Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isti1968

5 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig újabb és újabb okosórákat próbálok ki, hogy aztán rájöjjek, hogy még mindig nem az igazi. Ez történt legutóbb az Elephone W2 esetében is. Az Ulefone terméke rozsdamentes acél házba került, kör alakú IPS kijelzőt, bőrszíjat kapott, és részleges vízállóságot, valamint több napos üzemidőt ígér a…..
Isti1968 2016.10.19 13:13:26
@fda: Én elmondom kb. mire kellene hogy jó legyen az okosóra.
- mutassa az időt
- számolja a lépéseket (kalória stb.)
- mérje az elvás időt (mély és felszines alvás)
- mérje a pulzust időnként
- szóljon ha sokat lustákodunk :)
- jelezze ha a telóra üzenet, hívás, viber, messenger stb. érkezett.
- lehetőleg legyen vizálló
- bírja pár napig az akksija
Ritkán szokott rossz tapasztalatom lenni a kínai cuccokkal kapcsolatban, mert az évek során eléggé megedződött a szemem, hogy messziről kiszúrjam, hogy mi kell nekem. Persze egy telefon, táblagép, vagy más, hasonló termékek esetében (főleg, ha márkátlanok) néha kábé…..
Mi okunk lenne nem megbámulni a Blitzwolf egyik legújabb termékét, mely nem egészen 13.000 forintért kapható, és egy csomó mindent tud? Egy oktogon a test alapja, mely az oldalain áll, és egy vízszintestől a másik irányban vízszintesig minden lapján megáll, érintésre állítható a fényereje, beépített…..
Most joggal kérdezheti bárki, hogy ilyet miért gyártanak, és ha már van, akkor én miért veszem meg. Válaszolni egyikre sem igazán tudok, legfeljebb ráfogom irántatok való, túláradó szeretetemre. Ez csak értetek van! Neeem, valójában csak megveszek minden ilyen semmirekellő kütyüt. Haszontalan, nem…..
Még valamikor nyáron írtam azt hiszem egy Google Cardboard nevű anomáliáról, melyet a kínaiak rögtön a bejelentését követően irgalmatlan gyorsan elkezdtek tömegmásolni. Vagyis durván fogalmazva vehetjük úgy is, hogy a gugli másolta a saját termékét, mert a kínaiak a renderképek megjelenésekor máris…..
Még sosem volt Doogee telefonom, egész érdekes élmény ez az Y200. Doogee Y200. Hát nem örömteli, hogy olyan nevet kapott egy tökéletesen általános, alsó-középkategóriás kínai telefon, ami nem hajaz korunk egyik csúcskészülékének nevére sem? Teljesen olyan neve van, mint bármilyen Európában is…..
Hát bizony messze. 2400 km a távolság (most abba ne menjünk bele, hogy az eredeti mondás egy Makó nevű vitézről szólt, aki úgy berúgott, hogy nem talált el Jeruzsálembe :) ). Nézzük mit jelent ez szállítási szempontból :Adva van egy kisértékű (ergo vámmentes) csomag…..
Egy másik küldeményemet Kínából a UPS hozta, ime a csomag útja : Kedves Posta ! 4, azaz négy nap alatt itt van vámkezeléssel együtt !!!(Megsúgom: a 4 napban egy hétvége is beleesett). Persze a UPS belőlünk él, ők nem szarják le az ügyfeleiket.   Vecses,…..
Egy Kínából rendelt küldemény követési információi : 2014.05.0800:30 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad 2014.05.0810:10 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad 2014.05.1210:58 Küldemény…..
Csomagautomatákkal támad a Posta Miközben a magyar posta sebessége a XIX. századi vadnyugat postakocsis rendszerétől még jócskán elmarad, azért próbál fejlődni.  Beújítottak valahonnél 26 automatát 430.000.000 Ft-ért. Talán sokat mondok ha azt állítom, ez az…..
Munkám révén napi kapcsolatban vagyok a Magyar Posta zRt-vel, mint ügyfél és olyan dolgokat tapasztalok amik egyszerűen nem férnek bele a modern piacgazdaság kereteibe.  Ahogy én látom a jelenlegi helyzetet : 1. Beviszel a postára egy küldeményt és a címzett vagy megkapja vagy nem…..
István úgy érzi, már nem vág a Telekom profiljában az ADSL-alapú internetszolgáltatás, mert sehogyse sikerül normálisan bekötni nála: Tavaly karácsony előtt gondoltam egy merészet - hogy ne legyen olyan egyhangú a életem :) - és elhatároztam hogy előfizetek egy Telekomos ADSL…..
Isti1968 2014.01.18 22:33:33
@Ádám: Én a BTEL-t inkább nem emlegetném. Eddig 5 megás BTEL-em volt, fizettem érte havi 4500 Ft-ot, erre jön egy levél, hogy vagy egy év hűség (nem is kell válaszolnom, magától 1 év ha nem tiltakozom). Ha nem megyek bele, úgy cca. 8500 Ft a havidíj mostantól.
Isti1968 2014.01.18 22:34:59
@Nattramn: Dehogy akartam két madzagot. A telekom jött azzal, hogy lehet, hogy csak így tudják megoldani, mert másképp nem tudják lepapírozni. Ja és ha 2 vonalon hozzák be, úgy már nem jár a dupla kedvezmény :D
Isti1968 2014.01.18 23:03:24
@igazságos: Dehogy kell ISDN :D. Egy mezei analóg vonal kell a DSC központnak.