Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trollibusz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
trollibusz 2014.03.31 21:47:12
@huuuha: Na, ezt a stílust már betéve ismerem! Ez nem más, mint maga Gerle Éva, aki ugyanúgy járt el millió esetben ellenünk is. Ezer álnév alól irkál. Még a Wikipédián levő adatokat is el kezdte álnév alól hamisítani: A WIKIPÉDIA ADATAIT is KÉPES MEGHAMISÍTANI, Az így, nemzetközi szélhámosi rangra is „felemelkedett” BUDAPEST, 12, kerületi, UTCAI VEREKEDŐ: GERLE ÉVA!

A Következő (Figyelem: Forrás megjelölése nélküli!) szövegeket, Gerle Éva szerkesztette és írta be a múlt hét folyamán (tehát 2O14 március végén!) jogtalanul és minden tárgyi realitás nélkül a nevem alá a WIKIPÉDIÁBA. Ezek szerint ugyanis, ott bárkinek, aki bizonyos plusz internetes kapacitásokkal rendelkezik (És amilyenekkel én sajnos, nem rendelkezem!), a felelőtlen – sőt: a hamisító – szélhámoskodó tevékenysége, MÉG ÁLNÉVEN IS, ahogy Gerle Éva szokott, ENGEDÉLYEZETT!
„1. Leghíresebb verse a Caucescu házaspárt élteti.[forrás?] „
Mármint-hogy ez, ha egyáltalán létezne a világon ilyen vers, az én megjelent három verseskötetem verseiből a „leghíresebb”’ – Egyelőre erről a döbbenetes WIKIPÉDIÁS rangra emelt GERLEI HAZUGSÁGRÓL, csak annyit tudok megjegyezni, hogy nem értem, hogy forrás-megjelölés nélkül, miként kerülhet be ekkora valóság-sértő és személy-sértő hazugság egy enciklopédiának a szócikke alá? – Ezt azon túl, hogy én soha nem írtam egyetlen Nicolae Ceausescum vagy a Ceausescu házaspárt dicsőítő verset sem, és, a Szekuritáte többek között azért is üldözött és zaklatott, mert több helyen, így például a Csíkszeredai Tamási Áron irodalmi körben is, hangosan és nyíltan kijelentettem, hogy ilyet tőlem ne várjon senki, én ilyet nem fogok tenni. Ezt bizonyítják a Securitate tevékenységét vizsgáló bizottságtól, a „Poetul” (A költő) nevű megfigyelési dossziéban található dokumentumok is. Az a Wikipédia - szerkesztő tehát, aki a nevem alatti szócikkbe 2O14 márciusában, tehát éppen a Gerle Évának a velem szemben folytatott, gazdasági tönkretevésemet célzó internetes rágalmazási és bemocskolási háborújának az idején ezt a hazugságot oda beírta, törvénysértő hamisítást követett el.
Asztrológusi tevékenységét igen sokan megkérdőjelezik…
- Egyedül Gerle Éva és az ö két barátnője és mások bemocskolásában neki segítséget nyújtó, neki valamiért igen elkötelezett barátnője és háborúzó – szárnysegéde: Kovács Killer Csilla és Lelkes Villő azok, akik az én asztrológusi tevékenységemet a másfél milliós magyarságból megkérdőjelezik!
trollibusz 2014.03.31 21:55:13
II. A wikipédia- adathamisító és utcaverekedő, közismerten agresszív, sőt: bandita módjára viselkedő Gerle Éva, képes még a neki nem száz százszázalékosan igazat adó újságírót is mocskolni. Bezzeg, amikor az újságírók az ő vastag és sima hazugságait közlik, akkor már nem használ álneveket!
… annak a gyakorlatának köszönhetően, hogy a neki nem szimpatikus emberekről a születési adataik ismerete nélkül is bosszúhoroszkópot készít. Erre több példa is volt a közelmúltban, amit asztrológusi körökben is sokan elítélnek.[forrás?]
- Láthatjuk tehát, hogy újból-csak, a forrás megnevezése nélkül írta ezt, a légből kapott rágalmát a hitelrontó, igazságtalan rágalmaival gazdasági tönkretételemet célzó, Gerle Éva! – Persze, álnév mögül.
És egyáltalán, ilyen fajta „jellemzések” nem kerülhetnek be a lexikonokba! Ez a szöveg tehát egyben világszintű kuriózum is! Az un. híres-halottakon kívül, mint amilyen Diana Hercegnő, vagy a népszerű állatvédő – zoológus Steve Irwin, akiknek az asztrológiai sorsképletének a fő motívumait a haláluk körülményeinek a tükrében, asztrológiai didaktikai céllal elemeztem, még soha, egyetlen egy horoszkópot sem készítettem soha, megrendelés nélkül senkiről! A Gerle Évának az évekkel korábban előre megírt – tehát független, objektív! – szövegekből álló gyűjteményből, egy számítógépes program segítségével, az ő sorsképlete alapján kiválogatott, horoszkópnak nevezett szöveg-együttesét is, az ő-általa a közölt születési adatai alapján közöltem. Azok a minden személynek a horoszkópjában előforduló negatív motívumok viszont, ami ebből az objektív sz9vegegyüttesben napvilágot látnak, a Gerle Éva karmájáról és negatív erkölcsi tulajdonságairól, súlyosság szempontjából, messze alul maradnak, ahhoz a rengeteg felelőtlen cselekedethez, gonosztetthez és perverz viselkedéshez képest, amelyek a Gerle Éva közösségi mentalitását jellemzik.
„Az utóbbi időkben igen népszerű lett, köszönhetően a furcsa jelzőhalmozó írásmódjának, és a gyűlölködéstől hangos internetes jelenlétének. Jelenleg büntetőeljárás van ellene folyamatban.[forrás?]”
Újabb világelsőnek számító kuriózum a lexikon-szócikkelyek egyes részleteinek, a szerkesztésében és megírási módjában! - És nem csak azért mert ennél is hiányzik a forrás megnevezése. Vagy, mert ehhez, amint alább meg fogjuk azt látni, Gerle Évának sikerült becsempésznie, állítólag komolyan is vehető „forrásként” az általa, az én hitelességem maradéktalan - lejáratása érdekében ugyancsak 2O13 márciusában létrehozott, engem végsőkig kigúnyoló-bemocskoló szándékkal általa az én nevemben létrehozott (Figyeljük a magas fokú szélhámosságot, törvény-szegést!) blogjának a linkjét is! – HANEM AZÉRT, mert ilyeneket nem szokás leírni lexikonokban, és főként költőkről – írókról nem, hogy azok mitől lettek ha lettek népszerűek, illetve írásmód – jellemzést, vagy kritikát sem szokásos közölni a lexikon szócikkek alatt, hanem mindössze száraz tárgyi – biográfiai – tényeket! Ami meg az én „gyűlölettől hangos internetes jelenlétemet” illeti, ebben az állítólagos lexikon-cikkelybe való sajátosan Gerleévai formulában, éppen, hogy a saját internetes jelenlétének a legfőbb jellemzőjét sikerült kifejeznie és az ugyancsak szokásos és internet-szerte jól ismert gerleévai „szar-átkenős” módszerével, amelyre, a Budapesti XII. kerületi ügyészségnek elküldött ellene szóló, feljelentésemben is felhívtam a nyomozó-szerveknek a figyelmét, éppen azt írta le rólam, amit éppen, hogy ő művel évek óta nem csak az interneten, hanem az utcán is: keresztül-kasul FRÖCSKÖLI A GYÜLÖLETÉT, SŐT, MÉG AZ UTCÁN IS VEREKEDIK ÉS MÁSOK SZÁMÁRA KÍNOS ÉS KELLEMETLEN JELENETEKET RENDEZ. – Egyszóval: ERKÖLCSTELENKEDIK!
És itt van a fentebb említett, legérdekesebb és egyben legékesebb légy-pete, amit valaha is, bármilyen fajta lexikonban bárki is bepöttyentett, és ami nem csak arról híres, hogy volt mersze és „pofa-képe” GÉ-nak az én nevemben létrehozni, de ráadásul, szó szerint, a föld alá süllyeszti a még paródia kifejezést is! De előre szólok, hogy ne kattintsatok rá, mivel ezzel csak azt szolgálnátok, hogy Gerlének besegítetek abba, hogy ez a trágyája is az én nevem alatti toplista első oldalán jelenjen meg a Google top-listáján.
„Kozma Szilárd - paródiák: http://szilardkozma.wordpress.com/” - Mondom, ne kattintsatok rá, mert ezzel csak a sátáni, romboló eszelősséget juttatjátok újabb energiához, újabb, normalitás - ellenes cselekvési lehetőséghez: Kozma Szilárd, aki soha nem volt és soha nem is lesz még szilardkozma sem, nem, hogy Cosma Silard!
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
trollibusz 2014.01.17 18:35:38
Továbbá Gerle féle horoszkóp-ügyben:
Mivel mi, Gerle Éval ellentétben, titkolózás ellenesek vagyunk, és a tisztességes nyíltság képviselői vagyunk, mindannyiunknak az adatait és a sorsképletét is, meg lehet találni a
www.asztrologosz.com c. portálomon. A szövegeket nem tudom, hogy közöltük-e, mivel igen nagy helyet foglalna el a Gerle Éva objektív Horoszkópjához képest, amelynek a bolygóknak a házakban való elrendeződését és az Ascendesnsét nem ismerhetem (Tehát az övé annyival – több mint egy harmaddal rövidebb), mivel a Vigözvegy születési óráját és percét nem ismerhetem. De egyébként, emlékszem, hogy a múltban már gondolkoztam azon, hogy a dolog tényleg úgy fair, ha a sajátomat is kiteszem…, hogyha esetleg már nem tettem meg a múltban és eddig megfeledkeztem róla. De úgy emlékszem… - Ennek még utána nézek és ezt is rendezem.
Nálam sincs titok tehát, az asztrológiai - metafizikai tanulmányaimban első sorban a magam karma-elemeivel, és a sorsképletem negatív fényszögeivel, "rablógyilkosi" szellemi meghatározódásaimmal sokat, sőt egyesek szerint igen is sokat foglalkozok. (Lásd kapásból az agresszióról és a Lilithről, valamint a családi karmámról szóló tanulmányokat).

A különbség csak az, hogy miközben én ezekről, a sorsképletemből kiolvasható vészterhes karmikus meghatározódásaimról (Amelyek azért nem érnek fel a véres férfi-gyűlölő GÉ sötét meghatározásaival, mivel neki a legelőnyösebb beállításban is csak három pozitív fényszöge van, nekem meg fixen hét.), már 23 éve tudok, és amint tudomást szereztem róluk, reggeltől estig azok feloldásán és meghaladásán dolgozom,
addig Gerle, vagy letagadja ezeket a sötét és vészes meghatározottságait, vagy éppen, hogy tetszeleg pl, a gonosz kegyetlenségével, amikor fölényesen gúnyolódik, hogy ő csak szórakozik velünk és kikacag amiért így kínlódunk az ő szűnni nem akaró rágalmait semlegesíteni igyekezve.

Egy Viola által idézett példában éppen azt írja egy általa kikészített férfinek, hogy van egy csomag zsebi a zsebében, amit a férfi iránt érzett szánalma miatt csorgó könnyei felitatására elhasznált... – Hát ezt a hideg kegyetlenségét jelzi a képletében a Plutó és az Uránusz pozíciója.

Továbbá a kérdésed arra vonatkozóan, hogy vajon azok akik GÉ-val egy nepon születtek, mind ilyen negatív horoszkóppal rendelkeznek-e, igen is helyes és jogos. De a válasz lehet, hogy elszomorító - lehangoló lesz. Nem véletlenül - de azt itt és most nem magyarázhatom el, hogy miért, de elég a Videómban elmondott magyarázatot meghallgatnod és azonnal megérted - sokkal, de sokkal több (Én öt félét használok) negatív fényszög létezik, mind pozitív (Én két félét használok még magamra is :) ).

Egy átlag - emberiség szintű horoszkóp tehát kb. több mint háromnegyed negatív fényszöget tartalmaz, és kevesebb mint negyed pozitívat. Erre még rá jön a két karma pont, amik sokkal, de sokkal erősebbek mint a bolygók, és szintén negatívak.

A feltételezésed tehát a horoszkópok jeleinek negatív töltetét illetően helyes. És ha meg nézzük, nem csak azt a sok nyomorúságot (Betegséget), lelki - szellemi és fizikai betegséget, amely nem akar szűnni, az orvostudomány minden erőfeszítése ellenére, és azt a sok fizikai és lelki szennyet (Pl. a Gerle és a Sipos féle, belőlük mintegy "természetesen” jövő hazugságot...), de főként azt a mérhetetlen pusztítást és föld és víz és levegő szennyezést, amit a Gerle által agyon dicsért és általa követendő életviteli modellül kitűzött, pazarlóan luxus életvitel érdekében létrehoztunk, talán nem kell magyaráznom a fenti arányok jogosságát.

Szóval, jó lenne inkább oda figyelni arra, hogy mi van kinek kinek a sorsképletében, és az szerint ítélkezni mások fölött. Főként az asztrológusok fölött. Mert én egy szóval sem állítottam azt, hogy mi jók vagyunk és a Vigözvegy a gonosz, hanem csak azt, hogy amiket a Luxus Feminista itt és a Facebook-odalán, meg a petíciójában bemutat, egybevetve azokkal az álnév alatti pornografikus beírásaival, amiket a mi Petícionkról kivágtunk, egyelőre még tökéletesen talál és passzol azzal, amiket nem csak velem szemben (Mivelhogy nyilván, én vagyok az ő célpontja, nem a nő nemű, velem és mellettem "bűn-csapdába esetten eltévedt" Viola, akit minden igyekezetével meg próbált, még intrikálás segítségével is, "tőlem megmenteni", vagyis undokságokat irkálva mindkettőnknek egyik a másikról szétválasztani), hanem más férfiakkal szemben is elkövet.
trollibusz 2014.01.17 18:55:01
Gerle Éva: Nyilván, nem vagyok olyan tapasztalt álnévhasználó mint te, illetve nem tudom annyira jól álcázni magam, mint te. Az idézett szöveg, nyilván egy naiv álcázási kísérlet volt azért, hogy Sixx (Végre jól írtam-e? Nem gondoljátok-e, hogy az nem érv Éav erkölcsi ártatlansága és az ebből számotokra "nyilvánvaló" igazsága mellett, amiért nem értek az internethez és amiért nem tudok számomra semmit nem jelentő betűkombinációkat megjegyezni?) ne zárjon ki innen az első látásra. - Szerencsére jól gondoltam, mert ha így haladunk tovább, egy másik újságírót vagy boggert kell meggyőznöd az ártatlan áldozati mivoltodról, hogy ezt a gazemberi, álnok "harcodat", egy másik portálon folytasd, ahol egy újabb hazudozva rágalmazó "cikk" (- Jó vicc!)alaphangja szerint két - három napig, mind csak minket mocskolnak, és utána is, amikor a nagyképűen gonosz mentalitásod miatt néhányan észbe kapnak, a vélemények fele fele arányban megoszlanak. Lehet, hogy ez a számításod be fog jönni (Tehát mindig egy kozmáékat mocskoló cikk, majd, az annak megfelelő "szolidáris" kommentárok két - három napig.) de megjósolhatom, hogy években számolt következmények szintjén, rád ez a sátáni kalkuláció kegyetlenül vissza hat majd. És ez nem átok, hanem tudományos következtetés, még akkor is, ha egyelőre fölényesen vihogsz rajta. A fölényes vihogás és a nagyképű hitetlenkedés ugyanis, nem képes a sorserőket semlegesíteni. Ezt megtapasztaltam és ezért ebben hiszek.
trollibusz 2014.01.17 21:11:28
@kunigunda2012: Meg áll az eszem ekkora infantilizmustól! Hiszen ez még az Éváénál is nagyobb családellenes merénylet! Hány éves vagy? Ki a fenének képzeled magad az ócska álneved alatt? És engem tényleg hülyének nézel csak azért mert Terminátor Éva és a Sixx barátja annak állított itt be? A lányaim kamaszok te szerencsétlen! Hogy szolgáltatnám ki bármilyen válasszal is az itt dúló pornó-fantáziátoknak? Még máshol sem válaszolnék egy ilyen impertinens módon feltett indiszjrécióra, nem hogy egy ilyen oldalon, ahol röpköd a szar, a fasz, meg a picsa! Brrrr! - Na kész, ennyi "megértésből" nekem elég volt, meggyőztetek!