Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megvezetve

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zuglóban tökéletes plakátkihelyezésre bukkantam, nincs is nagyon mit magyarázni, a kép magáért beszél. Az MSZP plakátja - szokás szerint - persze úgy szar ahogy van, a "rosszabbul élünk mint négy éve" egyszer már megbukott mint kampánytéma. Amúgy meg mindig is jobban éltek, 5…..
Megvezetve 2014.01.18 14:31:19
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Kezdjük az elején. Jó a neved, mivel illik rád. Mi is a bal és a jobb? Ha olyan ideológia mentén indulsz el, hogy baloldal kommunista, jobboldal kapitalista, akkor furcsa dolgok jönnek ki. Mert akkor a fidesz egy szélső bal oldali párt lesz. (pl államosítás.. ismerős ez valahonnan?).
Amiket felsorolsz, az csak egy szelete az igazságnak, és így nem állja meg a helyét. Elfelejted, hogy Bajnai egy válság kormányt vezetett 1 évig. Persze lehet sorolni a negatív intézkedéseket, de lehetne azt is, hogy mit is sikerült elérnie vele. Én személy szerint, nagyon kíváncsi lennék arra, ma hol tartanánk, ha ő marad. Adó.. Mindenki a 16 % adóval jön. Mintha ez sokat számítana. A fizetésed 61 százaléka az adó csak elmondanám.. Ha ehhez hozzá adod a 27% áfát, és még a fidesz által cégek mögé bújtatott adókat(bankadó, csekkadó.. van vagy 15 abból is), rájössz, jó ha a fizetésednek van 25 százalékos nettó értéke... Ha már itt tartunk, a fidesz mindig valaki mögé bújt, azaz másokkal végeztesse el úgymond a piszkos munkát.