Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavasztunder

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha mégegyszer meghallom ezt a panaszt, valakit le fogok okádni, mert ez egészen egyszerűen gyomorforgató. Tisztázzunk valamit: nincs olyan, hogy szexmegvonás. Olyan van, hogy nincs kedve valakinek dugni veled. És ha ennek ellenére valamiért mégis hajlandó, azt te mégis hogy akarhatod? Hadd…..
tavasztunder 2015.07.19 22:49:18
@Víz Ivó: Ez a baj, hogy a férfi segít. Ne segítsen, hanem vegye ki a részét. Baromi nagy különbség, jóval kevesebb lenne a konfliktus a háztartás és a gyerekek körül.
tavasztunder 2015.07.19 22:52:49
@Víz Ivó: Te vered magadat a földhöz?
Kisfiam, nem értem anyádat.  Mit kerestetek a Mekiben tegnap? Miért egy gyorsétteremben? Jó az neked, édes kisfiam, ha téged szoptatós babaként a Mekibe hurcibálnak? Aztán téged használnak "orbántakaroggy"-tábla helyett? Mit csinálsz ott? Csak nem sült krumplit eszel, vagy anyád…..
tavasztunder 2015.05.27 18:25:14
@Clogfly: A szoptatás a nők dolga, de szólj, ha lemaradtam valamiről, és manapság a férfiak is szoptatnak. Nem is kell kíváncsinak lenni egy nyilvános térben a szoptató nőre, ne bámuld, ne nézz oda, ha zavar. Pont ugyanannyi joga van neki is ott tartózkodni, mint neked.
Orbán hálás a homoszexuálisoknak, amiért "nem provokálják" szegény, tehetetlen, túlérzékeny homofóbokat (és minden-fóbokat). Az elnyomót és a csicskát egyaránt fel lehet ismerni az áldozathibáztatásról. Ha tehetetlennek érzem magam egy igazságtalansággal szemben, gerincem…..
tavasztunder 2015.05.20 21:05:34
@Welcome_To_Reality: Az egészben a leggázabb az, hogy közben jártatja a száját arról, hogy ő minden magyar miniszterelnöke. Most már legalább tudjuk, hogy értette.
Alimento Téli szünet 2013.12.19 14:31:13
Alig több, mint egy hónapja indult el az Alimento blog. Nagy örömmel (és némi meglepődéssel) tapasztaltam, hogy mekkora érdeklődés van a téma iránt.  Az elmúlt bő egy hónapban 15 ezer letöltés és több száz kedvelés mutatta, hogy érdemes az étrendi kérdésekről írni. A…..
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
tavasztunder 2014.03.25 10:12:34
@tomot: Szerintem meg börtönben gondolkodhatnál arról, hogy kommunikálunk, nem ütünk legközelebb...
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..