Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberaHoldon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyet még nem pipáltak, az tuti. A Sajnos már csak a drágább van című, klasszikusan aljas utazásiirodás átverést megéneklő posztunkhoz az érintett Aeroviva egyik alkalmazottja minden idők legnagyobb kommentjét fűzte. Nem bemásolt könyv, nem átverés, hanem egy - láthatólag…..
emberaHoldon 2008.01.18 15:32:14
No comment:) Kedves Georgejr! A mai időjárás alaposan megtréfálta vasutunkat. Vagy csupán technológiai újítást hajtottak végre, az első térhajtómű tesztelésével. Történt ugyanis, hogy ma este a 17:30-as vonathoz baktattam, hogy Orosházáról Szegedre jussak. Ebben semmi…..
No comment az alábbiakhoz. Helló! Ma reggel megint volt "szerencsém" a Budapest-Szeged távot vonattal megtenni. Elég szépen havazott már 6 órára, gondoltam késünk is jó sokat (végül semmi késés, ritka dolog...). Tehát vonatra fel, függöny be, cipő le, alvás.…..
emberaHoldon 2008.01.04 13:43:37
A nagy számok törvénye alapján adja magát, hogy elég sok T-csoportos történetünk volt idén is, belinkelni sem tudnánk mindet. Andy találta ezt a gyöngyszemet a Mátraszentistváni Sípark oldalán, amivel szerencsésebb logisztikát és világszínvonalú ügyfélszolgálatot kívánunk…..