Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megint Lujza

13 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy is nevezzelek? Bukónak. Pedig benne voltam, megcsinálom. Mi az már, hogy a harminc napos jóga kihívást megcsináltam hatszor majdnem egy év alatt, de megcsináltam, erre írni nem megy. Igaz, közben nem forr fel a testem és nem káromkodok a youtube videót fél szemmel sandítva, hogy nem bírok még…..
5 tojást eszik minden reggel és ezt az öt tojást akkurátusan szombat hajnalban veri a pulthoz. Ma drágalátos régi barátaimmal találkoztunk, de három gyerekkel többen voltunk. Én a gyerekekkel voltam. Őszinte csodálatommal, hogy nem fáradnak el, de a szülők nyúzottnak tűntek, miközben a kicsik…..
Megint Lujza 2018.06.09 20:34:37
@hullajelölt88: És tényleg.
Bettikém tipikusan az a barátnőm, akiről oldalakat tudnék írni. Sajnos azonban az utóbbi fejezetek már kevésbé lennének hízelgőek, leginkább egy olyan embert festenének le, aki teljesen jellegtelenné és alaktalanná vált házasságában és gyereknevelésében, a régi énjéből…..
Itt pöfékelek folyamatosan és azon töröm az agyam, hogy miről írjak, vagy mivel tereljem el a figyelmemet arról, hogy mégiscsak írni kellene. Olvassak, megvan. Á, azért az mégsem. Holnap lesz antikvárium nap, addig kénytelen leszek magamban röhögni a rosszabbnál rosszabb…..
Természetesen mindezeket a bűnöket mások példáján okulva ismételten követtem el. 1. Vezess fájdalomnaplót! Írd le mindennap, miért vagy hálás! Csak faszság. Három hónapig egy terapeutával laktam együtt, minden percére emlékszem. Mindennap instant zacskós levest és túró…..
Folytatódik egyhangú életem, amiből szerencsére ma is, mint már minden héten legalább egyszer, a főnököm kelletlen ciszmoll üvöltözése rángatott ki a telefonon keresztül, erős háttérzaj, sűvítő Bentley az M7-esen. Ostobának érzem magam, hogy egy farkas- bárány világban…..
Fővám téri piac. Mondom a szőke kislánynak, negyed kiló epret szeretnék. Nem tudja kinyitni a zacskó száját. Aztán töpreng, gondolja magában, rohadjon meg, negyed kiló... az mennyi? Jött is a don Juan, kinyitja a zacskót, mondja nekem 40 deka, maradhat? Bólintottam, de esküszöm…..
Megint Lujza 2018.06.04 11:39:07
@bzsoa: Tídzsí messze van a jóképűtől. Itt inkább a körbe(nem)pisilt területemről van szó, azt hiszem alfanősténynek születtem, hát ezzel is élek tovább meg talán a reménnyel, hogy egyszer lesz, aki engem is el tud viselni és a Balcsi parton vele együtt vehetek felfújható csillámfaszpónit a prüntyőknek.
Megint Lujza 2018.06.04 11:40:35
@Pet1988: köszönöm! Igyekszem, addig is marad a meglepetés ereje mindennap:)
Megint Lujza 2018.06.04 11:41:11
@Gleccsertetű: megvolt! hat kezelés után utamra bocsátott és most köztetek járok!
Igazából csak egy van. Amit én is kritikán alulinak tartok. A többi olyan szakítás volt, ahol áldozatként inkább elmenekülni kényszerültem és fröccsök mellett sajnáltattam magam hímnemű barátaim körében. Az menekülésekből is van egy két kegyeletsértő remix, amit valóban…..
1. A keresztnevek elé egy határozott névelőt teszek. Segítek. Azt mondta az Ákos, hazudott a Zsolti. 2. Krumpli helyett, mint ha jól nevelt mekis dolgozó lennék azt mondom burgonya. Rosszabb: sült burgonya. Mindenki rajtam röhög egy Soproni IPA mellett. Lujzikám, elszaladt veled a ló,…..
Sok okos ember világában élünk, hála Istennek, és mit tesz ugyanaz az Isten, mindenki a Balkánt, mint jelzőt fossá koptatta a valós de inkább vélt véleményezésével. Ettől mindig szomorú leszek, de aztán megrándítom a vállam (helyenként egyeztetési hibát fogok véteni, mert…..
Fura dolog a pénz. Azt hittem, mert erről nem világosítottak fel, minél több van belőle, annál magabiztosabb az ember. Hát kurvára nem. Vagyis de. Amióta talán magyar viszonylatban sokat keresek, egyre magabiztosabban csak csúszok bele a megalázó helyzetekbe, elviselve a terméketlen meetingeket,…..
csak annyi, hogy nincs új a nap alatt. De azalatt legalább vagyunk elegen. Állatok, emberek, egysejtűek, beteges vonzalmak, kinyilatkoztatások, aprócska csökött dolgaink, düh, megnyugvás, törött fülű piros lábos, leevett fehér trikó, magunkból hülyét csinálás, másravágyás,…..
A függöny mögé lopózva nézem csak. Szerepel, már megint a porondon. Pár gyermek rémült sikolya, pár kapós asszonyka mosolyra derült arca. A kezében tartja a lufikat, húsos ujjaival elcsépelten böködi a kis műanyagvirágot a szíve fölött. Lespriccelt egy leendő rajongót, vagy…..