Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelemenmarc

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
defiszon Csillag blog 2010.10.22 22:50:00
Nah, az élő blogolás nem jött össze, de most már bekapcsoltam a tv-t!!! XD1. Pont Ivett következett, és mint Márk blogjának állandó törzs-olvasója, kicsit úgy érzem, ha már valaki, akkor ő nyerjen. Leginkább azért, mert a többieket egynél többször nem hiszem hogy…..
Szombaton ünnepeltük mamám névnapját, és egy extra vendéggel bővült ki ki'ccsaládunk létszáma: Dorottya német cserediák vendégéve, Márííí-val. Nem tudom, hogy írja a nevét, csak azt, hogy franciásan mondják és hogy neki is névnapja volt tehát :PDorka azt mondta, csak…..
defiszon Emmy '10 2010.08.30 14:59:00
Oké, csak röviden. A gála egy nagy kaki volt, a műsornak csak néhány élvezhető és viccesnek épphogy nevezhető pillanata volt. A díjazottak pedig... A két véglet: Akik biztos és akik biztos hogy nem. Ennek eredménye lett az, hogy a Dexter a "Legjobb rendezés dráma…..
defiszon Segítsetek választani 2010.08.30 15:49:00
Anya nehezen viseli, hogy az iskolában mindenki a gyerekeivel dicsekszik, és néha csak rájön, hogy akkor ő is. És most szervezik az iskola fennállásának 80. évfordulóját és kiállításra gyűjtenek anyagot. Hát ugye én is rajzolok, vagy rajzoltam, és van egy-két képem, ami nem is…..
Filmdroid Jön a Feketek fehéren 2 2009.08.17 10:35:50
A Wayans testvérek idei vígjátéka, a Táncfilm (Dance Flick) ugyanis nem lett siker, az ezt megelőző alkotásuk a Kiscsávó sem szerepelt túl jól (Amerikában nem, az összebvétele azonban 101 millióra rúgott), de az ezt megelőző Feketék fehéren bizony elég szépen hozott a…..
Őszintén szólva nem került egy Harry Potter könyv se kezeim közé, azokat nem olvastam. Egyrészt azért mert korábban láthattam néhány regény filmváltozatát, ezek pedig egyáltalán nem nyerték el tetszésem, alig hasonlítottak az olvasott verzióhoz, másrészt pedig a nem kaptam…..
Mára ígérték, hát meg is jött. Íme a teaser trailer az Alice Csodaországban filmhez. A direktori székben Tim Burton csücsül és nem úgy tűnik, hogy el is szúnyókált a forgatás közben, hanem rendesen odatette magát (mint ahogy szokta). A teaser csodálatos, ha Zack Snydert látnoki…..
Filmdroid Brüno 2009.07.30 01:05:00
 Cohen a vizuálkurvaSacha Baron Cohen (Ali G, Borat) új filmjét/karakterét, a Brünót senkinek nem szükséges bemutatni, aki kicsit is online volt az elmúlt hónapokban. Cohen minden csatornát kihasználva kampányolt egészen agresszíven - egyeseknél már valószínűleg csömört…..
  Scrooge úr mogorván és magányos éli életét, magasról tesz mindenkire, a Karácsonyt is utálja rendesen, csakis a saját érdekeit tartja szem előtt. A szeretet ünnepén meglátogatja őt egykori üzlettársának a szelleme és bejelenti három másik kísértet érkezését, akik…..
Egy szép feleség Beyonce képében, vezetői job jó fizetéssel, egy még aranyos-kedves gyerek vár rád az új otthonodban, aki a te fiad persze, kérdezhetem joggal: mi kell még? Egyszerűen nincs mire panaszkodnod, minden flottul, és zökkenőmentesen zajlik le az életedben, azonban…..
A helyzet a következő: van egy fotósunk, Connor Mead, aki imádja a nőket, talán még a hivatásánál is jobban. Imádja, szereti a gyengébbik nemet, de általában, az esetek nagy többségében csak egy éjszakára, egy éjszakán keresztül, se tovább, mert legközelebb, a következő…..
A Weinstein stúdió szerezte meg Gerald Clarke Get Happy: the Life of Judy Garland művét. Garland 13 évesen szerződést kapott és hogy bírja a tempót a stúdió vezetői amfetaminokat és altatókat írattak fel számára. A nyomás is nagy volt a színésznőn, a szerződésében volt egy…..
Mid-life crisis, vagy magyarul kapuzárási pánik a második X végén. Főszereplőink is elérkeztek életük ezen szakaszához. Négy, mindjárt 30 szép szál legény van a középpontban. A párkapcsolatok egész széles skáláját fedik le. Van egy szabadúszó, aki még keresi a nagy őt. A…..
FilmFelKeltés Blindness (2008) 2009.01.17 23:56:00
 Na, valami ilyesmire szokás azt mondani, hogy csalódás. Csalódás egy olyannak, egy olyan embernek, aki talán túlontúl is, nagy kedvvel, nagy örömmel, felfokozott kíváncsisággal várta Fernando Meirelles legújabb alkotását, az Isten Városa, és az Elszánt Diplomata után. Mert…..
FilmFelKeltés Mamma Mia! 2008.08.07 13:36:00
Trailer Bővebb infóElmúltál már 12, de nem vagy még 90, akkor a te helyed a moziban van, kérlek szépen. Az egyik bőrfotelben, ahol éppen a nyár legüdítőbb, legdallamosabb, és leghangosabb musicaljét vetítik éjt nappallá téve, csak azért, hogy mindenkit, köztük téged is,…..
FilmFelKeltés Speed Racer 2008.08.09 15:35:00
Trailer Bővebb infóVigyázz. Kész. Rajt. De mielőtt még kezdetét venné a nagy verseny. Induljunk el, a kezdetektől, azaz miből lett a cserebogár. Vagy leegyszerűsítve a dolgokat, nézzük is, hogyan jutunk el majd az általánostól a konkrétig ebben az esetben, a Speed Racer…..
FilmFelKeltés Enchanted 2008.01.04 22:42:00
Bűbáj /2007/  Trailer Bővebb infó IntroMostanában mesés kedvemben vagyok, hisz elővettem újból a jó öreg Dragon Ball-t, mert hát az ember sose nő fel, hiába. És ha az ember már kiskorában is oda volt a mesékért, akkor most se hagyhat ki egy olyan darabot, mint pl. a…..
  Mit is lehet mondani egy ilyen lista után ? Hisz a Slumdog Millionaire tarolt, ez nem kétség. A Benjamin Button sehol, ezt kicsit szomorúan konstatálom, de hát ez van... Kate Winslet duplázott is, ami nagyon szép teljesítmény, s ezek után alig ha lehet majd tőle elvenni az…..