Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TrollH

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg nálunk maréknyi hülye és antihülye a Sziget előtt médiavicsorgást tartott, addig Németországban ez is profibban zajlik.Az ottani széljobb fesztivál nem Merkel (vagy Schröder?) lelövéséről sztorizik valami kisebbségi komplexussal megvert kispöcs. (Mivel a komplexus szót nem…..
Reckl Amál blogja Askenázi Adolf 2010.08.26 09:56:00
Na, még ez is!http://index.hu/tudomany/2010/08/24/hitler_nem_volt_arja/Nagy rajongója vagyok a Hitlerrel kapcsolatos tudományos megállapításoknak. Azt persze elismerem, hogy a XX. század egyik legfontosabb történelmi alakja. Szerepét, korát kutatni fontos és nagyon érdekes is. De újra…..
TrollH 2010.11.18 20:10:26
A többi faj az ősi európai vallás szerint hitvány, szóval engem nem nagyon érdekel mit csinálnak, miben hisznek. Az ősi (európai) mítoszok szerint az istenek teremtették az emberiséget, és egyes mítoszok szerint annyira csalódtak teremtményeikben, hogy magukra hagyták őket – csak egyetlen faj volt, aki elnyerte tetszésüket, mégpedig Jarl népe, vagy Earl népe, hogy az angol megfelelőt használjuk. Ez a rejtélyes Jarl, akit az ősidőkben (Proto-nordikus/germán) EirilaR/Eirilaz-ként emlegettek, Heimdallr legkisebb fia volt, és az egyetlen fiú, akit Odinn méltónak talált arra, hogy beléphessen a Valhallába (Valhöll – a kiválasztottak csarnoka) az Égben (Asgard).

Heimdallr azért teremtette Jarl népét, mert Odinn, az istenek királya, szeretett volna egy olyan hadsereget amely segítségére lehet a káosz erőivel folytatott állandó háborúiban. Jarl népének tagjai csak akkor segíthetnek Odinnak, ha meghaltak, mert csak a halál ösvénye vezet át a szivárványhídon az Egekbe. Heimdallr azonban megtanította Jarl népének az istenek rúnáit (titkok), hogy életük során is bármikor eljuthassanak az Égbe és elhagyhassák azt. Ehhez csak annyi szükségeltetett, hogy beavassák őket a pogány misztériumokba, és ennek részeként halottnak kellett tettetniük, vagy álcázni magukat – mint azt a görögök tették a trójai faló építésekor, hogy bejuthassanak Trója városába, vagy mint Hamupipőke (a beavatott) tette, amikor hercegnőnek öltözve bejutott a király palotájába (Asgard), hogy hozzámehessen a herceghez (Baldr). Más szóval, az istenek megtanították Jarl népét, hogyan tarthatnak kapcsolatot az istenekkel.

A többi faj nem tud kommunikálni az istenekkel, és a legkevésbé rasszista elmélet az, hogy az európaiakat egyszerűen kijelölték az istenek arra, hogy közvetítsék gondolataikat az emberiség felé. De sokkal valószínűbb, hogy az istenek azért akartak kommunikálni Jarl népével, mert a többiek nem voltak elég jók számukra. A többiek selejtek, a teremtés forgácsa. Ezzel magyarázható az is, miért csak a legfiatalabb fiú vagy leány lehet herceg vagy hercegnő a mesékben, míg a két idősebb testvér mindig kegyetlen, buta, lusta és csúnya. Jarl két bátyja Karl („szabad ember”) és Trell („rabszolga”), és utóbbi valóban csúnya, buta, fekete bőrű ember a mitológiában.

Ebből következik, hogy a faji tisztaság alfa-ómega, ha azt akarjuk, hogy közünk legyen az isteni birodalomhoz, mert ha nincsenek többé szőke, világos bőrű, kék vagy szürke szemű emberek, akkor többé soha nem kommunikálhatunk az istenekkel.

Természetesen ez mind képtelenségnek tűnik azoknak, akik semmilyen istenben nem hisznek, de szerintem minden, kicsit is értelmes ember tudja, hogy van valami spirituális létező amit nem értünk és amivel nem tudunk kommunikálni, és ezt értem én azalatt, hogy „istenek”. Akikkel azért nem tudunk kommunikálni, mert már nem gyakoroljuk a pogány vallást. Már nincsenek új beavatottak, akik ismerhetnék az ősi titkot, mert a kereszténység átvette nálunk az uralmat. Halloween már nem egy beavatási szertartás, hanem hülye buli gyerekeknek és másoknak akiknek fogalma sincs, miről szól ez az ünnep, és miért is kell halottnak öltözniük ezen a napon. Fogalmuk sincs, hogy azért öltöznek szellemnek vagy halottnak, hogy bejuthassanak az Égbe, (és a Pokolba, ami az általánosan elterjedt nézettel szemben egyáltalán nem rossz hely), hogy az őrökkel elhitessék, hogy ők valóban halottak, és bejuthassanak élőként a holtak birodalmába.

Ha senki nem vesz részt a beavatási szertartáson, senki nem kerülhet kapcsolatba az istenekkel. Így aztán már senki nem tudja, miért vagyunk a Földön. Csak ténfergünk itt mindannyian célok nélkül, mert a zsidó-keresztények az utolsó beavatottat is halálra égették a 18. században.

Az istenek már nem tudnak velünk kapcsolatba lépni, már nem hallják az imáinkat, mert a kapocs köztünk és köztük elszakadt amikor a kereszténység átvette az uralmat Európában. Ezért pusztítjuk el a bolygónkat. Ezért keverednek a fajok és tűnik el lassan az európai faj. Ezért van egzisztenciális válságban a modern világ, és senki nem tudja, mit gondoljon, mit mondjon, miben higgyen, mit tegyen. Mindent beborít a káosz, és az európaiak kétségbeesetten keresik a választ mindenhol. A buddhizmusban, a New Age mozgalomban, a materializmusban, a hinduizmusban, a drogokban, az okkultizmusban, és még a nevetséges iszlám “vallásban” is.

Régen csak egy megmunkálatlan íjunk és nyilunk volt, de legalább tudtunk mire célozni. Ma gyönyörű, aranyozott, high-tech, divatos íjunk van, de mi haszna, ha csak vakon lövöldözünk vele az égbe, hátha eltalálunk valamit?

A válasz pedig megtalálható – legalábbis én hiszem, hogy megtaláltam – a régi vallásunkban, az európai pogányságban. Ha az élet értelmét keressük, elég, ha a múltunkba nézünk, és megpróbáljuk követni ősapáinkat, akik még ismerték az élet értelmét.
Sportversenyeket rendeztek, mint az olimpiai játékok, hogy ráakadjanak a legjobb vérű emberre, és aztán ő házasodhatott össze a papnőkkel. Így vigyáztak a jó génekre. A genetikailag hibás gyermekeket kitették az erdőbe, hogy falják fel őket a farkasok vagy haljanak szomjan, mert tudták, hogy a jó gének fennmaradása az élet értelme. Tudták, hogy az élet értelme, hogy fejlesszük a népünket és jobbak legyünk: fizikailag, mentálisan, spirituálisan, érzelmileg és minden elképzelhető és elképzelhetetlen módon jobbak.

És külön felhívom a figyelmet, hogy „a népünk” fejlesztéséről van szó, nem „az emberi faj”-éról, mert a többi faj selejt, azon nincs mit fejleszteni.
Olyanok, mint a régi 286 vagy 386-os számítógépek, amiket sehogy sem lehet frissíteni, szóval inkább mehet mind a kukába – így tettek az istenek is a többi néppel – és a legújabb, legjobb számítógépekkel foglalkozunk inkább. A régi számítógépeket is használjuk persze, leginkább gépírásra, de hát az istenek mégsem gépírásra teremtették az embert.

Tehát az élet értelme, hogy tisztítsuk és segítsük az európai fajt, hogy felélesszük azt a kultúrát, amely által tisztulhatunk, fejlődhetünk és végül istenivé válhatunk. Az élet értelme, hogy megszülethessen a homo deus (az isteni ember) közöttünk, és aztán népünk minden tagja felemelkedhessen az ő szintjére, hogy mi mindannyian teremthessünk, vagy eljuthassunk a regnum innocentiae szintjére (az ártatlanság birodalma), Asgard-ba, és ott is maradhassunk változatosság kedvéért (ahelyett, hogy folyton le kelljen születnünk a Földre).
Fuck To The Music Wormskull klippek 2010.09.15 13:00:00
itt az ősz itt van újra. rendszeres megjelenés innentől. visszatérés gyanánt két wormskull klipp a télen esedékes nagylemezről ami cd, bakelit és digitális formátumban fog megjelenni ha minden jól megy legkésőbb januárig. itt közben vad meló megy, ugyanis a blog kissé átalakul…..
Döbbenetes dolog történt. Ruszkibaka eltűnt! Az utóbbi időben nem jártam nála minden nap, mert aránytalanul sok filmet töltött föl, és nagyon keveset írt. Amikor meg blogolt, akkor is csak Kismókus álnevű barátjával folytatott édes-bús románcát énekelte meg. Kicsit…..
TrollH 2010.02.10 14:59:20
TrollH 2010.02.15 12:14:49
@ati41:
Azon kívül, hogy túl szépnek tűnt, hogy te húztál el az életből, nem nálad vagyunk, ha még nem tűnt fel...
TrollH 2010.02.15 21:04:21
RUSZKIBAKA · ruszkibaka.blog.hu 2009.06.07. 15:39:54
@Omnimantia: Hiába.Így kopik el a régi nick és emilcím..Amikor az előzőn már annyi ember a pokolba kíván,ugye?Miért nem használod a régit,amit a blogíráshoz is használtál?Vagy miért nem mered az új nick mögé rakni a blogod nevét?Dehát a szemfülesek előtt nincsenek titkok..
moleblog jaj jaj 2009.06.29 19:14:00
Jaj, jaj, egy hónapja hiába vársz újabb eseményekre - ez engem is nagyon elszomorít.De ez nem azért van, mert nem történik semmi, ellenkezőleg: túl sok minden történik, és mellette még dúl a meló is ezerrel, vagyis a blog mindig hátrább és hátrább szorul :(Dióhéjban: voltam…..
Reckl Amál blogja Hülyék raus 2009.09.07 12:30:00
Már sokat dühöngtem azon, hogy pusztán attól normális lehet valaki ebben az országban, hogy a többséghez tartozik. Pedig mennyire hamis elképzelés ez!A szombati melegfelvonulás és a homofób csürhe összehasonlítása közben még egyértelműbbé válik számomra, mennyire beteg a…..
Már a tavalyi melegfelvonulás után írtam, hogy minden résztvevő kordonon innen, és kordonon túl hülye volt. Sajnálattal látom, hogy semmi sem változott.A melegfelvonulás a világ normálisabb tájain nem más, mint egy ok az utcai bulizásra. Nálunk pár fontoskodó, a melegséget…..
Woof Minden rendben 2009.08.30 14:24:56
RULES:1. Állítsd az iTunest, Media playert vagy akármilyen mp3 lejátszót shuffle-re!2. Minden kérdéshez nyomj léptetést a zenék közt.3. Írd le a kapott dal nevét, nem számít mennyire hülyén hangzik válaszként!4. Kommenteket zárójelbe.If someone says, "Is this okay?"…..
TrollH 2009.09.03 00:39:43
Na jó, lássuk...

If someone says, "Is this okay?" You say?
When - Opeth

How would you describe yourself?
Shadow Over A Lost Kingdom - Dissection

What do you like in a guy/girl?
The Dreadful Hours - My Dying Bride

How do you feel today?
Armageddon Theory - Melek-Tha

What is your life's purpose?
Untold Blaphemies - Hocico

What is your motto?
Golden Shower - The Gerogerigegege

What do your friends think of you?
What The World Does - Powerman 5000

What do you think of your parents?
From Hell They Came - The Misfits

What do you think about very often?
The Well Of All Tears - Carpathian Forest

What is 2 + 2?
Empty - Marilyn Manson

What do you think of your best friend?
HAppy Camping - Folkstorm

What do you think of the person you like?
You Shock Me All Night Long - AC/DC

What is your life story?
Killing Me, Killing You - Sentenced

What do you want to be when you grow up?
Mr.Kozlov - Másfél

What do you think of when you see the person you like?
Wozards Crown - Blind Guardian

What will you dance to at your wedding?
The Hanged Man - Moonspell

What will they play at your funeral?
Minus One - Combichrist

What is your hobby/interest?
Leave A Room - Lake Of Tears

What is your biggest fear?
Angyalföld - Beatrice

What is your biggest secret?
Retro - Merzbow

What do you think of your friends?
Törölközők Teniszütőkkel - Tankcsapda

What will you post this as?
1930 - Merzbow

Hát, érdekes dolgok jöttek ki, megjegyzem 244 gigányi zenéből kerekedtek eme válaszok... Ja, és a pasim Angyalföldön lakik, haha! Fáradt vagyok külön, külön kommentálni...

Ellophatom a kérdőívet saját blogba?
Egy megszerezhetetlen Queen-könyv miatt kerültem először a netes aukciók közelébe. A sajnos azóta megszűnt HQFC (Hungarian Queen Forum & Club) fórumában ajánlotta valaki, hogy a Vaterára valaki föltette. Azonnal ott voltam, regisztráltam és 371 Ft-ért elvittem a többiek…..
Anti Artúr Bevezető 2009.07.07 15:50:00
Létezik egy blog, amit egy igencsak csekély inteligenciájú magát Balogh Artúrnak nevező kissebségi "lény" szerkeszt.Ez az oldal egy szenny! Olyan fikciókkal tömi szegény odatévedő olvasók fejét, amit még egy 5 éves gyermek is fel tudja fogni, hogy ilyen nem létezhet.…..
Reckl Amál blogja Közeledik... 2009.06.04 16:28:00
... az EP-választás napja. A kérdés nagyon egyszerű, kire szavazzon az ember.Én még abban sem vagyok biztos, hogy egyátalán elmegyek szavazni. Eléggé EU-szkeptikus vagyok eleve, ha remek lenne a kínálat, akkor is rossz érzéseim lennének. Az EU sajnos nem váltotta be a hozzá…..
TrollH 2009.06.09 09:08:33
@RUSZKIBAKA: Ez igen esélyes, bár akkor nem írnál ide ekkora faszságokat!

Minden esetre alig várom, hogy megtalálj, és az legyen "életem leghosszabb napja" -mint írtad.
Mondjuk minden nap 24 órából áll, még ha ráülsz, akkor is...

Na megyek, mert... hogy is mondják? Hosszú napom lesz...
Reckl Amál blogja Go for Broke! 2009.06.05 15:16:00
Tizenéves korom hajnalán volt két társasjáték: a Hotel és a Go for Broke. A Hotel Dallas stílusban készült: minél rövidebb idő alatt minél pucosabb szállodát kellett létrehozni, és persze nagy profitra szert tenni. Ennek a párja, ill. inverze volt a Go for Broke, ahol az nyert,…..
TrollH 2009.06.08 12:38:54
@RUSZKIBAKA: Hihetetlen, hogy még saját magad is alul tudod múlni. Nem basztatásból, csak hát valljuk be, fájdalmas látni ezt leírva...
moleblog jam 2009.05.11 14:19:00
Vasárnap csúcspontja a jam volt. Pityuval elhatároztuk (már vagy két hete), hogy a hajdani stúdióbeli jam emlékére megismételjük az akciót. Pityu és Viki Garázs-próbaterem, végre nem tojástartóval, hogy a fejed essen szét, hanem profin vastag filcezéssel, inspiráló…..
moleblog cm 2009.04.20 14:20:00
...ami ugye nemcsak 1/3 attoparsec. Idén TrollH-lal kettesben vágtunk neki a cm-nek, lévén mindenki vagy papírkutya, vagy elege az egészből. Corvusnak ezúton is LFS, így nemcsak nem volt teljes az SC, de kimaradt egy jó buliból is. Tabánban Amíg az indulásra várakozva üldögéltünk…..
Puritania Erdő 2009.04.17 11:45:00
Egyik délután megejtettünk egy kis sétát a szomszédos erdőben.Csintunk fényképet telefonnal. Tessék:  Szürke:  Naplementét takaró fa... Szépia: Ugyanaz mégegyszer.  A Trollh barátja: "...zsiráf, vakond, hal, csillagkapu..." Fa: Útmenti fák... Virág:…..
36 éve vártam erre a pillantra. Az úgy kezdődött, hogy anyuék az oviban (óvónő volt) vettek egy magnót, hogy fel lehessen venni, ahogy a gyerekek énekelnek, meg évnyitón/évzárón lehessen lejátszani zenéket. A készülék egy Unitra ZK-145 csúcsszuper szalagos magnó volt. a ZK-145…..
Hoze Gyors FAQ 2009.03.30 03:15:00
Üzenet az engem ócsárlóknakSzarkavarós írás jön, szarkavarókról, nemcsak szarkavaróknak. Nem új keletű, hogy minden társaságnak egy bizonyos bugyra szeret szart kavarni. Persze nem ám az ember szemébe, ahoz már gyávák - szerintük sokkal inkább fer, ha azt…..
moleblog sikátor 2009.03.28 18:21:00
Ez itt kérem, a nagy budapesti csalamádé. Megszokhattátok(?), hogy időnként nyitva tartom az objektívet a városban sétálva, és akkor jaj nekünk. Most sem van ez másképp.Elsőnek egy gyönyörű marketing-gyöngyszem, egyenesen a Keleti előtti buszmegállóból. Ahogyan ez a…..
moleblog egyes 2009.03.22 04:07:00
Előléptetett a Google! Úgy látszik, elegen nézegettek már, vagy lehet, hogy csak a blog mérete érte el a kritikus határt, mindenesetre nullásból egyesre lépett a blogom rankje.Oh, happy day!1-es!Csak a miheztartás végett: levicsofi és hajtipajti rankje már 2-es, kisdubos 3-as, D4m4g3…..
moleblog combichrist 2009.03.26 18:17:00
Ezt ugyan az SC-be kellene írnom, de lehet, hogy majd oda is. Itt most csak röviden. Dürer kert, az SC ezúttal kibővült Daniellával is, nem utolsó sorban amiatt, mivel pont ma dícsérettel vizsgázott hangtechnikus kollégát köszönthetünk személyében. Hát most kapott egy kis…..
moleblog hot iron 2009.03.06 19:32:00
Egy hónapja tartozom mégegy posttal: ez a Hot Ironról szól. Pár hete, egészen pontatlanul január 31-én Zeli hosszas unszolására hajlandó voltam rávenni magam, hogy meglátogassak egy ilyen izét. Egyik oldalról be kell vallanom, hogy erősen tele voltam előítéletekkel: nagyon nem…..
moleblog havak 2009.02.18 19:38:00
Adós vagyok a havazással is. Miután csak Karácsonykor volt némi ízelítő abból, hogy hogyan is kell kinéznie a TÉLnek, a szokásos februári kéthetes lehűlés ezúttal a havat is meghozta. És vakond látá, hogy ez jó. Bár kellett lapátolni egy kicsit, de ennyi belefér, sőt kell a…..
moleblog virágok 2009.02.19 19:45:00
Egész télen vártuk. Minden héten egyszer megfürdött. Kiderítettük, hogy szereti, ha hűvös van. A párás fürdőszobában nagyon jól érzi magát, feltéve, ha nincs nagyon befűtve. Amikor kihozta az első bimbót, csalódás ért minket, mert elszáradt. Azt hittük, nem lesz belőle…..
TrollH 2009.03.05 17:59:18