kultúrpark területére, ahol a kenyeres kalodáról lefeszítették a…..
 Állatkertből lopta az állatok elemózsiáját egy testvérpár - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. A két férfi a kerítésen átmászva éjjel hatolt be a Miskolci Állatkert és Kultúrpark területére, ahol a kenyeres kalodáról lefeszítették a…..
éppen ellenkezőleg A kőkertész 2014.02.27 09:53:57
..
Felhívás  Önkormányzatunk ez úton hívja fel Városunk T. Polgárainak a figyelmét, hogy ismétlődő lakossági bejelentések szerint álrezsiharcosok járják utcáinkat és élnek vissza az emberek jóindulatával. A Városi Polgármesteri Hivatal gépkocsijainak festését utánzó…..
éppen ellenkezőleg Korfu 2014.02.19 12:24:22
Maradt egy kicsi a nyárból :)   ..
éppen ellenkezőleg A tűz völgye 2014.02.16 17:52:12
..
..