Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piffu

0 bejegyzést írt és 349 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ez év januárjában és februárjában erősen megnőtt az influenzaszerű tüneteket mutató betegek száma. Jóval több érintett volt, mint jelenleg, DE AKKOR NEM TESZTELTÜNK!" Amire a szenzációhajhász média és a hisztériakeltésben érdekelt politikusok nem képesek, képes egy vidéki magyar háziorvos:…..
Két éve került a kezembe a kiadó és a szerzők jóvoltából Gyulai György és Demkó Attila NAPRÓL NAPRA TRIANON 1918-1924 című kötete. Megérte belelapozni újra...
Piffu 2022.06.11 15:58:33
@Wildhunt: Még 100 évig 10.000.000 magyarnak? Sajnos eléggé valószínűtlen. Pokol Béla elhíresült tanulmányában 50 évet adott a magyar többségnek. Nem tízmillió magyarnak, hanem annak, hogy kicsit több legyen a magyar, mint a ...nem magyar. És a tanulmány nem tegnap jelent meg. Eleve nem vagyunk már tízmillióan (még a határvidékiekkel kiegészítve sem), és enenk a "nincstízmilliónak" vajon hány százaléka magyar ténylegesen?
Piffu 2022.06.23 15:22:14
@Wildhunt: Úgy legyen...
Mint cseppben a tenger: olyan a 13 ember értelmetlen halálát követelő piszlicsáré incidens az egész orosz-ukrán konfliktusban. Minden benne van. Egész hatalmas Ukrajna története egy kicsit olyan, mint a kicsiny Kígyó-szigeté. A Kígyó-szigeti ukrán katonák nem hősök voltak, sőt bizonyos értelemben…..
Piffu 2022.03.03 22:58:11
Azért ne felejtkezzünk meg a fedezékbe vonulú projektről sem, Putyint jelölhetjük lassan orvosi Nobel-díjra, mert úgy tűnik, felszámolta a covid-projektet. Szigorúan hétfőtől nálunk is fedezékbe vonul a covid (egy ideig legalább is), még a (védettségi) oltási "papír" is felszámolásra kerül, pedig már úgy megörültem, hogy kaptam még vagy három plusz hónapot arra, hogy továbbra se használjam semmire. Aztán közben az osztrák egészségügyi miniszter is lemondott, a csúnya zaklatásokra való lépésként. (mármint az osztrák Alkotmánybíróság zaklatta szegény árva minisztert:
www.virusinfok.hu/2022/02/04/az-osztrak-alkotmanybirosag-kerdesei-a-kormany-fele/ ) Úgy látszik, a jóembert ennyire felzaklatták ezek a covidtagadó kérdések.
De hogy kicsit távolabb evezzünk az offolási vizekről, ma egyik kommentelő felvetette, hogy azért lett hirtelen vége a covidnak, mert Putyin lebombázta az ukrán mikrobio laborokat, melyekben már megelőzőleg feltűnő nagytakarítást tartottak a helyi érdekeltségű, kizárólag amerikai szakértők. Hittem is, meg nem is, főleg az utóbbi, de azért dobtam egy keresést, és lám, mit nem találtam!

covid-vaccine.blog.hu/2022/03/03/miert_tavolitotta_el_az_egyesult_allamok_nagykovetsegenek_hivatalos_weboldala_az_ukran_biofegyver-la

nyomaban.blogger.hu/2022/03/02/mi-zajlik-amerika-ukrajnai-biolaborjaiban

strangesounds.org/2022/02/us-embassy-just-removed-all-their-ukraine-bioweapon-lab-documents-from-the-website-here-they-are.html
Piffu 2022.03.08 13:33:02
@Etniez: De bezzeg a nagy demokráciaexportőrnek, az USÁ-nak csak barátai vannak a világban. Hogy is volt az a hirig Nagaszakiban, Hiroshimában? Volt már felelősségrevonás atomfegyverek bevetése, civil lakosság kiirtása miatt? Az a 33 ország, ahol az USA bombázott 1950 óta, azok bizonyára mind barátai nagy "demokratának"...te melyik Holdon élsz?
Piffu 2022.03.08 13:46:10
@GyMasa:

A nagykövetet vajon behívták-e, figyelmeztették-e, hogy hol is van tulajdonképpen? Nyilván nem. Már a covid idején is lesírt, hogy mekkora csicska a kormányunk, de ez a háború most lerántja a leplet az egész bagázsról. Itt semmilyen önálló gondolat nincs. Ott és az törli belénk a lábát ahol és amikor akarja. Az történik, amit az USA/NATO mond, nincs itt semmi nemzeti kormány, csak amcsicsicska helytartótanács van. Egyik oldalról megy a nagy "kimaradunk" politika - szóban, másrészről meg minden szart megszavazunk ELSŐKÉNT !, lelkesen, olyat is, amit mondjuk az uniós tagállamok fele nem is javasol. Nem engedünk át katonákat, de már a háború kezdőnapja előtt átengedtük az egységeket. És még ma is megy a "nemengegggyük ááát" mantra, mikor már tudjuk, hogy a fél országot feltöltik NATO egységekkel. A birkanépnek meg beadjuk a mesét, hogy Putyin cár velünk majd máshogy, meg szeret minket, meg lesz gáz, meg tánc, meg Paks II. Közben meg frászt, ugyanugy rajta vagyunk Putyin feketelistáján, mint a többi "latorállam" - azaz a komplett unió. Nincs itt semmi kivétel.
A kérdésed azért rossz, mert nem Ukrajna akarja kirobbantani a világháborút, hanem Amerika a NATO fedezékéből. Ahogy mindig. Amerikának meg jó ez a háború és az is jó, ha Európa gazdasága az orosz energiahordozók nélkül összeomlik. Ez a háború kizárólag az USÁ-nak érdeke. És ezért mindent meg is fognak tenni. Hogy Putyin tényleg győz, vagy sem, ezt nem lehet előre látni, de akár igen, akár nem, mi, magyarok mindenképpen veszíteni fogunk.
Bár az összefogás színeiben politizál, a kutyapártra szavazásra buzdít az ismert LMP-s politikus, Vágó Gábor, amiért akár az ő párttagságát is felfüggeszthetik az LMP elnökségének határozata alapján, akár Hajdu Máriáét vagy Takács Lajosét. Pedig őt a jószándék vezeti.  SPOILER: Mint amúgy a legtöbb…..
Piffu 2022.02.16 21:11:42
"Csóka Endre matematikus ugyanarra a végeredményre jutott tanulmányában, mint én a Gemist -e megjelent elemzésemben ősszel. A kormányváltást akarók akkor tudják maximalizálni szavazatuk hasznosságát, ha listán a Kutyapártra, a szoros körzetekben az ellenzéki jelöltre szavaznak."

Ez az egész - már a téma is - olyan, mint amikor Szegeden, a Reök-palotában művészeti alkotásként (??) fekália került tányérokra. Mint műalkotás. Józan ember, mentesen mindenféle izmustól, arra gondol ilyenkor, hogy mi van?? Tehát van a hülyéneknézésnek egy olyan foka, ami már annyira hülye, hogy az ember megáll, és nézi, mint tarka tehén a műfüvet.
Elolvasom másodszorra is, és még mindig nem értem. De nem baj, végül is nem kell mindent érteni, erre hajaz rendesen az "elmútttkétév."

Nekiállhatna Gipsz Egyszerűállampolgár Jakab mélázgatni azon, hogy vajon most akkor tényleg, mi történhet egy olyan szofver működése közben, amit nem ismerünk, de azt se feltétlenül, hogy kinek a kezében van. Tehát konkrétan van-e értelme elmenni szavazni, vagy tökmindegy, az lesz, amit az akar, akinél a szoftver van. De ha feltesszük azt az álompolgárilag elkötelezettséget, hogy akárhogy is van, elvből elmegyünk szavazni, akkor Gipsz Egyszerűállampolgár Jakab először kicsit körülnéz a házak táján, hogy most akkor mégis konkrétan ki és mit akar. G. Eá. J. miért szavazna egy magát is viccpártnak tartó akármire? Mert az vicces? (nem) vagy fricska? Kinek? Az aktuális hatalom nagyjából pont leszarja. Amúgy meg olyan szempontból úgyis tökmindegy, mert sajnos a szavazós játékhoz sajnos nem kell sem iQ -teszt, sem 8 általános. És ez meg is látszik, hiszen huszonharminc éve szavaz az ország egyik fele a Zorbánra, mer nehogy már a Gyurcsány (és tsai), az ország másik fele meg rohan ikszelni a Gyurcsira, mert nehogymárazorbán. Na, amíg ez így megy, addig itt se egyiknek, se másiknak nem kell semmitől sem félnie. Erre fényes példa, hogy egyik csapat közpénzügyi államtitkára sem találta soha semmi olyat, amit elszámoltatásnak nevezhettek volna. Szépen mindenkinek elévülgettek a dolgocskái, kéz kezet most alapon, oszt jónapot, hogy egy klasszikust idézzek.
Tetszettünk volna rendszert váltani, és nem módszert, tetszettünk volna mindkét oldalról kizárni az összes utódpárti, kisztitkárosdi, egyéb jobb- és ballib zsebprivatizálót, tetszettünk volna lusztrációs törvényt hozni, és olyan fiatalokat szavazni a politikába, akinek már az apukája se volt se kisztitkár, se körömletépő, se vérbíró, de még egy mezítlábas munkásőr se. Kommenista kutyából nem lesz demokrata szalonna, ahogy ezt egyszer egy okos ember megfogalmazta.
Azóta a néphülyítés mindkét oldalon tökélyre lett fejlesztve, és megy a választások előtti beetetés.
Cseppet sem off - nem miniszterelnökejlölti vitát szeretnék látni, hanem végre egy korrekt vitát arról, hogy mi is történt itt az elmúlt két év alatt, mik a valós járványügyi adatok, kik, milyen módon és miért lettek covidosnak nyilvánítva, illetve covid halottnak, a kórházban súlyos betegként kezelt covidosok milyen oltást kaptak, hányat, vizsgálta-e bárki, hogy nem fertőzöttre oltanak-e rá, mi van valójában az oltóanyagokban, széles mintavétel tetszőleges kiválasztással, stb. stb. Elég lenne az is, ha az osztrák Alkotmánybíróság által az osztrák eü. miniszternek feltett kérdéseket a mi egészségügyi vezetőinknek kellene nyilvánosság előtt megválaszolni. Na, ilyen vitának igencsak itt lenne az ideje!
És köszönet azoknak a pártoknak, amelyek erre tartanak és minél több szavazót kívánok nekik a saját, egyre többünk által átlátott érdekünkben.
A közönség politikai Megasztárt szeretne? A verseny hivatalosan maga a választási kampány és nem egy tévéshow. Miért ódzkodnak még a régi demokráciákban is a tévévitáktól? SZAVAZZ és mond el a véleményedet a poszt végén!..
Piffu 2022.02.13 17:36:42
@alöksz róz: politikusban az embert?
Te szereted a kihívásokat, mi? :)
Piffu 2022.02.13 17:37:06
@A kiló nem százat jelent.:

....meg zárcsökkentés...
Piffu 2022.02.13 17:44:13
@alöksz róz: végiggondoltam, és igazat adok, tényleg fasza érzés, nekem már csak az lenne még faszább, ha ugyanezt érezhetném a jobblib oldalról is. Akkor kezdődne itt a jó világ. Nem mintha hinnék abban, hogy lehetne olyan normális politikus (párt), amelyik a normalitás és becsület talaján sokáig megmaradhatna a "közéletben".
Egyik utolsó alapítótagjának párttagságát is felfüggesztette az LMP országos elnöksége. A XII. kerületi ellenzéki önkormányzati képviselő, Hajdu Marcsi bűne mindösssze annyi volt, hogy szóvá tette bizony Hajnal Miklós valótlant állított végzettségét illetően. "Mondj igazat, betörik a fejed" -…..
Piffu 2022.02.13 17:34:01
És igen, még mindig itt tartunk több, mint 30 év után. A balliberális szockomm utódpártok vallásos hívei vitáznak a jobbliberális szockomm utódpártjainak vallásos híveivel, hogy melyik maffiózó lopott többet, melyik árulta el jobban a hazát, melyik szavazói nagyobb birkák. Közben ugyanaz a kéz mozgatja mindkét marionett drótjait és ugyanazt a szimfóniát játsszák, csak más hangnemben. Erre tökéletesen jó szemléltető eszköz volt a covid-hisztéria. Ugyanazt akarja mindkét maffia, csak az egyik eljátssza a jó rendőrt, a másik meg a csúnyát. A végeredmény tekintetében tökmindegy. Minkét oldal a saját nótáját fújja, közben mindkét oldalon megvannak a tolvajok, a kurvázók, a drogosok, a pedofilok, a diplomát hazudozók, az alkeszok, a bűnözői kapcsolatokkal rendelkezőkde mindig csak másik bűne az igazi, a saját kutya odaszarhat az asztalra mindkét vallás híveinél. És addig nem lesz semmi változás, amíg ki nem száll a jónép túlnyomó része és el nem küldi a 3,14-ba az összes poloptikust ún. "jobb" és "baloldalon" egyaránt. Mikor veszitek már észre, hogy kontraszelektált az egész politikum? Aki normálisként áll be a pástra, az előbb-utóbb ki lesz onnan penderítve, mert ott csak megfizethető, zsarolható, gazemberségre bármikor kész szubhumánok állhatnak pozícióba. Mindkét oldalon. Schiffer is így került le a porondról. Neki egy hülyesége volt, naivan elhitte, hogy tényleg lehet más a politika. Nem lehet. Amíg ugyanazok diktálnak, addig nem lesz.
Érdekel valakit, mekkorát koppant a magát szerényen csak "A Tudománynak" tekintő biológus celeb? Boldogkői Zsoltnak is jobban állt, amikor csak a homeopátia volt a "hobbija". Mára mindenben mindenhatónak képzeli magát. És nos: ez káros. Ha a média ebben segíti őt vagy a hozzá hasonlókat, mint…..
Piffu 2020.12.29 14:32:07
Üdv mindenkinek!

Gratulálok az oldalhoz! Üdítő egy józan oldalon olvasgatni, információkat szerezni illetve megosztani, különös tekintettel egy "tomboló" médiajárványban.
Ami számomra megdöbbentő, az nem más, mint az az arrogancia, amivel az ún. mainstream médiahitvilág közvetítői illetve követői próbálják erősen megkérdőjelezhető állításaikat is beledorongolni azok fejébe, akik értelmezési, szintetizálási képességeiknek köszönhetően köszönik, jól megvannak instant magyarázatok nélkül is. Az is rendkívül elgondolkoztató, hogy ezek a mindenhez is jobban értő egészségszakmai polihisztorok időnként minimális logikai alapok nélkül sorakoztatnak fel bármilyen érvet, illetve bármilyen érv szöges ellentétét is és a legcsekélyebb megakadás nélkül képesek ezt bámulatos felsőbbségtudattal közvetíteni a csekélytudású pórnép számára. Mindig kizárólag felülről lefelé. Ez persze egy jól bevált "kultúraközvetítői- és ontológiai" előjoga volt az utóbbi x (sok) évben egy bizonyos rétegnek, melyet természetesen nem fogok most megnevezni, mivel látható, hogy nem szükségeltetik mindenáron ehhez az ööö szubkultúrához tartozni ahhoz, hogy ezt a bámulatos cselekedetet prezentálni lehessen, melynek egyik dogmatikus példája a cimkézés. És akkor most a barokkos körmondatokat félretolva, naiv kamillázással tenném fel elsőnek a költői kérdést: mégis mi a tököm az a vírustagadás? Az valami olyasmi, mint a holokauszttagadás?

Mivel új vagyok, és még nem volt időm mindent elolvasni, kéretik nyugodtan kitenni a vótmá plecsnit, ha ismételnék valamit.
Mondjuk emlékezzünk meg a zoptörzs Bélájáról. Mi jut eszünkbe róla? Maszk, maszk, maszk, oltás, oltás, oltás. Vajon egészségünk nagytudású őrizője ennyire feledékeny, vagy ennyire (+!&+#) korpásodásra hajlamos, hogy egy rettentően fontos dolgot nem említ sosem. (vagy csak mindig pont én nem látom, amikor említi). 2012-ben jelent meg valamikor tavasszal az Orvosi Hetilapban egy állásfoglalás az alábbi címmel: Hazai konszenzus
a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében. Ezt a nagy fehér Dr. Merkely is aláírta, szerényen ott az van az ő neve is a címlapon, sok más mellett. (akinek van türelme bogarászni, végignézheti a listát)
repo.lib.semmelweis.hu/bitstream/handle/123456789/4215/oh.2012.29410.pdf?sequen%C2%ADce=1

És mi szerepel (sok érdekes olvasnivaló mellett) ebben az állásfoglalásban?

"A D-vitamin-szint 37,5–50 nmol/l-ről 75–100 nmol/l-re történő emelése, a rendelkezésre álló adatok alapján, a csípőtáji törtések számát 26%-kal, az 1-es típusú diabetes előfordulását 78%-kal, az összes daganat gyakoriságát 35%-kal, az influenzás megbetegedések számát 90%-kal csökkentené. Ez a teljes mortalitást 7–10%-kal mérsékelné, és az átlagélettartam két–három évvel nőne [215]. Ezeket az adatokat Magyarországra vetítve azt jelenti, hogy a teljes populáció D-vitaminpótlásának 15 milliárd forintos költségével szemben az egészségügyi kiadások 250 milliárd forinttal csökkennének"

Az influenzás megbetegedések számát 90%-al csökkentené! (még időben szólok, pontosan tudom, hogy az influenzának és az ún. covid19nek a tünetei, szövődményei, halálozási adatai nagyjából azonosak - sőt) Azaz Bélánk tud valamit, amit nem oszt meg velünk. Nem ösztökél senkit, hogy az ész nélküli intézkedések helyett szedessünk a jónéppel durvasok D-vitamint (meg C-t, mert azt eleve...).
Szóval Béláim, Zsoltok, az van, hogy értjük mi, hogy hülyének néztek minket, csak nem szeretjük.
Piffu 2022.01.07 22:30:13
@A kiló nem százat jelent.:

Azt a picike mindenit, az ember óvatlanul rápillant az oldalra, hátha van valam új, és rögtön beleütközik egy ilyen zsebzsötem arcba , mint ez a tesz-vesz, aki (az írásának minőségéből valószínűsíthetően) már nem volt szomjas, amikor idehányt. Ordít róla az intelligencia és tájékozottság (komplett hiánya)... ez a jó kis oldal is vonzza a golyósokat, elég az efféle iQ-fightereket elolvasgatni, hogy ez nyilvánvaló legyen.
Körbejárta az internetet, hogy a COVID-hisztéria két kulcsfigurája kikotyogta, hogy a COVID elleni vakcináik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Mint oly sokszor: utólag persze sürgősen letagadták, ahogy az most már iparszerűen zajlik a Bill Gates által pénzelt newsroomokban és a nagy…..
Piffu 2021.12.14 19:11:52
@Nátha ellen bálna:

"Az is mindegy, hogy akár gyógyultság miatt, akár oltás miatt van-e igazolványuk vagy nincs. "

Egyáltalán nem mindegy. Aki valóban átesett rajta, az a keresztimmunitások miatt (a görög abc összes betűjével illetett "variánsra" is) immunis. Védett. MI védettek vagyunk tényleg. Magam részéről teljes nyugalommal látogatnám meg a covid-osztályon fekvő oltott ismerőseimet, ha engednék. Saját feltevésem szerint - még nem kerestem rá, hogy van-e bármi alapja a gondolatomnak - még az influenza sem fog megtámadni. Az immunrendszerem csúcsra járatva, szerintem se nátha-, se influenza törzsek nem fognak a közeljövőben megtalálni. De persze tévedhetek...
Piffu 2021.12.14 19:18:28
@And37:

"meg hogy nem lett akkora "hupli" a halottak számában az új körben, mint a kevésbé oltott románoknál, pedig gondolom hasonló esetszámok és mostanra sajnos hasonló egészségügyi állapotok vannak."

Királyfi, te még hiszel a mesékben? A halottak számában? A halottak számánál először azt kellene tisztázni, hogy
A. oltottak-e,
B. mi okozta valójában a halálukat
C. boncolták-e őket

aztán majd ha ezekre a kérdésekre kaptunk megbízható válaszokat, utána lehet covid-halottak számáról beszélni, addig értelmetlen.

" 4-5 hónappal később simán újra elkapta a gyerek, pedig még védettségi igazolványa is volt. Másodjára összesen csak egy kis orrfolyása volt, és csak azért PCR-eztük, mert nem érzett szagokat"

Bocsáss meg, ne vedd sértésnek, de lényegében nem tudod, hogy mit kapott el a gyerek először és mit másodszor...

Ami a szagokat illeti - influenza esetében is (valódi influenzáról beszélek!) elmegy a szaglás és ízérzékelés. Kinek hosszabban, kinek rövidebben.
Amerikai orvosok kerekasztal-beszélgetésénél elmondta a gyerekorvos, hogy a beteg gyerekek komoly vizsgálatakor kiderült, hogy egyik sem volt covidos, az összes gyerek RSV-s volt és nem kovidos...
Piffu 2021.12.17 15:35:53
@And37:
"Ezek szerint a D-vitamin nem védett meg a fertőzéstől, de a súlyosabb lefolyást elkerülted."

Valójában pont nem vettem be rendesen a fertőződés előtti hetekben, mert bolondokháza volt a meló területén és elhanyagoltam. De előtte/mindig/folyamatosan és szigorúan odafigyelve szedtem. Hogy meddig "raktározódik", azt nyilván nem tudom.

"fiam 24..31-edik körben volt pozitív,"

"egy 2020-as USA-tanulmány azt állapította meg, hogy 90, egyértelműen pozitívnak tesztelt személyből csak 26 hordozott testében fertőző, a sejtkultúrás tenyésztéssel kimutatható vírusokat (Vero E6-Cells). Ez a 29 % a mintavételkor enyhébb vagy súlyosabb mértékben mutatta a vírusos megbetegedés tüneteit. A pozitívan teszteltek 71 %-a sem tüneteket nem mutatott, sem nem volt belőlük kimutatható a SARS-COV-2 vírus sejtkultúrás tenyésztéssel. A 29 % ténylegesen fertőzöttnél 24 alatti Ct-értékeket mértek. (Forrás: Antonelli, G. et al.: Diagnostic Microbiology and Infectious Disease 99: 115237; 2021)"

" Erről értelmetlen írogatnunk egymásnak, nem befolyásol, hogy elhiszed-e, hogy COVID-os volt-e a fiam, az volt. Inkább magadban árazd be 10%-os hihetőség címkével mint hogy mindig hozzátedd, nem tudhatom."

A keresztreagensek, amelyek téves pozitív eredményt adhatnak a PCR-tesztek használatakor: H1N1 (2009), szezonális H1N1 influenza vírus, H3N2 influenza vírus, H5N1 madárinfluenza vírus, H7N9 madárinfluenza vírus, Yamagata B influenza, Influenza B Victoria, A típusú RSV, B típusú RSV, Enterovírus A, Enterovírus B, Enterovírus C, Enterovírus D, 1-es típusú parainfluenza vírus, 2-es típusú parainfluenza vírus, 3-as típusú parainfluenza vírus, Rhinovírus A, Rhinovírus B, Rhinovírus C, 1-es típusú adenovírus, 2-es típusú adenovírus, 3-as típusú adenovírus, 4-es típusú adenovírus, 5-ös típusú adenovírus, 7-es típusú adenovírus, 55-ös típusú adenovírus, Humán metapneumovírus, Epstein-Barr vírus, Kanyaró Vírus, Humán citomegalovírus, Rotavírus, Norovírus, Mumpsz vírus, Varicella-Zoster vírus, Legionella, Bordetella Pertussis, Haemophilus Influenzae, Staphylococcus Aureus, Streptococcus Pneumoniae, Streptococcus Pyogenes, Klebsiekka Pneumoniae, Mycobacteruym Tuberculosis, Mycoplasma Pneumoniae, Chlamydia Pneumoniae, Aspergillus Fumigatus, Candida Albucabs, Candida Glabrata, Cryptococcus Neoformans, Cryptococcus Gutti, Pneumocystis Jirovecii (PJP), Koronavírus 229E, Koronavírus OC43, Coronavirus NL63, Koronavírus HKU1, Koronavírus MERS, Coronavirus Sars

Valamint egy meglepően tanulságos beszélgetés, különös tekintettel Rusvai mondataira. Mondhatni: a propagandasajtóban nem ezt szokta mondani:
"
"Ezért mondom én, hogy a fertőzöttség adja a legmagasabb szintű és legjobb szintű védelmet, mert ott nyálkahártyaimmunitás is kialakul, sejtes immunitás is kialakul és antitestes immunitás is kialakul.
...
Valamit szintén tisztázni kellene, ami kevéssszer hangzik el, hogy az, hogy ha valaki mondjuk hetven év fölötti, magas vérnyomásos, cukorbeteg, túlsúlyos, az akár öt oltást is felvehet, az akkor is súlyosabban lesz beteg és adott esetben meg is fog halni."
...
Tehát én úgy vagyok vele, ha egyszer átesnék a fertőzésen, soha többé nem oltatnám magam, majd akkor megyek én is tüntetni."
...
"Ember nincs aki megkülönböztesse az influenzát, a közönséges náthát, a légúti allergiát és a covidot"

www.youtube.com/watch?v=cqOrx1joUdo

"amikor a szokásos átlag duplája a halottak száma, tök mind1 hogy öngyilkosság vagy hülyeség miatti végelgyengülés:"
Az nem mindegy, hogy az oltások okozta halálesetekről van-e szó.

www.virusinfok.hu/2021/12/13/susan-bonath-a-mellekhatas-tagadok/

Nincs mit :)
A hatalmas vitákat és ellenállást kiváltó április 19-ei iskolanyitásnak nem volt semmilyen negatív hatása a járványra. Az elmúlt két hét a bizonyíték. Mind az esetszámok, mind az azt mindig 10 nappal követő halálozások száma tovább csökkent.  Ahogy hospitalizáció és a lélegeztetésre szorulók száma…..
Piffu 2021.05.13 10:26:26
@Etniez:

Ez a te személyes, szubjektív véleményed, meg vannak a tények.

www.virusinfok.hu/2021/05/09/covid-19-merleg-16-honap-utan/
Piffu 2021.05.13 10:44:48
@And37:

Volt 15 percem, de elpazaroltam. Ez is csak egy béna vakcinapropaganda, Rusvai meg Kemenesi ellenőrizte a videót XD XD XD
Attól, hogy humorba csomagolva adja el a kamu oltáspropagandát, még nem lesz jó. Kemenesi vakcinadílert, meg Rusvai állatorvos virológus urat meg már ismerjük...
Szóval sajnálom ezt a 15 percet, kár volt érte. De nem hagytam abba, mert hátha a végére jön a valóság is, meg a számok is, de nem jött.
Piffu 2021.07.28 09:53:01
@And37: A napokban futottam bele az általad ajánlott áll-atorvosos filmecske kritikájába, sajnos nem mentettem le, pedig már feltúrtam érte a netet. De ez meg az én egyik kedvenc rajzfilmecském, az első felét ajánlom a fiadnak, a második felét meg neked, az is kb. 15-15 perc.

orvosokatisztanlatasert.hu/te-beoltatod-magad/
Mutáns jogász-virológus hibrid legyek, ha értem. Egy ismerősöm lefordította magyar nyelvre a jelenleg hatályos járványvédelmi szabályozást: §1. Ha egy [szabadtéri szórakozóhelyen] nem szól a zene, akkor bemehet bármennyi ember védettségi igazolvány nélkül, a.) de ha "szervezetten" isznak, akkor…..
Nagyon rossz hír. Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, a világ egyik legnagyobb oltásszakértője, számos nagy vakcinagyártónál dolgozott igazgatóként, Bill Gates alapítványának fő programvezetője is volt, katasztrofális veszélyre próbálja felhívni a szakma figyelmét világszerte. A szerinte…..
Piffu 2021.03.22 22:20:37
@Sir Gombóc:

Neki biztos, hogy semmi, ami nem mondható el sajnos mindenkiről.
Piffu 2021.03.26 10:01:54
@Mesterlövész:
nagyjából semmi látszatja nincs az "oltakozásnak".

Dehogynincs. Tessék nézni, milyen szépen emelkednek a megbetegedés és halálozás-számok az oltások növekedésével egyenesen arányosan:

uploads.disquscdn.com/images/d172c465e899ac0b3bf5c404de8a5fa3078fe6e8002da2126a6e2895f6e4ddb8.jpg
Piffu 2021.07.02 22:52:08
@And37: Vagy Karikó Katalinnak, meg a vírus/vakcinarealistáknak lesz igazuk. Az oltásnak nevezett szarság nem véd meg semmitől, de legalább megbetegít a belédtolt koronatüskék miatt.
Egyik állandó vesszőparipám: miért olyan pocsék a magyar politika és miért olyan szánalmas a politikai felhozatal? Miért kell ugyanazokat a leszerepelt, közepes pojácákat bámulnom sokszor 30 éve folyamatosan? Valóban: az embereket nem érdekli, sőt taszítja a politika, a média pedig ennek…..
Piffu 2021.06.10 16:43:05
@Nemzethy Fudan Elvtársellátó:

Jaj, kisinas, majdnem elfelejtettem!
Egy jó kis bloggal szeretnélek megboldogítani, szerintem nagyon fog neked tetszeni :)

heroesneverdie.blog
Piffu 2021.06.13 18:20:38
@alöksz róz:

"mert ugyan mit befolyásol rajta a zárt forráskód"

A kontroll teljes hiányát.

"Eben Moglen, a Szabad Szoftveres Alapítvány jogásza szerint „aki kontrollálja a szoftvereket, kontrollálja az életet". Ez a tény főként elektronikus szavazások alkalmával kap kiemelt figyelmet. Az elektronikus választási szoftverek körül elsősorban az USA-ban alakult ki éles vita, amelynek mottóját a „Ha nem »szabad« a szoftver, nem szabad a választás sem" mondatban alkották meg a szabad szoftver támogatói. Ez a nézőpont az állampolgárok szemszögéből is egyértelművé teszi, hogy nem a szoftvergyártóknak kell a kormányokon és a kormányoknak az állampolgárokon hatalmat gyakorolni, hanem a demokrácia adta eszközök és az ellenőrzés lehetőségével élve az állampolgároknak kell biztosítani az ellenőrzés lehetőségét az éppen hatalmat gyakorlók felett. Gondoljunk csak bele az utóbbi két amerikai elnökválasztás körül kialakult botrányokba."

www.eszmelet.hu/laszlo_gabor-nyilt-forraskodu-szoftverek-es-demokratizalasi/

vagy:

"A Jobbik a BRFK-tól olyan tájékoztatást kapott, hogy számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomozás indult a választási rendszer szoftverének ügyében. A Jobbik idén (2010) április 7-én tett feljelentést a választási rendszer jegyzékkészítő programjaival kapcsolatos “gyanús fejlemények miatt”.
Volner János, a Jobbik rendvédelmi kabinetjének elnöke szerint a volt belügyi dolgozók által alapított, jelenleg is nemzetbiztonsági felügyelet alatt álló Idom 2000 Zrt. ugyanis egy építőipari cégnek, az É.B.SZ.K. Kft-nek engedte át a választási rendszer szoftverének forráskódját, szoftverdokumentációit.
Úgy tudja, hogy ennek a társaságnak a tulajdonosa pedig jelenleg egy olyan marokkói állampolgár, aki még soha sem járt Magyarországon. Legalábbis a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Idegenrendészeti Hatósági Osztályának kimutatása szerint – tette hozzá Volner János."
24.hu/belfold/2010/04/23/jobbik-nyomozas-indult-a-valasztasi-szoftver-ugyeben/

"De mit történik a gépben?
Ezeknél a kritikáknál is súlyosabb gond azonban, hogy miként lehet biztosítani a szavazási procedúra átláthatóságát elektronikus szavazás esetén. Fogas kérdés, hiszen ki ellenőrzi, ki látja át azt a programot, amely begyűjti és összeszámolja a szavazatokat? És feltűnhet-e valakinek, ha az eredményben nem stimmel valami? (Szoros választási eredmény esetén a kis csalás is döntő lehet.)
Öt évvel ezelőtt a kaliforniai kormányzat az állam elektronikus választási rendszerének biztonsági felülvizsgálatát rendelte el az aggasztó kritikák hatására. A vizsgálati jelentés tanulságaiból okulva kidobtak több addig használt szavazógépet, hiszen a legalapvetőbb biztonsági feltételeknek sem feleltek meg. Az egyiket a felkért tesztelő informatikusok kevesebb mint egy perc alatt törték föl, és telepítettek rá olyan programot, amely a hacker elvárásai szerint alakítja a regisztrált szavazatok számát.
A kaliforniai és a Princeton egyetem komputertudósai is demonstrálták egy korábban biztonságosnak hitt szavazógépen, hogy milyen sebezhető. A leselejtezett gépet egy mindenki által hozzáférhető állami árverésen vették, majd a hardver és a szoftver működésének vizsgálatával visszafejtették a forráskódot. Innentől már könynyű volt szoftvert írni a csaláshoz. A demonstráción egy adathordozó kártyát kapcsoltak a gép egyik szabad csatlakozójára (amit egy-két perc alatt megtehet bárki, aki például éjszaka betör a szavazóhelyre), és máris manipulálták a működését."

molnarcsaba.wordpress.com/2015/07/01/elektronikus-kek-cedulak/

Annyira tudom, hogy papíron szavazunk, hogy választókörzetben szavazatszámláló bizottság tagja voltam. :) Ismerem a rendszert, meg a gyenge pontjait is.
A szoftver befolyásol mindent. Meg a szavazatszámláló bizottság összetétele.
Piffu 2021.06.14 12:25:06
@alöksz róz:

De, tudom, különben nem nyilvánítanék róla véleményt.
És azt tudod, hogy nálunk a szavazólapok összegyűjtése után mi történik az összesítőlapokkal?
Nem tudod? Mit ad Isten, elektronikus formában rögzítik a választási szoftverünk adatbázisába.
Hoztam három értelmes szöveget, ami neked lehet, hogy nem szimpatikus, de attól még értelmes.
Semmit nem igazol? Nem igazolásként hoztam, hanem lehetőségként. Van-e lehetőség manipulálni egy választási szoftvert? Van. Ki ellenőrizheti a szoftvert? Akinek a birtokában van a forráskód, a dokumentáció. Ezt lehet cáfolni, hogy "de nem", csak nincs értelme.
Régóta próbálom fejben kisakkozni, vajon milyen újdonságot hozhat számunkra a COVID utáni Új Normális, amit a régi nem tudott megadni. Igyekezzen megőrizni mindenki a komolyságát! Mindazok, akik a social distancing miatt hiányát érezték eddig, hogy jól behúzhassanak netes vitapartnerüknek vagy…..
Piffu 2021.05.21 23:33:35
Tetszettek látni? Egyeseknek teljesen elgurult a gyógyszere, helyi telepített trollunk, BéZsé újra megnyilatkozott, bár ne tette volna . Ez az ember ahányszor megszólal, annyiszor felsír Honthy Hanna az égben.

Én szeretném megadni Boldogkőinek az ultragiga védettséget és megszavaznám neki, hogy ingyen, nagy nyilvánosság előtt kaphassa meg az összes oltást. Egyszerre.

„Azon országok – például az USA, Izrael és az Egyesült Királyság –, ahol jól áll az oltási program, a magyarhoz hasonló problémával szembesülnek: az oltási hajlandóság elér egy szintet, ahonnan már nem, vagy csak nagyon lassan növekszik tovább. Ezen a helyzeten csak a jelenleginél drasztikusabb eszközök bevetésével lehetne túllendülni. Például, hogy a tömegközlekedési eszközöket is csak a védettek vehessék igénybe, de bizonyos szakmák képviselői számára kötelezővé is válhat az oltás. Ezek jellemzően azok a foglalkozások, ahol a találkozásokból adódóan nagy a járványügyi kockázat, gondoljunk itt az egészségügyi dolgozókra, a pedagógusokra, a bolti eladókra, vagy épp a szolgáltatókra, fodrászokra, kozmetikusokra” – mondta Boldogkői Zsolt, hangsúlyozva, hogy eddig még egyetlen ország sem mert ilyen kemény lépéseket tenni.

index.hu/belfold/2021/05/21/koronavirus-oltas-kotelezo-vedettsegi-igazolvany/?fbclid=IwAR1u-t9oLvUUew9MIq2Gwgv46PceKqmFi9OFh64rJ4WRhFRoH7mMKjV5-Co

Vagy küldjük már el tanulmányútra Texasba, esküszöm, ha elég sokáig ott marad, hajlandó vagyok havi jövedelmem egy százalékával támogatni az ottlétét. Gyűjtsünk BéZsé kötelező tanulmányútjára.
Míg a bulvármédia tele van az Indiáról szóló COVID-rémhírekkel, addig a Science Magazine paradox módon arról arról a paradoxonról ír, hogy túl alacsony a COVID-mortalitás Indiában... India, lehet, nem egy "Kossuth tér": de 150 millió ember egy helyen... Indiában minden adott egy súlyos…..
Piffu 2021.05.13 19:19:09
@szekertabor: meg a tesztelések hiányával.
Piffu 2021.05.13 19:52:24
Ezeket tetszettek látni?

"2021. május. 13. 10:10 2021. május. 13. 11:59 TECH
Amerikai kutatók tényleg megcsinálták az emberbe injektálható mikropchipet, de nem azért, amire elsőre gondol (HÁT PERSZE, HOGY NEM AZÉRT, AMIRE GONDOLUNK)
A parányi eszköz egy komplett számítógép, mellyel a vérnyomás és a vércukorszint is mérhető – a korábbiaknál sokkal precízebben.
Az összeesküvés-elméletekben hívők egyik visszatérő mantrája, hogy a koronavírus-járvány ellen kitalált oltásokkal mikrochipet juttatnak az ember bőre alá. A cél egy globális megfigyelési akció része szerintük. Ez természetesen nem igaz, az injektálható miniszámítógép azonban nagyon is létezik:
amerikai kutatók pár órája adtak róla hírt, hogy elkészítették az injekciós tű által a szervezetbe juttatható computert.
A mindössze 0,1 köbmilliméteres chip azonban egész más okból készült: bár valóban adatgyűjtéshez tervezték, elsődlegesen orvosdiagnosztikai folyamatokhoz lett kitalálva, például a vércukorszint és a vérnyomás precízebb méréséhez.
A kutatók azt mondják, hogy a porszem méretű számítógép más eszközökkel is kommunikálhat, és mivel a test szinte bármely részébe eljuthat, onnan is küldhet a beteg szempontjából kulcsfontosságú információkat, amiket máshogy lehetetlen lenne összegyűjteni.

A szakemberek úgy vélik, hogy a chip idővel műtéti beavatkozásokhoz is használható lesz, de ahhoz persze még nagyon sokat kell kutatni."

hvg.hu/tudomany/20210513_mikrochip_injekcio

és

A kovid tüskefehérje okozza a halálos vérrögöket ... és az összes covid vakcinában megtalálható (terv szerint)

A rangos Salk Intézet, amelyet az oltóanyagok úttörője, Jonas Salk alapított, tudományos bombázó cikket írt és publikált, amelyből kiderül, hogy a SARS-CoV-2 tüskefehérje az, ami valójában érkárosodást okoz a covid betegeknél és a covid vakcinázottaknál, elősegítve stroke, szívroham, migrén, vérrögök és egyéb káros reakciók, amelyek már több ezer amerikait megöltek (forrás: VAERS.hhs.gov).

Na, kérem szépen. Akkor lassan lehet felfogni a felfoghatatlant - a konteós alusisakos laposföldhívő orvosoknak és követőiknek még a végén piszkosul igazuk lesz, de az jó nagy szívás lesz....
Garantálom, ennél szórakoztatóbb "életvezetési tanácsot" kompetensebb szakembertől nem fogsz ma találni a magyar interneten! Nem akarom elszpojlerezni Tasnádi Péter, vállakozóból lett influenszer május elsejei hatperces videóját, de a méltán sokak által követett és példaképként szolgáló…..
"Derült, hideg áprilisi nap volt, az órák éppen tizenhármat ütöttek" — kezdődik George Orwell 1984 című regénye. Egy hideg április napon... akár a mai. Sosem hittük, hogy bekövetkezik: kijárási tilalom, megfigyelő állam. Mindez 1-2 éve még ugyanolyan elképzelhetetlen lett volna, mint amennyire…..
Piffu 2021.04.30 15:11:51
@Galajti:

És tovább próbálkozik :)

Galajti
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2021.04.28. óta tag.
Galajti ezekben a blogokban publikált: Admin Tag

Zsótikám, a számok elég makacs dolgok...

orvosokatisztanlatasert.hu/statisztika-statisztika-ja-kerem-a-szamok-makacs-dolgok/
Piffu 2021.04.30 15:15:31
@And37:

A gond talán ott van, hogy egy abszurd cselekményben (forgatókönyvben) normális emberi logikát keresel.
Piffu 2021.04.30 15:17:35
@And37: Ez ugyanaz a fickó, egy láda finom sörikében mernék fogadni, hogy nemcsakhogy ugyanaz a fickó, de azt is tudom, ki ő :) Már csak azért is érdemes ezt a jelenséget tanulmányozni, mert erősen hajaz az általános intézkedésekre, ha elsőre nem is tűnne fel a hasonlóság.
Mégis vannak magyar adatok! Orbán Viktor mondta ma reggel a rádióban: COVID-dal mindössze 27 általános iskolás korú gyerek van kórházban 2 lélegeztető gépen.  A diákoknak az iskolában a helyük, hogy ne csak bármire behülyíthető aktivistának legyenek jók később — írtuk a pedagógus szakszervezetisek…..
Piffu 2021.04.19 09:40:23
@Wildhunt: Jogos :S
Piffu 2021.04.23 12:05:20
@Etniez: Hát persze :) Ismerek olyat, aki már tavaly tavasszal mesélte, hogy ismerősének a sportoló, egészséges gyereke (gyerek gyerek) meghalt covidban...amikor a legfiatalabb halott a 38 éves alkoholista volt, májzsugorral és hasnyálmirigyrákkal. Igaz, most a legfiatalabb "covid-halott" a nyolchónapos kisbaba, aki meningitisz miatt halt meg, de már a covid-halottak listáját bővíti, ahogy az az egészséges kismama is, aki oltás után gyorsan fogta magát és jól meghalt. Mert hallgatott a hozzád hasonló "értelmes és jószándékú" emberekre. Hogy közben a németek nem oltják a várandósokat, az nálunk nem téma. Hogy fél éve még azt mondták a vakcinadílerek, hogy aki gyereket vár, vagy tervez a közeljövőben, az ne oltassa magát. A hozzád hasonló, felháborítóan ön- és közveszélyes covid-szektásokat el kellene különíteni egy steril szigetre.
Svédország rácáfolt a mainstream média álhíreire: a 3. hullámban már szinte nincsenek is halálozások Magyarország még küzd a COVID-dal szemben. Öröm az ürömben: Svédország már nyerésre áll a járvánnyal szemben is és a lockdown-vitában is. Svédország: 857,401 esetből 13,621…..
74% szerint az első lépések között kellene enyhíteni a 20 órai kijárási tilalmon  87% támogatja azt, hogy nyissanak meg az éttermek, kocsmák, szórakozóhelyek, a sportlétesítmények nyitását 75% szeretné nagyon — a legfrissebb nemzeti konzultáció szerint. 0% valósult meg mindebből. 100%-ban ment…..
Piffu 2021.04.13 13:03:47
@Etniez: Direkt neked.

Átlátszó fóliacsomagok:

COVID 19 PTE_Prevenció

2 VITAMIN D3 1000NE TABL. FRE.
kerek fehér étkezés előtt

1 VITAMIN B KOMPLEX KAPSZ. B
lágy kapsz. vörös szétrágás nélkül

2 C-VITAMIN 500 MG RÁGÓTABL.
kerek narancs 2X1-et szétrágni

Gyógyszerek betegtájékoztatóit
kérjük olvassa el
ogyei.gov.hu/

0210759999901260

Úgy látszik, a PTE nem tudja, hogy a vitaminokkal nem lehet az immunrendszert karbantartani és megelőzni a covid19-et. :)
Piffu 2021.04.13 15:31:08
@A kiló nem százat jelent.:

Szia!

Nem 1000, hanem 2X1000 NE a D-vitamin és bizonyára gyerekeknek szánták a csomagot, amit láttam valakinél, mivel a C-vitamin is rágótabletta.
De egyetértek azzal, amit írsz, mi "családilag" 2X4000NE-et szedünk és 3000 C-t.
Azért írtam Etniez kollégának, mert nagy tudásával kijelentette, hogy vitaminnal nem lehet megelőzni a covid19-et. Gondoltam majd ír a Pécsi Tudományegyetemnek, hogy tiszta hülyék, hogy vitamin-prevencióval próbálkoznak :)
Amit az orvosokról beszélsz, az pontosan így van, közelről tapasztalom. Család, haverság - egyikük azt mondta, neki annyi melója van (egyébként neki tényleg), hogy semmire nem marad ideje. Ez viszont nincs rendben. Egy orvosnak annyit kellene dolgoznia, hogy maradjon ideje - sőt legyen is kötelessége ! - tájékozódnia, persze nem a bújtatott termékismertetőkből, melyeket továbbképzési konferenciának álcáznak.De én úgy gondolom, ez nem annyira idő, kötelességérzet, vagy kíváncsiság kérdése. Inkább attitűd kérdése. Pont arról beszélgettünk valahol pár napja, hogy a környezet, élethelyzetek, emberek, események, stb. megfigyelése, felfogása és helyes értelmezése, valóságközeli következtetések levonása nem tanultság, olvasottság, szakma kérdése, hanem ugyanolyan "intelligencia-típus", ahogy van a tipikus iQ (matematikai logika kb. ) az eQ (emocionális intelligencia), gyQ (gyakorlati intelligencia) meg már nem is emlékszem, hányféle "intelligenciát" azonosítottak, de az biztos, hogy ez is valami olyasmi képesség, mint a zenei hallás/zenei érzék, nyelvérzék, egyensúlyérzék, stb. Van egy "valóságérzékelő" intelligencia is, és egyre egyértelműbb, hogy nem előzetes ismeretekre alapul, ezért lehet benne jó egy egyszerűbb, kevésbé tanult ember is éppen úgy, mint ahogy egy professzor, vagy akadémikus is lehet benne jó, meg lehet benne rossz is, ahogy ezt remekül megmutatta ez a vírusmizéria.
Sok orvos szégyenkezhetne manapság igénytelensége, tájékozatlansága, sőt, időnként még a tanultak elfelejtése miatt is. Kedvenc példám az orvos, aki teljes meggyőződéssel vezeti a saját autóját abban a maszkban hazafelé, melyben egész nap a betegei között dolgozott a kórházban, rendelőintézetben. Hogy általános orvosin melyik szemeszteren és hány órát szánnak epidemiológiára, azt én nem tudom. De hogy egy ilyen ember biztos vagy hiányzott azokról az órákról és még a beszámolónál is kimarad neki a téma, az biztos. Vagy még azt is elfelejtette, amit már egyszer megtanult. Ami persze érthető, de legalább ilyenkor nézné át az aktuális konszenzusokat. Persze egyszerűbb bejelentkezni az eü-hálózatba, bepötyögni a jelszót, aztán várni a megrágott, előemésztett hírt,utasítást, "matekot", oszt jónapot.
A COVID-19-re reakcióként született "safe új világban" ©Hont András sok minden tönkrement, a pesti gasztroforradalom (kiváló éttermek, remek beülős helyek) mellett az európai álom is elbukni látszik. 2004-ben még azzal kábítottak, hogy nyithatunk kávézót Bécsben — alig 15 év uniós tagságunk lehet…..
Piffu 2021.04.11 11:02:56
@Wildhunt: A liberalizmussal az a baj (vagy nem baj), ami a kommunizmussal (na az biztos nem baj). Lényegében egyik sem volt "létező".
Piffu 2021.04.11 14:52:51
@Wildhunt: Egyrészt nem mondtam ilyet, hogy "oldal", ma - nem, nem ma, már rég - az "oldalak" teljesen elveszítették jelentőségüket, értelmezhetőségüket, még a narratíváikat is tulképp. Másrészt azért ami szembemegy bizonyos "politikai oldallal", az akkor is oldallá válik, ha eredetileg nem volt az, most meg már nincs túl sok jelentősége.
Piffu 2021.04.12 11:04:32
@Sir Gombóc:

Hú, ezt most de nagyon jól megmondtad! Ájuldozunk bölcsességed és szellemed hatalmas súlya alatt. XD
Egyszer volt egy nagy csoda,neve: birka-iskola.Ki nem szólt, csak bégetett,az kapott dicséretet.Ki oda se ballagott,még jutalmat is kapott,így hát egy se ment oda,meg is szűnt az iskola...
Piffu 2021.04.10 13:23:04
@alöksz róz: :) Nem érzi. Ez is csak egy nárcisztikus személyiségzavaros.

kilonem100.blog.hu/2020/12/04/nagyot_koppant_boldogkoi_zsolt

Egy nárcisztikus személyiségzavaros SOHA nem fog tudni lenyelni egy nagyzolási helyzetből való letaszítását. Folyamatosan kompenzálni próbál, mert a nagyzásos self reprezentációját kil megrepesztette (persze nem csak kilo, egy ilyen arrogáns nárcisztikusnak ritkán vannak pozitív közösségi élményeik).
Piffu 2021.04.10 13:24:17
@Joságosh:

" Tényleg ennyire alacsony itt a szint?"

Zsótikám, amint megjelensz itt a századik egyhozzászólásos nickeddel, rögtön az lesz.
Piffu 2021.04.10 23:47:28
Jah, én kérek elnézést, nem véletlen a cikkhez csapódó egynickes trollsereg. Kilo ismét szembementél Boldogkőivel, talán észre sem vetted :) ezért ez a sok újreges egyszer hozzászóló, téged gallyazó nick :)
Hiszen hat nappal ezelőtt '"A Tudós" kijelentette, hogy korai a nyitás. Tehát hogy képzelted, hogy erre rácáfolsz?

"Boldogkői: ne nyissanak ki az iskolák áprilisban
Portfolio
Boldogkői Zsolt arra hívja fel a figyelmet Facebook-posztjában, hogy egyre jobban állunk az oltások terén világviszonylatban, de két problémát meg kell oldanunk.

Egyrészt türelmet javasol az iskolanyitással kapcsolatban, azt írja, hogy ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban. A következő indokok miatt:

a gyerekeket még nem lehet oltani,
a tanárok oltása nem fog elegendő immunitást produkálni addigra,
a brit variáns veszélyes a kicsikre,
ráadásul ők haza fogják vinni a vírust a családba.

A másik probléma az oltásellenesség: "Hamarosan el fogunk érkezni arra a pontra, hogy az oltásellenesség miatt nem nő tovább az átoltottság, és ezért nem tudunk megszabadulni a vírustól" – írja Boldogkői Zsolt. "Le kell törni az oltásellenességet! Hatásos motivációs rendszert kellene kidolgozni az oltakozási hajlandóság kialakítására, melynek fő eszközeként az oltásigazolványnak igen erős jogosítványokat kellene adni" - írja a szakértő, aki szerint a vírusszkeptikus és oltásellenes vezérekre pedig alkalmazni kellene a hatályos jogszabályokat."

Nos, Zsóti, tudom, hogy olvasod ezt a blogot. Csak annyit mondok neked finoman, nehogy neked törjék le valamidet egyszer, ha nem állsz le az oltásnácizmusoddal. Ez csak egy jószándékú javaslat, nehogy úgy járj te is, mint a korzikai rendőrök, amikor túlspilázták a hülyeséget.
A jogszabályok még egyelőre nem a te becsavarodott vágyaid szerint működnek, és ne másokkal akard leveretni azokat, akik nem erőből akarnak (ál)tudósok lenni, hanem érvekkel.
Így van ez, aki tudja, az csinálja, aki nem, az meg irányítja, vagy legalábbis nagyon szeretné...
Egyetlen fotókollázs, ami tökéletesen megmutatja mennyire volt valótlan a mainstream média hírhamisító lejárató kampánya a lezárásokat elkerülő Svédország ellen. A hangzatos szalagcímekből egy szó sem volt igaz. A legtöbb országgal szemben csak enyhe korlátozásokat bevezető Svédország…..
Piffu 2021.04.04 15:53:43
Piffu 2021.04.04 22:14:20
@Etniez:

"Egy ideig gondolkoztam"

XD Na ne túlozz! XD
Piffu 2021.04.04 22:30:06
@Etniez:

Az időseket kezdték el oltani, ott szinte 100%-os az oltottság. 2200 ember meghalt ezek közül, az a természetes folyamatok része. Benne is van a levélben, hogy any reason.

Aham, hát persze. A természetes folyamatok része, hogy meghalnak az oltott emberek az oltás után hamarosan. Itt olvasgathatod a "természetes folyamatokat":

orvosokatisztanlatasert.hu/oltasaldozatok-hirei-2-resz-frissitve-04-04/

A tudásom láthatóan sokkal alaposabb, mint a tied, igaz, nem betegtologatókkal és ételosztókkal dumcsizok az eseményekről, hanem orvosokkal.
A személyeskedést te kezdted, ahogy előadtad, hogy te vagy a nagy covidszakértő, mert 5 hónapot dolgoztál állítólag egy covid-osztályon. Csak azt felejtetted el kiemelni, hogy nem orvosként, hanem segédszemélyzetként, eggyel feljebb a ranglétrán, mint az osztályos takarítónő. Legközelebb majd tőle kérünk covid-szakértést.

Hogy számodra mit jelenthet ez a Ciccmen, ezt nem tudom, de annyira nem is érdekel. Kultúrát meg nem egy itthon életképtelen, Angliába kitántorgott betegtologatótól szeretnék tanulni, mert az olyan lenne, mintha Győzikétől tanulna Latinovits színészetet XD

Miért kellene nekem új nicket keresnem? És neked valami macskafétised van, vagy mit ciccegsz? Bolond lyukból bolond szél fúj, ezt látom.
A COVID-19 egyik hosszútávú tünete vagy a mainstream médiamunkás-öntudat diszkrét bája, hogy egyetlen lap sem kell ma emlékezzen arra, amit tegnap írt vagy akár hónapokon keresztül. Egy másik csak újságíróknál és virológusoknál megfigyelt tünet, hogy rezzenéstelen magabiztossággal bármikor képesek…..
Piffu 2021.03.16 23:43:02
Ez megint durvajó lett, grat!

Egy-két lényegtelen kiegészítés:

"Egy másik csak újságíróknál és virológusoknál megfigyelt tünet, hogy rezzenéstelen magabiztossággal bármikor képesek kinyilatkoztatni a megkérdőjelezhetetlen igazságot:
Akár a teljes ellenkezőjét annak, amit korábban mondtak. "

Könyörgöm, ki ne hagyjuk a vírus/vakcinafetisisztává lett orvosokat, ne szűkítsük le a "teret" a felülről agymosott és/vagy Betegségipari Konglomerátum kollaboránsává züllött fehérköpenyesek előtt. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy MÉLY TISZTELET annak a néhány lelkiismeretes orvosnak, akik nem adták el magukat, vagy nem kaptak agyrágóbogár-fertőzést valahonnan. Időnként el-elgondolkodom, hogy nem lehet-e, hogy az orvosokat már előzetesen beoltották valami szinapszis-zabáló nanobotokkal?

"Ja, a szabadtéri maszkviselésnek egyébként semmi értelme, nincs ok a riadalomra "
Na, akkor ez most azt jelenti, hogy Átlagújságírónak sikerült háromnegyedéves késéssel eljutni arra a szintre, amit az általa lenézett, különösebb végzettséggel nem feltétlen, de éleslátással és józan paraszti ésszel ellátott Valódi Világban (nem Valóvillában) élő tömegek helyből tudtak? Akik már tavaly, a "nehorgymaszkothaegészségesvagy" mantrát is hatalmas kamillázással fogadták? Márminthogy miaszentszarnak hordanék maszkot, pláne szabadtéren? Vagy máshol? -tette hozzá további józansággal reagálva az ordas eszmék hirdetőinek agymenéseire.

" Ez az ezoterikus tudás pedig csak az igazi újságíróé."...Eh, Lügenpresse, verdannte scheiße ...mondaná a művelt német :)

A "gonzó újságírásról" még én sem hallottam, de így elolvasva a meghatározást egyértelműen paradoxon. A hír szent, a vélemény szabad, a többi meg szót sem érdemel. Esetleg úgy még meghatározhatnánk, hogy a "gonzó újságírás" az nem más, mint sci-fi sci nélkül. Kb.

Rákerestem Földes Andrásra. Két dolog tűnt szembe tizedmásodperc alatt, egyik se píszí, így inkább ugorgyunk, ahogy Pósalaky bácsi mondaná.

"megegemlítéséért" - esetleg kihagynék három betűt, mert lesz olyan, aki megtalálja majd az a szarva közt a tőgyét.

"legjobb liberális arcokat" - tapasztalatból mondom - oximoron. Bár lajhárok között is van leggyorsabb.

Minden mondat pengeélesen vág bele a hazugság szövetének hamis szálai közé, hogy ezzel a príma képzavarral éljek. Nagyon szép, egyáltalán nem gonzó, de legalább igen elegánsan pukkasztja ki a finggal teli léggömböket.
Grat.
Piffu 2021.03.22 22:24:32
Karma 1.0 ?

Meghalt Dr. Jose Baselga, az AstraZeneca főigazgatója

Prof. dr. Boros G. László biokémikus orvos, egyetemi tanár, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzora a nemzetközi tudományos élet híreiből válogat.

Meghalt Dr. Jose Baselga, az AstraZeneca 61 éves orvos, onkológus, egyben főigazgatója.
mail.yahoo.com/d/folders/1/messages/AFQ7Qap8lW1iYFd-dAP7iKhLhOg

Korábban ő volt a Sloan-Kettering igazgatója is, de érdek és egyetemi etikai visszaélések miatt onnan menesztették.
www.telegraph.co.uk/business/2019/01/07/astrazeneca-appoints-controversial-doctor-cancer-chief-rd-shake/

Mindenki lázasan keresi most, hogy melyik koronás vakcinát kapta, ha kapott, mert Creutzfeldt-Jakob betegségnek írták le a gyors halálhoz vezető közvetlen okot, és azt tudjuk, hogy az mRNS vakcinák egyik mellékhatása az egyébként prionok által okozott gyakoribb neurodegeneratív betegségek is lehetnek. Itt vannak a cikkek és egy szerkesztői levél. scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf - doi.org/10.1016/j.clim.2021.108665

László G. Boros, M.D.

Professor of Pediatrics (Endocrinology & Metabolism)

University of California Los Angeles - UCLA School of Medicine

Los Angeles, California, U.S.A.
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." Egy szerintem a közhangulatot sajnos jól kifejező nyúlfarknyi kirohanásra szeretnék csak reagálni, amit a kiváló Mentális Deficit blogon közöltek a kormányzat által a harmadik hullámra beharangozott…..
Piffu 2021.03.17 00:35:49
@And37:

"És rendben, hogy sokaknak herótja van az egész lezárástól, nekem meg közeli ismerősöm halt meg egyébként egészségesen tüdőgyulladásban az elmúlt pár hónapban COVID-pozitívan"

1. ha nem boncolták az ismerősödet, nem tudod, hogy valójában miben halt meg.
2. ha az emberek nagy részén átmegy úgy a covid, hogy még csak észre sem veszik, akkor elég valószínű, hogy nem volt az illető "egyébként egészséges".
3. nem tudod, hogy covidos volt-e, mert simán ráírhatták a covidpozitív megállapítást akkor is, ha nem volt az, simán lehetett falspozitív is a teszt.
4. vagy tényleg pozitív volt, csak éppen bármi másra, amire a teszt pozitívan reagál, de mondjuk nagyrészt azonos tünetei vannak az influenzával.

"a Creative Diagnostics által gyártott RT-qPCR-teszt használati utasításában fehéren feketén ez áll: a teszt pozitívan reagál sok kórokozóra, pl. „Influenza A vírus (H1N1), Influenza B vírus (Yamagata), Respiratory Syncytial vírus (típus B), Respiratory Adenovirus (típus 3, típus 7), Parainfluenza vírus (típus 2), Mycoplasma Pneumoniae, Chlamydia Pneumoniae“."

4. Ha esetleg mégis az az eset fordulna elő, hogy egy teljesen egészségesnek látszó ember kizárólag a covid fertőzés miatt halt meg, akkor is még mindig ott tartunk, hogy megyénként (és Bp.) naponta 2 ember halt meg covid miatt, akiknek a kilencvenvalahány százaléka krónikus beteg, idős ember volt. Na, emiatt eddig még soha nem állították le a gazdaságot, adósították el az államokat, és oltották egészséges emberek millióit teszteletlen, súlyos mellékhatásokat és halálozásokat okozó löttyökkel. És akkor arról még nem beszéltünk egyetlen szót sem, hogy viszont semmit nem tettek a covidhiszterizálók mondjuk azért a 30-35.000 emberért, akik minden évben meghalnak nálunk valamilyen rákban, hosszú kínok között. Fiatalok, középkorúak és idősök egyaránt.
Piffu 2021.03.17 00:42:57
@Sir Gombóc:

" A súlyosság aránya viszont a covid esetében nagyobb"

A súlyosság aránya? Márminthogy x db covidos betegségének súlyossá válása nagyobb (több?) mint x db influenzásé?
Előbb pontosítani kellene a kijelentést, de a valóságtartalmát több okból nehéz lenne bizonyítani.
Piffu 2021.03.17 00:44:08
@Bayaz:

"Az influenzánál pedig nyilvánvalóan gyorsabban terjed és valamivel súlyosabb is."

Mitől nyilvánvaló? (az, hogy a szoptörzs aszonta, az nem játszik)
Vannak dolgok, amikkel nem lehet viccelni, ilyen egy ember halála. A statisztikákkal kapcsolatban viszont több cinikus idézet is közkinccsé vált a XX. században."Egy ember halála tragédia. Egymillióé statisztika." (Lenin vagy Sztálin, állítólag.) Többek közt.  A grafikonok szerelmeseként mindig…..
Piffu 2021.03.05 17:03:25
@alöksz róz:

És lám, mégis hány covidos van ma lélegeztetőgépen? 677. Vagy nem covidosok, vagy nem tartják be az ajánlásokat...
Piffu 2021.03.05 17:05:59
Piffu 2021.03.05 18:11:44
@alöksz róz:

Nyilván nem mindenki, nyilván túloztam, de kismillió forrást olvastam el különböző nyelveken az elmúlt háromnegyed évben erről, hogyan hagyták figyelmen kívül az ajánlásokat NY-ban, Bergamoban, meg még tököm tudja, hány helyen. És most olvastam egy-két napja Bárdosi Attila cikkét a Qubiton, (aki patológus, neuropatológus, neuromorfológus, címzetes egyetemi tanár) és ezt írja a cikkben:

"...a gépi lélegeztetésre szoruló idősebb betegek magas halálozási arányának IGNORÁLÁSÁT (a 70 év feletti, géppel lélegeztetett pácienseknél a halálozási arány 63-72 százalék, ami minden jóindulat mellett sem nevezhető hatásos terápiának) nem lehet a végletekig folytatni, hiszen ezek sokkal nagyobb kárt, sokkal több halálesetet fognak okozni, mint maga az a járvány, amiért mindezeket bevezettük."

qubit.hu/2021/01/10/a-tudos-es-a-virus

Azaz bármi is a mese, IGNORÁLJÁK a káros terápia veszélyeit. És ezt én felháborítónak tartom, akkor is, ha mondjuk csak 50-80%-között halnak meg a gépre rakottak és nem 100%-ban. Értesz?