Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CharlotteMcKay

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január végén elmentem életem első üzleti kapcsolatépítő programjára, s óriásit csalódtam - pozitív értelemben. Tele nyitott, vállalkozó szellemű emberekkel, jobbnál jobb ötletekkel és kapcsolatépítési szándékkal, őszintén, win-win helyzetre törekedve. Pár szóban leírom mit tapasztaltam, hátha Neked…..
Ma találkoztam egy - alapszinten ingyenes - megoldással, ami azt a célt szolgálja, hogy megtudjuk: aktuálisan egy adott témakörben mire keresnek rá az emberek az interneten? Ugyan angol nyelvű a megoldás, de nagyszerű eszköz, hiszen kb. napi tartalom ötletekkel is elláthat saját szakterületeden…..
Főleg okos és okoskodó marketing szakemberek körében téma s mindig jót vitatkoznak azon, hogy mit is jelent a marketing és az egyes kapcsolódó területek. Van aki extra tudományosan közelít, van aki nem is igazán érzi, mi a különbség az egyes részterületek között. Azonban Allan Dib nagyon röviden így…..
Charlotte McKay Kopipészt nélkül 2019.01.02 21:41:04
Megígértem, hogy nekiállok az írásnak, azonban a "fehér-lap-szindróma" itt ül mellettem, s miközben ezer gondolat van a fejemben, üres a szövegterület. Még. Annyit már biztosan tudok, hogy nem csupán az élő marketing, az értékesítés vagy az egyéb szakmai és vállalkozói területet kívánom érinteni, de…..
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
CharlotteMcKay 2014.09.04 15:56:38
@czinikus: azért megnézném a válaszod azután, hogy egy nagydarab izmos kigyúrt pasi megerőszakol téged... sebaj, majd együtt nevetünk, ok? :)
CharlotteMcKay 2014.09.05 15:06:43
@Helyszíni zsemle: tényleg! hogy erre nem is gondoltam! :) - irány a swinger klub! :D Ott aztán nyitottak az emberek sokmindenre!
Lehet szépíteni, köntörfalazni, teóriákat gyártani és jól megmagyarázni, de a túlsúlyra (hacsak nem valami komoly betegség áll a háttérben) nincs mentség! - Mondom ezt 94 kg-val a székemen ülve... Én sem voltam mindig ennyi, bár "versenysúlyom" idején sem nyomtam kevesebbet…..