Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérgezett fülü teszkós szatyor

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..
Mérgezett fülü teszkós szatyor 2009.07.02 22:42:48
Főleg a közös szórakozás a cél, de ezúttal nyereményünk is van. Vagyis az Indafotóval karöltva ezennel meghirdetem a Milyen hülyeséget kaptál karácsonyra? pályázatot. A feladat annyi, hogy fotózd le a furcsa/használhatatlan/már az ünnepek alatt darabokra esett/meglepő…..
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..
A Homár személyesen is tanusíthatja, hogy a tuskó fővárosi mozisok rendszeresen mixelnek beszaratós filmelőzeteseket és ijesztő felnőttreklámokat a legkisebbeknek szóló filmek vetítése elé. Az igazi tuskók ráadásul nem válaszolnak az anyák panaszos leveleire. Íme egy, a Corvin…..
Még meleg nyár volt, amikor MB megrendelte és leelőlegezte az új konyhabútorát. Azóta eltelt 4 hónap, de most pénteken bár ajtók nélkül, de végre megkapja a bútort. Mivel a bútoráruház a szerződést dátum nélkül adta ki, így a szállítási határidőért hiába reklamált.…..
Jaj Istenem, miééért? Eddig sem vettük túl komolyan a Megasztár döntőjét, hisz nem nagyon tudtunk azonosulni sem a kövér cigánygyerekkel, sem a MikkaMakkával ... a himnuszgyalázó öccsével meg főleg, de most... Innen kitöröltem 3 sort, mert megfogattam, hogy nem bántom…..
Műszaki hibára hivatkozva törölte szerda esti, Párizsból Budapestre tartó járatát a Wizzair. A Párizsban rekedt utasoknak legfeljebb 70 euróig térítették meg szállásdíjukat, ételre-italra pedig négy eurót adtak. Elvileg kártérítést is fizetniük kéne, írja az Index. Ha…..
Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.12.05 14:17:38
fakultativ program volt a jarattorles, csak ugye megint senki nem olvasta el az aprobetus reszt. f@Sze' kell mindent alairni? ja' es a 200 eves husegnyilatkozatrol majd itthon kapnak bovebb tajekoztatast!
Seres Mária 4 gyermekes családanya és építészmérnök magánemberként népszavazási kezdeményezést nyújtott be ezzel a kérdéssel: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat…..
Újabb ajánló, ezúttal a tömegközlekedés világából: verekedő BKV ellenőr-biztonsági őrök ellen indult eljárás, akik kedd hajnalban Sz. Z. budapesti lakost ledobták a buszról, majd ököllel verni, rugdosni kezdték a mellkasán, fején és egyéb testrészein. A BKV kirúgja…..
Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.12.04 14:22:00
Sokszor írtunk már mi is a Notebook.hu-ról, most a legújabb információt is megosztjuk: a nemrégiben felszámolás alá került cég új kézbe került. A raktárkészlet megmaradt darabaiból a pórul járt hitelezőket probálják keilégíteni (az ilyesmi nem szokott sikerülni), a…..
Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.12.04 13:44:41
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
Tegnap kezdődött annak a férfinek a pere aki fényevéssel helyettesítette az élelmet a családjában. Élettársa tavaly májusában éhen halt, őt magát és 2 éves gyermekét pedig legyengült, halálközeli állapotban vitték el az orvosok. A férfi még 2004-ben utazott el Indiába a…..
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..
Újabb szupergyors válasz érkezett Szentgotthárd polgármesterétől a Borhotelben éjjel kifagyasztott vendégek panaszára. Leveléből ugyan nem igazán derül ki, naiv ügyfél melyik állítása nem felel meg a valóságnak, ellenben megtudjuk, hogy 40 év után most először…..
Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.11.25 14:33:17
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..
Krisztiánnak üzenjük, hogy a helyes válasz az lett volna, hogy felhívja a redőnyjavító szaki figyelmét az internetes reklámozás üdvözítő hatásaira, azon belül is nyilván a Homár 480 pixel széles, kiemelt szöveges felületére, amennyiben nem adja vissza sürgősen a szomszéd…..
Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.11.24 13:33:28
kerjunk a neni ellen is vagyonosodasi vizsgalatot, mert ketlem, hogy egy nyugdijas ennyit kifizet egy redonyert csak ugy /legalabbis a kornyezetemben elo nyugdijasokbol kiindulva/. mindegyik a fogahoz veri a garast, fuggetlenul hogy 5 vagy 6 szamjegyu osszeget kell beosztania. nalunk tavaly szereltek automata redonyt, rolos szunyoghaloval, ami szinte ugyanannyiba kerul, mint maga a redony, es volt felmeres, arajanlat apam f@...
igaz a vegosszegtol csuklottam egyet, de mi akartuk. nem olcso, a regi cuccokat mashol is sokert javitjak, sokszor megeri inkabb ujat venni. pl. nagyanyam rezvazait egyenkent egy tizesert poliroztak fel, es osszesen nem er az egesz otszazat. de ha az oreglyany ettol boldog, meg a teszkos parizsitol.
Nyakig süllyedtünk a teafűben, ez itt a negyedik posztunk a Pharmaherb által forgalmazott Diabess teáról. Az elsőben leírtuk, hogy a honlapjuk szerint cukorbetegeknek ajánlják, a dobozban található tájékoztató szerint nekik pont nem. A másodikban megszólalt a cég, a harmadikban…..
Örömtől duzzad a Homár összes ollója: a cukorbetegeknek készült teáról szóló posztjaink (1, 2) nyomán reklámfelügyeleti eljárást kezdeményez az Országos Gyógyszerészeti Intézet a gyártóval szemben. Mert bár a forgalmazó Pharmaherb Kft. vezetője azt elismerte, hogy egyes…..
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
A cukorbetegeknek készült, ám a betegtájékoztató szerint cukorbetegeknek nem ajánlott teáról szóló posztunkhoz már érkezett hozzászólás a gyártó cégtől, most levélben is megkaptuk állásfoglalásukat az ügyben. Ezt a levelet nyilván sokkal kevesebben fogják elolvasni, mint…..
Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.11.18 20:39:55
János feleslegesen ivott meg két üveg akciós hátcimkéjű Stellát, amit csak azért vásárolt, hogy a koronazár (kupak) belső oldalán szereplő kóddal MacBookot nyerjen. Ám az ő üvegének koronazárján (kupak) nem volt kód. A játék leírásban utólag megtalálta: a játékban csak…..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..
Vastagbőr Az Önzetlen Cselekedet 2008.11.17 10:45:00
Még ki sem hűlt a hír, de Mészáros Dóra és Rácz Linda máris átadta a "Mentsvár az Állatokért Alapítványnak" a Lelenc által visszautasított konzerveket. A kecskeméti alapítvány saját oldalán található egy kisfilm, melyen keresztül a Mentsvár köszönetet mond a…..