Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harminchaezerhetvenhat

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
harminchaezerhetvenhat 2014.01.18 08:04:59
@Gerle Éva: Most, hogy lenyomtad a reklámot, hadd kérdezzem már meg hogy a faszba lehet szétttrolkodni egy blogot, ahol előmoderálhatsz. Amit kiengedsz az kinn van, amit meg nem az mehet a levesbe. ha akarod összegyűjtöd, unalmas perceidben olvasgatod, oszt morgolódsz az orrod alatt, hogy azt a kurva anyját a hülye trollnak, ha meg nem akarod delete, és volt-nincs.
Éva, te olyan hülye vagy hogy azt se tudod mit jelent, hogy troll. Trol as közösséget bomlasztja a dumájával,arra hajt, hogy másnak ne legyen kedve szólni,mert megkapja. Ha a duma nem megy ki, nem látja senki, csak te akkor hogy ? Buta vagy, és folyamatosan hülyülsz még rá.Csak nyomod, nyomod ugyanazt.
meg hogy én zaklatnak?
írok ide oda. Ahová beengednek.
Aztán néha oda is ahová téged is beengednek.
Hát ez aztán kurva nagy zaklatás. Ha az akkor ne zaklass má baszod.
és ez a rossz dumád-ti megismertétek a sztorit.
Egy faszt ismerték meg a sztorit.
Az írás megjelenése előtt minden hsz.-ed, a blogod, a faclapod titkosítottad,leszedted.Azzal, hogy felfüggesztetted az indítóoldalad minden hsz.-ed eltünt-mindenhonnan. Nehogy má valaki úgy olvashasson utána, hogy a te igen nívótlan és mocskosul durva szöveged is megismerje.
A storyt az ismerheti meg aki azokat is ismeri.
Azt hitted kurva rafinált vagy, olvassák csak a reakciókat, amik kiváltották azt meg ne. Így mész te a mennybe ők meg a sunába.
És látod még ez is kevés volt.
Kijött anélkül is, hogy egy nagyképű, erőszakos, mindenkit lenyomni akaró gőgös sértett elnyomó vagy. És rögeszmés. Az a rögeszméd pl. , hogy én kommentelni szeretnék nálad. Meg még púpot is kurvára szeretnék a hátamra.Meg hogy azt vakargasd. Mert az szerencsét hoz.
Mondok neked egy egyszerű példát.
Hátha megérted. Nem biztos, de hátha.
Mondjuk, de csak a példa kedvéért, egy szennylapban megjelenik valakiről egy hazugságoktól hemzsegő lejárató írás.
Akiről megjelent az meg azt szeretné, hogy jelenjen meg a cáfolata.
Szerinted azért baszdmeg, mert szeretne oda írni ? Az írójuk lenni? Azért, hogy értsd,azért mert attól, hogy szennylap, még olvassák normális emberek is. Mert a szexlapokat se csak perverz állatok lapozgatják, sőt pornót sem csak szexuálisan aberrált kéjsóvár szerencsétlen abnormális férfiak néznek, ahogyan te állítod.
Úgyhogy nagyon rossz szöveg ez a nem hagyom a blogom besározni, ez egy nagy baromság-azt nem hagyod, hogy néhány olvasódnak leessen végre, mekkora egy hazug, manipulatív luvnya vagy.
Pont olyan, mint amilyennek itt is bemutatkoztál.
harminchaezerhetvenhat 2014.01.18 08:29:09
@Gerle Éva: én azért segítek, mert bajban van. Azon segítek aki rászorul, és nem azon aki megérdemli..Én megvacsoráztattam már hozzám betörő cigányt is. Gondolod az ételosztásnál erkölcsi bizonyítványt kérünk.Nem kell megfelelnie kritériumoknak . Például én már segítettem neked is.
harminchaezerhetvenhat 2014.01.18 08:31:36
@Gerle Éva: a cél szentesíti az ezt kösz.