Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neokira26

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez is eljött. Végre itt van a legsikeresebb zombis tévés adaptáció szerelemgyereke, a The Walking Dead előzménysorozata, ami szereplők szintjén sem kapcsolódik a már említett eredetihez, csak annyi az átfedés, hogy ugyanabban a zombis filmektől és irodalomtól mentes világban…..
neokira26 2015.08.26 11:59:47
@Scagnetti: Nem kell megmagyarázni, mivel bárki aki meghal zombivá válik, akár harapás nélkül is. (szerintem amúgy Gloria is csak simán meghalt drogtúladagolásban, és szépen feltámadt zombiként...a többit láttuk :D ) Az elején tuti nem sejtik, hogy már bennük van a vírus, tehát hiába zárkóznak be a családdal a házba ha éjjel a nagypapi meghal végelgyengülésbe és visszajön megenni a családtagokat....
neokira26 2015.08.26 17:37:23
@Scagnetti: Amit eddig megtudtunk, az kb az, hogy az egész Usában nagyjából egyszerre jelent meg ez zombivá válás. Egyik napról a másikra aki meghalt, az visszatért. Ha lokális lett volna, pl egy városban történt volna csak ez, akkor a hadseregnek több esélye lett volna, de így esélyük sem volt, főleg a nagy népsűrűségű városokban. Hiába korszerű a hadseregük, mindenhol ők sem tudnak ott lenni. Meg gondolom az elején még sokat totojáztak, hogy ők is emberek, biztos van gyógymód stb...
Ami nagyon érdekelne, hogyan lett ez világméretű? Mert oké, mondjuk egész Amerika zombilanddé vált, de Európa, Ázsia, Afrika és főleg Ausztrália? Kicsit hihetetlennek tűnik. Igaz, mondta a járványügyis pasi a Walking deadben, hogy mindenki hordozza a vírust, de az egész Földön?? Azt tuti nem tudták volna összehozni.
A Homár tippje szerint a történelmileg kialakult zacskóméreten lusták változtatni, miközben az adók hatására csökkent a töltőmennyiség. Vagy véletlen baleset. Sanyi szerint mindenesetre törvényileg kellene tiltani az ilyet: Tékozlok én is, most pl. családi tévézést, chips…..