Regisztráció Blogot indítok
Adatok
együttműködő partner

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly december 1-jével megszűnt az Elmű Nyrt., a szolgáltást pedig az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. vette át, mely az online világban a csodálatos elmuemaszenergiaszolgaltato.hu url-en lakozik. A fogyasztók a változásból elvileg nem vettek észre semmit., a gyakorlatban viszont könnyen…..
együttműködő partner 2016.03.02 14:27:24
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!!!:
Gondolom ezer ember írta, ezeregyedszer is legyen, talán eljut a sajtófigyelőkön keresztül az illetékesekhez is: ELMŰ nincs a Dijneten, ICSEKKen sem. Nálam azok kapják meg leghamarabb a pénzüket, akiket egy gombnyomással elérek (vagy csekken ott a kaszott QR-kód). Összes többi vár, amíg izzik a netesbank, s van időm pötyögni....
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Sajnos ez már annyira alap, minden hipermarket pénztáránál ki van írva: nyissák ki dvdtokokat, mielőtt fizetnek, hogy benne legyen a lemez. Mondjuk azt nem teljesen értjük, ha ilyen serényen lopják ezeket, miért nem alapfunkciója a pénztárosoknak az ellenőrzés. Akárhogyis, Mónika…..