Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lukréciaszerénke

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy boldog rákos lány Jól vagyok 2014.02.07 20:40:21
3. nap délután már mostam és teregettem, ahhoz nem kell nagy erőfeszítés (éljen az automata mosógép :) ). Párom hazaért, hozott chipset egy jó nagy zacskóval (150 g), kólát és fagyasztott gyümölcsöt is. Annyian mondták, hogy a kóla jó a hányingerre, hogy úgy gondoltam…..
Ma voltam onkológusnál, holnap kezdjük a kemoterápiát. Fél napot ott ültem (9-13), sajnos nagyon kevés ideje volt már rám és gyorsan darálta el a gyógyszerek nevét, nem tudtam megjegyezni, de amint biztosan tudom, le fogom írni. Ha el nem felejtem. Mostanában a memóriám nem az…..
Ma ismét randevúm volt az új sebészemmel és mindjárt az elején elárulom, nagyon jól sikerült a megbeszélés. A múltkori beszélgetés hatására elkezdtem utánaolvasni konkrétan az én betegségemnek illetve a párom is ugyanezt tette. Mindketten ugyanarra jutottunk, a kemoterápia…..
Az elmúlt napokban sokat gondolkodtam arról, hogy leműtsék-e a mellem és arra jutottam, hogy csináljuk és amellett kardoskodtam, hogy akkor lehetőleg egyszerre mindkettőt. Rengeteg képet, videót néztem, próbáltam magam lelkileg felkészíteni. Nem csak magam, a páromat is. Az orvosom…..