Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rabinowitz Petrovics Koppány

7 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
úgy fair, hogy a választások előtt több mint egy évvel minden részletszabályt mindenki pontosan ismerhessen. Orbán Viktor, 2012. július 27. FRISSÍTVE!!! 2014. január 17. ..
VV Aurelio, a ValóVilág 6 egyik lakója csúnyán félrevezetett mindenkit, csúnyábban szólva hazudott, amit pont tőle nem vártunk volna.   Caversaccio Aurelio Onorato sosem focizott az MLSZ második ligájában.         Az külön szép, hogy a…..
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.18 21:40:44
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.20 16:25:06
@dekol84: Tizenkétévesen nem kéne így beszélned!
Isten Hozta, Kedves Látogató! Első bejegyzésemben a Magyarság Szent Küldetését hátráltató elemekről szeretnék írni. Ugyan nem érdemelnék meg, de Kötelességemnek érzem, hogy felhívjam a figyelmet ezen aljas elemek ténykedésére. Mint már a címből is kiderült, ők a…..
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 09:01:16
@sorhajóhadnagy: Úgy legyen, Kedves Uram! Ön egy Nemes Ember!
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 18:25:50
@lujo22: látszik, hogy magának nincs fogalma a Magasabb Erkölcsről, a magasztosságról. Természetesen liberális zsidó pánszlávként hogy is lehetne.
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 19:09:19
@lujo22: magát úgy tűnik, nem tanították illemre, de persze liberálisként ez nem is meglepő.
Sajnos a Blog.hu felületén a liberálisok fizetett szláv és zsidó ügynököket alkalmaznak az Igazság meghamisítására, a Magyarság Isteni Szent Küldetésének elhallgatására. De ne adjuk fel, Tisztelt Olvasóm! Ne csüggedjünk! Van még remény, a Küldetés Szent! Egységben az…..
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 17:11:48
@félázsiai 2llkedő: Maga letörölhetetlenül meghackolta a Blogomat! Aljas hackoló! Pánszláb liberális! Mit gondol, ezzel tönkre fogja tenni a Szent Küldetésünk? Téved!
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 17:17:06
@félázsiai 2llkedő: Olvasson! rpkoppany.blog.hu/2014/01/19/rovid_hir_126 Nem fogom szó nélkül hagyni az Ön hazugságait!
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 18:29:36
@Triton42: hagyd, ő nem hisz a Jóban, Fejlett Jobboldali Erkölcsi Rendünkben, a Magyarság Isteni Szent Küldetésében, mert egy pánszláv liberális.
A poszt Marx Károly és a differenciálszámítás kapcsolatáról szól. Erről a kéziratról van szó. Charlie bácsinak a politikai gazdaságtanához kellett a matematika, és felidegesítette magát a deriváltakkal. Leginkább az bántotta, hogy a derivált dx/dy alakú, amikor pedig dx=0,…..
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 17:10:50
@nerángass: Isten által adott Szent Küldetésünk van! Maga nem látja?
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 18:27:06
@HaKohen: Jellemző liberális hozzáállás, hogy a Szent Bibliával viccelődik, kedves Kohn.
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 18:27:35
@labrabbit: maga nem érti a Magasztos Erkölcsi Rendet.
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Ez most nem gazdaság lesz, ez most média. Remélem nem fog fájni senkinek! Ha mégis, akkor az kizárólag az RTL klub felelőssége. A Való Világ 6-ot úgy harangozták be, mint médiatörténeti fordulópontot, amikor a nézőkből élő kamu reality elhagyja a nézői sms-eket és az…..
A pánszláv cionista liberális félázsiai kétkedő (lássa előző Blogbejegyzésem) meghackolta a Blogom és azt állítja, hogy "Rabinowitz-Petrovics Koppány egy fiktív személy. A közzétett tartalmak valóságalap nélküliek, minden egyezés a valósággal kizárólag a véletlen műve.…..
Isten Hozta! Ma Szent Küldetésünk egy aljas befolyásoló gyenge eleméről írnék, aki fél ázsiai kétlkedő néven fut! De persze ez nem a valódi neve! Azt nem meri vállalni! Ez a liberálisok közös jellemvonása! Természetesen terel! Beismerte, hogy pánszláv, de terel! Fasizmusról…..
Első fokon négy évre ítélték VV Lacit, a csütörtöki beköltözőt egy 50 milliós sikkasztási ügyben. A Frisss.hu információja szerint a 40 éves, szombathelyi férfit 2012-ben sikkasztás és egyéb bűncselekmények miatt négy év börtönre, közügyektől eltiltásra és…..
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 16:17:40
Policity Szakmai átok 2014.01.19 12:51:52
Tanulság: kampány van minden szinten. ..
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.19 16:01:00
A lényeg? Kettős. Egyfelől együttműködés bármilyen külső fenyegetéssel szemben az ellenőrzött oligarchikus verseny feltételrendszerének őrzésében, másfelől a rendszeren belüli versengés az erőforrásokért. Az együttműködés kifelé összezárja a két érdekcsoportot…..
Dicséretes dolog, hogy Magyarországon díjazzák azokat a fiatal, sikeres vállalkozókat, akik a maguk területén kiemelkedő teljesítményt érnek el, és ezáltal példát statuálhatnak eljövendő fiatal vállalkozók számára, hogy miszerint így kell ezt csinálni gyerekek. Azt már…..
Szombaton néhány középiskolás, a Szabad Oktatásért Demonstráció szervezői akcióztak a Papp László Budapest Sportaréna előtt, ahonnan beszámolójuk szerint a biztonságiak kiküldték őket. Az elmúlt időszak oktatási reformjai elleni jövő szombati demonstrációjukra…..
Már Blogom előző bejegyzésében írtam arról, hogy a liberális zsidók hogyan küldték a jobbikot a Nemzetre a Szent Küldetés tönkretételére.Jelen tényfeltáró cikkemben csak pár nevet szeretnék kiemelni: Zázrivecz (Vona) Gábor - szlovák-román származású liberális…..
Vannak, akik szerint ez az igazi bolsevik-tempó. Gergő kezdetben SZDSZ-tanácsadó. Majd a Gyurcsány-Bajnai kormánnyal szembeni állásfoglalásként barátaival megalapítja az LMP-t. Aztán megkísérli, hogy a Lehetmást szőröstül-bőröstül bevigye a Bajnai által vezetett…..
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.18 22:15:42
@Zozi79: Úgy-úgy! A mostani PM a Magyarok ellen jött létre, hogy meghiúsítsa Szent Küldetésünk, élükön Karácsonnyal és Gyurcsánnyal, akinek még a neve sem magyar!
       Orbán Viktor tudományos intézetének Orbán Viktor által személyesen kinevezett vezetője, Szakály Sándor (az MTA doktora) szerint a zsidók Kámenyec-Podolszkba deportálása csak idegenrendészeti eljárás volt.        (ha én most elkezdek…..
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.18 22:03:29
@HaKohen: Kérem, kössön bele még elgépelésekbe, miközben Magának még a neve sem Magyar!
Istenes Balázs terepszínben kezdi a műsort, és mintha nem érezné annyira jól magát a bőrében/ruhájában, mert az egész összefoglalót végigbakizza - csak kéne az a súgógép, meg a megírt szöveg ezek szerint, Józsi ugyanis nem egyenlő Zsótival, és Szájmonnak van kabalaállata,…..
Rabinowitz Petrovics Koppány 2014.01.18 21:39:14
Isten Hozta, Látogatóm! Most csak egy rövid hírrel szeretnék szolgálni, tényfeltáró sorozatomat később folytatom, de legyen ez elég ahhoz, hogy meglássuk, milyen mértékben akarják tönkretenni Szeretett Hazánkat az erkölcsi fertő terjesztésével! Le kellett vennem Blogomról a…..
Kedves Munkahelyi Terror Blog!    Nagyon szeretem olvasni ezt a blogot már évek óta, jó együtt elmélkedni egymás problémáin, hasznos, mert sokat lehet tanulni más történeteiből és a hozzászólásokból is. Jómagam írtam is már ide, és kommenteltem is sokat. Most megint…..
Isten Hozta Blogomon, Tisztelt Látogató!! Rabinowitz-Petrovics Koppány vagyok, és hiszem, hogy Isten a Magyaroknak Szent Küldetést adott. Nehéz sors vár reánk ugyan, több nép akadályozni fog minket, de végül elérjük a Célunk. Blogomban a Magyarság jelenlegi helyzetéről fogok…..