Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Triton42

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Triton42 2014.08.03 20:41:24
@Mérleg Előd:
Olvasni sem tudsz, baromarc??
A febr.24. 20:26-os bejegyzésem így kezdődik, diszlexiás gyökér: "Idézetek a blog írójától"! Neked tényleg alapvető problémáid vannak a mondatok megértésével!!!
"Festett komcsizz" csak, liberálfasiszta!! Jó húzogatni a pöcsöd ilyen szavakra, elmész rá?? Még azt sem tudod leírni: "után gyártott magyar", mert az nem "után gyártott", hanem "utángyártott", primitív fasz!!! És én mikor "magyarkodtam", hogy ilyen jelzőt alkalmazhatnál jogosan, faszkalap??!! (a múltkor sem tudtál válaszolna, mikor komcsiztam, nyilván most sem tudsz válaszolni erre a kérdésre, idióta)
Úgy egyébként a 17:33 és a 19:38 korábban van, mint a 20:26, te csökevényesedett homloklebenyű társadalmi hulladék?? Vagy az óra-olvasás sem megy??
Amúgy elárulhatnád végre, mi a "fajom" szerinted!?
Mert az mno-fórumok (ahol sosem jártam) tagjai, nem alkotnak külön "faj"-t, hígfos okádó!! Az alapfokú biológia sem megy, úgy látom!!
Nemrég volt itt a Piroslapon egy cikk - nem én írtam - amely arról szólt, hogy Kuncze Gábor egy fórumon kiosztja a HírTV-s riportert. A cím szerintem túlzás volt, a HírTV riportere nem hazudott, csak hozta a maga HírTV-s formáját, valóban eléggé rámenősen-félrevezetően…..
Triton42 2014.03.14 16:16:19
@Brendel Mátyás:

Ez elég érdekes megoldás volt részedről, hogy a békülékeny hangú utolsó levélváltásunkat törölted? Ezt most hogy kéne értelmeznem?
Triton42 2014.03.14 16:54:27
@Brendel Mátyás:
Kár, hogy törölted azt az utolsó két levelet. Példaértékű lehetett volna, honnan is lehet visszajönni. Túl puha lett volna számodra erre a blogra? Gondolom, ez lehet a törlés mögött! Töröld ezt a levelet is nyugodtan, ez inkább személyes levél, mint nyilvános.
Kár az elszalasztott lehetőségért...
Triton42 2014.03.14 22:11:28
"@Satyala:
Mennyivel is lett kevesebb a fizetésed, azzal hogy beléptél?"

És neked mennyivel lett kevesebb a fizetésed, hogy visszaléptél?
Nyugdíjra én sem nagyon számítok, de a magáncég is bármikor becsődölhet, vagy a tulajok leléphetnek az évtizedekig rakosgatott pénzeddel! Talán nem volt ilyenre példa? Hány bank is ment csődbe csak tavaly az USÁ-ban?
A jobboldali médiát nem szokta érdekelni a jobboldali agresszió. Hallgatnak, amikor jobboldali tüntetők balliberális politikusokat akartak a Dunába küldeni, Gyurcsány bábut égettek vagy nemrég Bajnait várták akasztófa-kötéllel. A parlamentben 2008-ban…..
Triton42 2014.01.29 21:07:45
U.i. @csak egy néző:
Arról nem is beszélve: 2002-ben is ilyen előzékeny voltál a mondatértelmezésekben (csak akkor Kövérrel kellett volna)???
Igen, voltam a teltházas Arénában, talán azt hiszed, csak MSZP-gyűlések vannak ott??
Te talán beszéltél ott MSZP-nagygyűlésen, mint szónok?? Mert csak akkor lehetsz tisztában a "hangviszonyokkal" sokkal jobban, mit hall ott egy szónok, mint egy ilyen kis porbafingó, mint én. :-)
Taníts, Mester! :-DD
Triton42 2014.01.29 21:08:39
@csak egy néző:
Na, az agyad mára kikapcsolt! Csá, Missziótám! :-))
Triton42 2014.01.29 21:35:37
@csak egy néző:
Még az is eszembe jutott:
más honlapokon is sikerült már "eszmét cserélni" az elvtársaiddal, próbáltam értelmesen beszélgetni, amennyire sikerült! Hát, kb úgy mint itt!
Ti tényleg nem vagytok képesek a bunkóságon kívül másra???
(sértegettek, így fidesznyik, úgy libafing; én azért ilyeneket nem írtam rólad, haver!)
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
Triton42 2014.01.19 18:16:49
@félázsiai 2llkedő:
"Egyébként tájékozott vagyok!
Ha tájékozott lennél,..."
Hát, visszatértünk ismét a személyeskedéshez! Ennyi megy részedről, nincs mit tenni...
Ja, és persze "független" vagy!! :-DDD
Hogyne, "független-objektív" szakértő volt már rakatnyi az elmúlt évtizedekben (legalábbis ezt mondták magukról), pont róluk tudom, hogy ez a jelző egy kalap szart nem ér!!!
Triton42 2014.01.19 20:11:21
@félázsiai 2llkedő:
"de ez, értelmezve is a mondatot, ugyanaz
Nem ugyanaz, csak te akarod annak hinni.
Ha a Hajdú-Bét-re gondolsz, akkor az soha nem volt Bajnai cége.
Esetleg jó lenne törvényeket is ismerned, ha vitatkozni akarsz."
Veled vitatkozni értelmetlen!
Új értelmet nyert a szememben a "balra hányt borsó" mondás!
Meg a "van kalapja, nincs kalapja" is!! :-D
Stand-up-comedy-ben nem lépsz fel??
Ez a "szám" ütős"!!! :-DDD