Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.Johnny

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ma egy pár raklapból készült dohányzó asztal ötletet hoztam Nektek. Jó ötletelést Nektek! Ha még több raklap bútoros képet szeretnétek látni látogassatok el a honlapomra!    ..
Sziasztok! Egy kisebb technikai szünet után ismét itt vagyok! Folytassuk tehát barangolásunkat a raklapok világában!  Ezer és egy érdekes bejegyzéssel várlak titeket továbbra is. Hiszen tudom mi a célotok! Elkészíteni saját raklap bútorotokat. Ígérem ehhez tőlem minden…..
Sziasztok!  Az előző cikkekben összehasonlítottam az EUR raklapokat az egyutas raklapokkal. Most pedig az egyutas raklapokat vesézzük ki egy picit. Az egyutas raklapokból is sok féle méretet használnak az áruszállításban. Ahogyan már azt korábban leírtam, ezeknek a minősége is…..
Sziasztok! Ma egy nagyon egyszerű, és egyben nagyszerű raklap bútor készítési ötletet hoztam Nektek. Olyannyira egyszerű, hogy ezt akár egy pár óra alatt barkácstudás nélkül Ti is elkészíthetitek. Nagyszerűségét pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a házikedvenc…..
Sziasztok! Remélem tetszett a tegnapi videó! Azért ha elolvad a hó és végre beköszönt  majd  a tavasz, remélem, hogy a blogom segítségével Ti sokkal szebb raklap bútorokat készítetek majd magatoknak!  Ezért térjünk is vissza a raklapokhoz.Mai bejegyzésemben az egyutas…..
Sziasztok! Tudom, hogy a tegnapi bejegyzésem az EUR raklapokról elég száraz volt. Ezért ma úgy gondoltam, hogy megmutatom Nektek, hogy határainkon túl is dübörög a raklap bútor őrület. Íme, ezen a videón egy francia barkácsoló barátunk készíti el raklap sarokülőjét.…..
  Sziasztok! Ma folytatom a különböző EUR szabványú raklapok tulajdonságainak ismertetését. Mint ahogyan az előző EUR raklapos bejegyzésemben részletesen leírtam, ezeknek a szabvány raklapoknak mérettől és teherbírástól függően több fajtája lehet, úgymint EUR-I;EUR-II;…..
K.Johnny 2014.01.27 18:37:35
@orphan black: Szia! Tényleg nem nehéz megvalósítani, csak egy pár dolgot kell elintézni és már az udvarodon is tudhatod a saját készítésű stílusos raklap bútorodat.
Kérdéseidre a válasz:
Azt kell eldöntened, hogy párnát vagy szivacsot szeretnél-e az ülőlapra, és a háttámlára.
Ha párnát akarsz akkor azt az elkészített raklap bútor méretének megfelelően akárhol megveheted. Választasz hozzá egy anyagmintát valamelyik méteráru boltban és a szomszéd varrónéni olcsón megcsinálja Neked.
Szivacs esetén a Google-ban megnézed a hozzád legközelebb eső szivacs kereskedőt, vagy kárpitost,aki ezzel foglalkozik és méretre vágatsz vele egy tetszőleges vastagságú(5,10, vagy 15cm) habszivacsot és ezt vonod be huzattal.
A rögzítéshez (ahogyan "CS" is írta) választhatod a kötős vagy a tépőzáras megoldást is. Az ár szempontjából a kötős olcsóbban jön ki.
Ha esetleg ezek a rögzítési módok nem tetszenek, akkor az ülőfelületre, vagy a háttámlára csinálsz egy kis szegélyt és a szivacsot ebbe süllyeszted bele.
Ez egy picit pontosabb tervezést, és kivitelezést igényel.

Hogyan, és mennyiért tudnál raklapot beszerezni?
Bárhol találhatsz. Az ismeretségi körödben biztosan van egy két elfekvő darab. Ha mégsem az sem baj, mert ahogyan "Cs" fogalmazott a Google segít benne. Használt raklaphoz már akár 250-500Ft/db áron is hozzájuthatsz, de 2000-2500Ft-os áron már újat is vehetsz. A kereskedőknél biztosan találsz a célnak, valamint a pénztárcádnak megfelelő minőségű és méretű raklapot.
A kulcskérdés itt a cél, mert ennek megfelelően kell megválasztani a raklap típusát, mert nem mindegy, hogy vékonyabb deszkájú egyutas vagy a strapabíróbb EUR raklapot választod.
Ha kerti bútort szeretnél akkor a videóhoz hasonlóan én a standard 800x1200-as EUR I-es raklapot ajánlanám.
Remélem, kielégítő választ adtam. Ha esetleg elbizonytalanodtál raklap a kiválasztással kapcsolatban, akkor kérdezz nyugodtan, vagy olvasd el a következő bejegyzéseimet, ahol a raklapok fajtájának, méretének és kiválasztásának kérdéskörét járom részletesen körül.
Sziasztok! Tudom, hogy elég tömény volt az  EUR raklapokról szóló bejegyzésem, ezért pihenés képpen nézzétek meg ezt a szuper videót! Következő alkalommal ismét, hasznos ötletekkel jövök!!! Üdv: K. Johnny..
Sziasztok!  A következő bejegyzés sorozatomban sorra bemutatom Nektek a Magyarországon megvásárolható standard raklap típusokat. Elmondom mindazokat a szempontokat, ami számotokra fontos lehet a raklap bútor készítéséhez. Ma az úgynevezett EUR raklapokkal ismertetlek meg…..
Sziasztok! Ma, pár olyan a weboldalt és blogot mutatok be Nektek, ahol raklap bútor témában sok hasznos információt találhattok.   Íme itt az első: www.szinesotletek.blog.hu  és még egy pár kép itt kép forrása: www.szinesotletek.blog.hu Ugyanezen az oldalon itt…..
Sziasztok kedves Ötletelők! Úton- útfélen találkozol raklap bútorokkal, némelyik tetszik, némelyik nem. Az egyik, mint egy  papagáj a szivárvány összes színében pompázik, a másik egy komoly bútor látszatát kelti. De ki ez a kaméleon, aki ennyiféle módon képes ámulatba…..
Sziasztok! Ezt a döbbenetet szerintem Ti is átéltétek már legalább egyszer életetekben. Leginkább akkor, amikor lakberendezési ötleteket olvasgattatok az interneten, és egy blog bejegyzésben ezzel kapcsolatos meghökkentő képekkel találkoztatok. Vagy, amikor a barátotok megosztott…..