Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pici Kutya

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem is tűnt el teljesen, nyilvánvaló, hogy a NER másik legjobb húzása a maga szempontjából (a rezsicsökkentés mellett) a baloldal és társutasainak megosztása volt: Mesterházy és/vagy az MSZP kulcsszereplőinek egyre többek által gyanított megkenése, a Schiffernek tett…..
Szabó Zsófi ezt a képet a párizsi De Gaulle reptérről töltötte fel Instagramjára, mögötte Győzőné Bejjasszony látható, a kép tanúsága szerint annyira nem vidáman. Az első adag dzsungelcelebritás listája a következő: Fördős Zé, Szabó Zsófi, Bejjasszony, VV Aurelio,…..
Ha a jelenlegi ütemben nő a Föld népessége, illetve folytatódik az ipari termelés hatékonyabbá tétele, akkor szinte elkerülhetetlen egy globális foglalkoztatási válság, áll a Világbank nemrég publikált elemzésében. Két egymástól látszólag független, ám következményeiben…..
Pici Kutya 2014.09.16 10:58:55
@Exploiter: Ez lett volna Ős komunizmus a bőség kosarábol mindenki egy aránt vehett!!Letöröm kezed , mindig csak veszel sosem teszel bele!
"A keleti nyitás nem jelenthet nyugati zárást" - ígérte Navracsics másfél hónapja.Orbánék a mongolóliai és az ecuadori nagykövetség nyitásával párhuzamosan bezárták a ciprusi és az észtországi követséget. Az észtek válaszul bezárták a budapesti…..
Kutyapékség Grazban. Hogy ez a kép hogyan kapcsolódik a cikkhez, az ki fog derülni Orbán Viktor a munka alapú társadalom szlogenjét régóta ismételgeti, már a 2010-es választás óta, amikoris tízcsillió munkahelyet akartak teremteni. De megjelent a legutóbbi posványosi…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Álláskereső vagyok és felháborítónak tartom, hogy a Munkaügyi Központ mennyire tojik az álláskeresők fejére. Miután elvesztettem előző munkahelyemet, természetesen azonnal álláskeresésbe kezdtem és mellette párhuzamosan regisztráltattam magam a…..
Fotó: Fortepan. „Az érdek mindenféle nyelven beszél s mindenféle szerepet magára ölt, még az önzetlenség szerepét is.” (François de La Rochefoucauld) Afonyka és Szerjozska labdáznak a Vörös téren. Egy jól sikerült rúgás után azonban a labda berepül a falon át a Kreml…..
Pici Kutya 2014.07.03 07:24:29
@pocaklakó minimanó: nem csak a svájci sapka