Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VV ManÓ PosztoL

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TOVÁBBI CIKKEINKBŐL: Nyereményjáték ..
A ma esti Fókuszban bemutatkozott a két új, leendő Villalakó. Zsófi és Krisztián mindketten céltudatosak. Krisztián azt mondta magáról, nem az a sarokban megülős típus, Zsófi pedig nemes egyszerűséggel kifejtzette, hogy nyerni megy be a Villába. Alexa pedig ma este búcsúzik…..
Szemfüles szerkesztőtársunk az előbb taláta ezt a bejegyzést. Kiváncsian várjuk, hogy mennyire bizonyul igaznak! FACEBOOK TOVÁBBI CIKKEINK KÖZÜL: Való Világ 6 - Nyereményjáték ..
FIGYELEM!!!!! Nagyon örülünk, hogy már TÖBB, MINT 400-AN VAGYUNK az oldalon!Ennek örömére készültünk nektek egy kis JÁTÉKkal!A képen látható 20.000 HUF-ot fogjuk kisorolni a résztvevők között!Nézzünk akkor, hogy hogyan VEHETSZ RÉSZT benne?A TEENDŐK:1. LÁJKOLD az oldalt!…..
TOVÁBBI CIKKEINK KÖZÜL: Való Világ 6 - Nyereményjáték   Való Világ 6 - Alekosz beköltözik a VV6-ba?  ..
Kilenc nap. Mindössze ennyit kellett várni a ValóVilág hatodik szériájának első szexjelenetére. Charlotte (26), aki bevallása szerint már 500 férfit fogyasztott el, most Simon (26) karjaiban kötött ki, igaz, a villa csodabogara mindent megtett azért, hogy elcsábítsa.Még a haját is…..
Budapest – „Fontos tudni rólam, hogy a kedvenc játéksze­reim a férfiak. Ötszázig számoltam a partnereimet, de minek számolni, élvezni kell" – mondta bemutatkozó filmjében Aradi Charlotte (26), de elfelejtette megemlíteni, félezer szeretője közül többen fizettek az…..
A gyanú szerint VV Laci több tízmilliót sikkasztott a szombathelyi Napfény lakópark lakóinak pénzéből. Megtaláltuk az egyik károsultat, aki nem érti hogyan kerülhetett a Való Világ 6-ba az első fokon négy évre ítélt férfi. Szombathelyen Laci ismerősei, az M testvérek…..
Aurelio nagyon próbálkozik, de Laci nagy ellenfél. Kicsit elkezdte cukkolni, várva, hogy hátha nyom neki egy smárt, aztán jól felcukkolta, mert nyomott is, csak Lacinak :D Kicsit később Aurelió ki is akad a maga módján, lassan megszokjuk a dührohamait ..
KATT IDE ÉS LÁTHATÓVÁ VÁLNAK VV ALEXA KEDVENC ZENÉI! ..
Aurelio: Caversaccio Aurelio Onorato Alexa: Bence Alexandra Charlotte: Aradi Sarolta Simon: Kató Simon Zsolt: Kelemen Zsolt Iza: Koch Izabella Józsi: Koszti József Dorka: Koncsik Dóra Laci: Laki László   TOVÁBBI CIKKEINK KÖZÜL: Való Világ 6 -…..
Való Világ 6 Már csak 1 ember hiányzik és teljes a VV6 legénysége! ..