Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selmeczi Gabriella megdöbbent

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időről időre előkerül a közbeszédben a nyugdíjrendszer demográfiai és ebből következőleg gazdasági fenntarthatatlansága. A kedvezőtlen aktivitási ráta és az elöregedő társadalom jelensége miatt a mostani felosztó-kiróvó rendszer egyre inkább alkalmatlanná válik a…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.09.08 22:31:01
@Tudományos libsizmus: 3 ezer milliárd nyugdíjpénz elégetése, és 85% feletti államadósság mellett mondj EGYETLEN érvet, amiért érdemes még az elkúrt Orbán Kormány seggfej dilettáns unortodox faszságait komolyan venni?

(Egyébként a 3000 milliárd fele még visszaszerezhető lenne, hiszen Garancsi, Lázár Boldizsár, Mészáros fattyak, Tiborczék és a többiek Kajmán-szigeteki és Belizi számláin pihen.)
1000 leütés Orbán hanyatlása 2014.09.07 09:27:06
Néhány hónapja a négy évvel korábbihoz képest 600 ezer szavazattal kapott kevesebbet a Fidesz, ma küzdenie kell Budapestért -- és mindezt annak ellenére, hogy -- tudjuk -- (1) nem szégyell semmilyen erőforrást a maga javára fordítani, (2) és az ellenzéke 25 év…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.09.08 12:22:39
@P.Freddy: +1 :(
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.09.08 13:02:54
@Blogger Géza: Mint látjuk, te beszélsz össze-vissza, keneheted a fekáliát, hogy minél érthetetlenebb legyen:

a Fidesz hatalmi rendszere a Simonka György és Mészáros Lőrinc - féle kiskirályokra épül, akik a környezetükben megfélemlítéssel biztosítják a szavazatok ngay részét.

Nézd meg, a Mészáros és Mészáros Kft. autójából folyamatosan figyelték és rögzítették a felcsúti ellenzéki jelölt fórumára érkezőket - ennek megfelelően természetesen alig mertek elmenni az emberek.

Totális, ocsmány fideszes politikai-gazdasági terror és arrogancia, amihez továbbra sem értem, írástudóként milyen értékrend mentén vagy képes a támogatásodat adni.

Ha sok pénzért, azt megértem. Mint Macisajt például, akit már itt is emlírtettek, és akiről kiderült, hogy KÖZPÉNZEN ugat az ellenzékre.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.09.08 22:04:09
@nu pagagyí:

85,5% + 3000 ezer milliárd ellopott manyup = 95%

Orbán Viktor = 95% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soha, senki ekkora kárt még nem okozott Magyarországnak.

Kedves mindegyik Fidesz-szavazó:

Halgass a szívedre, szavazz a Fideszre - és a Haza romba borul! :(( Vajon érzitek-e a felelősséget a Hazátok iránt, amikor Orbán Viktor imádatával megszavazzátok a legnagyobb elkúrást?
  Kedves Zsótti!Felháborodással vegyes irigységgel konstatáltuk, hogy legutóbbi, Aranyszájú Szent Jánoshoz felérőn veretes és vaskos szitkozódásodból, mellyel a patás ördöggel cimboráló és bulvármétely-dagasztó médiákok aljas képviselőit tűzted egyszersmind…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.07.22 21:22:21
@♔batyu♔: Nem lihegek, én simán csak befostam az agressziótól, ilyen agresszióval még életemben nem találkoztam, mint amit Zsótti kiböfögött, még az agresszíven ülő fiatalok se fosattak be ennyire, teljesen átázott a bugyim. Ha végeztél Orbánnal+Bayerrel, nem nyalnád le innen is, elég csak kívülről, úgyis elég szaftos...:)
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.07.22 21:35:33
@Gyorgy Nagy:

Arról bizony, a szlovákrendszámos felpuffad fejű alkoholista kommunista disznóról. Őt azért fizetik, hogy ilyeneket írogasson, hogy hergelje a buzeráns seggnyalókat, nehogy észrevegyék az ilyen híreket:

"Egyetlen fillér sem jött április óta Brüsszelből"

444.hu/2014/07/22/egyetlen-filler-sem-jott-aprilis-ota-brusszelbol/
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.07.22 22:37:40
@bekestobbsegg: Valóban, téged kihagyott.
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.07.22 21:17:29
@Borrog: Áááá, ilyenkor kussolnak, fosnak és reménykednek, minél előbb "haljon el" a téma, mert ez túl meleg és fosos szmámukra..:)

@P.Freddy: Ez se lesz egy sikergyanús kérdés..:) Gyáváktól ne kérdezz, felesleges, csak a papírra vetett HabonyÁrpi mantrát merik tolni, félnek hogy elrontják és kiderül az igazság.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.07.22 22:18:48
@Advanced Flight: És mit bírsz a csalásban? Azért azt szögezzük le, hogy a hamisítás és csalás az nem morális és nem oldalfüggő, hanem bünetőjogi kérdés. Pláne az, ha közpénzből fizetik a csalót azért, hogy hamisítson és csaljon.

Papp Dániel egy csaló hamisító. Ez a kiindulópont, úgyhogy nyugodtan visszavehetsz a ballibezésből, az arcodból meg pláne:-)
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.07.22 22:36:04
@Advanced Flight: Bocs, elbeszéltünk egymás mellett, így nézve igazad van.

(Mert engem csak a csalás és hamisítás érdekel a történetben, és ennek a finanszírozása, következményei.)
Mostanra kevesen vannak Magyarországon azok, akik szerint a Fidesz nem csalta el az áprilisi választásokat. Bár a kormánypártot a tények és a számok nem hatják meg, mindenki másnak azonban érdekes lehet mindaz, amit az EBESZ  (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet)…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.07.18 13:29:17
@bölcsbagoly:

"Minden megállapitásuk egybeesik a hazai ellenzék kifogásaival, ergo az EBESZ-t vayg madzagon ráncigálja a ballib, vagy annyira hülyék"

Szűklátókörűen nézed a dolgokat.

A harmadik lehetőség az, hogy mindkettőnek igaza van, és a Fidesz hazudik. Mondjuk elég megnézni Selmeczit, Orbánt, Hoppált, Zsigót stb. és a harmadik lehetőség nyilvánvalóvá válik.

Ebből az is látszik, hogy alaposan kimosták az agyadat narancsfossal.
A Facebookon szerveződik az újabb tüntetés Lázár János ellen. A felhívást – a keddi, az Origo főszerkesztőjének leváltása elleni tüntetést is szervező – Kettős Mérce tette közzé. A tüntetés hétfőn, este 18 órakor lesz megtartva a Kossuth téren. "Fejezzük ki a…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.06.05 22:24:33
@♔batyu♔:

Miről hablatyoltok?

Az a lényeg, hogy Lázár János tolvaj.
Az Orbán-kormány gyorsan helyretette mindazokat, akik valamiféle konszolidációt megnyugvást vártak a permanens szabadságharc utáni második ciklustól. Pedig ismerhették a programot: csakafidesz. A programjához, ahogy az elmúltnégyévben, úgy a következőben is szigorúan ragaszkodik…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.06.05 21:14:45
@bbjnick: Csak röviden:

- vizitdíj: kár hogy Orbán Viktor a hülyenépszavazással tönkretette a öngondoskodás irányába tett lépéseket és ezzel kinyírta az egészségügyet - most pénzért vesznek vért, többért mint a vizitdíj volt, de nem annak hívják

- lovasroham: Orbán Viktor szántszándékkal az Astoriához erőltette a híveitz, a kőkockadobáló söpredéket ráhúzta a tömegre a széjjelvert rendőrökkel együtt, utána mint eltakarodott mint egy patkány a páncélozott bmw-jével, és élvezte, hogy a teljesen demoralizált rendőrök (addigra többszázan megdebesültek Orbán csőcselékétől) mindekit szétvertek, neki az volt a jó, ha a saját híveinek a vére folyik

Na most hihetlen cinizmus ezeket felhozni, amikor:

- az egyik ugyanolyan tolvajt (Simon) naponta harmincszor csörgő rabláncon felvezetik, hogy a véresszájú csorda biztosan Orbánra szavazzon
- a másik ugyanolyan tolvaj (Rogán) milliós táskával, százmilliós luxuslakásban, tisztázatlan eredetű százmilliókkal frakcióvezető lesz

- az egyik ugyanolyan tolvaj (Zuschlag) ellopta, vissadta, ezért ült 8 évet
- a másik ugyanolyan tolvaj (Lázár János) ellopta, visszadta, majd telipofával ugathat szabadlábon,

akkor hagyjuk ezeket a demagóg faszságokat. Az országot

MOST

rabolják ki mocskos tolvajok, kormányon, angliai luxusutazásokon, és luxuslakóparkokban, valamint offshore-ba lopott milliárdokkal.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.06.05 21:28:37
@Mihint:

Nem értem, morálisan mennyivel vállalhatóbb számodra Simon napi harmincszori rabláncon vonszolgatása POLITIKAI OKOKBÓL, pedig FÜGGETLEN IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS kellene hogy legyen, mint Rogán Antal lopott százmillióinak felhánytorgatása?

Vagy mennyivel morálisabb Zuschlag börtöne, mint Lázár szabadlábon való pofátlan magyarázkodása?

Neked rosszul esik a szívedhez kötzelálló TOLVAJOK megnevezése? És kritika nélkül elfogadod Polt Péter "független" hhahaha:))) apparátusát?

Mégis, milyen értékreded van neked? Ez semmihez sem hasonlítható, csak és kizárólag olyan "Fideszes" értékrend, ami nélkülöz mindent a múltból, és reméljük a jövőből is.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.06.05 21:54:29
@Mihint:

Köszönöm a visszaigazolást, ismét nem csalódtam: az igazi vérFideszes vérig sértődik, ha a saját tolvajait (mint Rogán, Lázár) bántani merik.

Gondolom a Fideszgörény tolvajok mellett a kommunistáitok is a védelmedet élvezik, akárcsak az ügynökeitek.

Na, nehezebb lesz tőletek megszabadulni, mint a kommunistáktól, bazmeg. Pedig már de jó volt fellélegezni 89-ben, erre itt vagytok a munkásőrök továbbtenyésztett hordájaként, még eltökéltebben, még hülyébben, mégjobban beleragadva egy fenékbe.
Az ún. jobboldali értelmiség hallgat. Nem lépte át ingerküszöbét a forint bedöntése, az "alkotmányozás" stílusa, magának az Alaptörvénynek a preambuluma és IV. módosítása, a bírák nyugdíjazása, az intézményesített vagyonfosztás és közpénzrablás egymásra következő…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.15 02:11:31
@kigyurt álat:

Erre gyúrjál még, mert a következő a helyzet.

Egyrészt a jobboldali "értelmiség" egy része a butasága folytán a Kádári erényeket elfogadhatónak tartja. Ők Orbán "értelmiségi" támogatói.

Másrészt a jobboldali "értelmiség" másik része, hát hogyismondjam: nemigen van pariban egy pincsikutya iq-jával. Még Putyin Pincsikutyáéval sem (emlékeztek, ezt 2009-ben, Orbán Viktor mondta, csak akkor még nem tudta hogy saját magát kutyázza le..:) Gondoljunk csak Kerényi (értelmiségi meghatározó!), a kis bolondos (vagy simán csak bolond), aztán Bayer, a kommunistából lett Fideszes, Bencsik, a hárommillióért megvehető közértes, satöbbi...

Jobboldalon az értelmiség azért hallgat, mert ég a pofája. De enni kell, és Orbán a seggnyalóival ezt frankón elintézte.

Nesze neked, Magyarország. Örüljetek, Fidesz-szavazók vagyis Kádár-szavazók :-)
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.11 20:42:44
@orgoványi erdőjáró: Olvass utána és rájössz. Persze nem a Hírtévén fogod megtalálni a sztorit, ami nagyon is igaz, sajnos. Hát így vagytok ti meghülyítve, és ennyi ésszel szavaztok a Fideszre. Meg is érdemli az ország, már Széchenyi is megmondta.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.11 20:43:39
@orgoványi erdőjáró: Ja még annyi segítség, hogy Welt.
Na nem olyan esetben, amikor bele kell nyúlni a közpénzbe, a saját érdek miatt. Akkor sem lapít, ha a talpnyalóknak kell osztogatni a közösből, vagy csak egy céget, piacot, földet, takarékot kell nekik átjátszani. Olyan esetben is nagyon bátor, mikor egy szál mikrofonnak, vagy…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.03 21:57:05
@Lindalinda:

"Szerintem Orbán nagyon jó politikus."

Erre gondolsz?

http://www.youtube.com/watch?v=Ug6RCIkJgOs

Lenyűgöző, ahogy majd szétreped a pofája, olyan erőlködve ordítja le a saját (7 évvel későbbi) bunkóparaszt fejét :-))) Legszívesebben szét is verné, olyan indulatokkal utálja saját (7 évvel későbbi) magát :))

Nem normális, aki erre a skizofrén fszra rábízza egy ország vezetését.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.03 22:03:36
@Lucky Larry Silverstein:

Bizony, gynege fos a poszter, majd ti viszont majd bátran Békementeltek a szegény oroszokért, ahogy hallom tervezitek a választások előtt, mert a rohadék ukránok bántsák Orbán Viktor (Janukovics) Barátait.

Tuti választási győzelmi stratégia! Hajrá Orbán Viktor Janukovics, Hajrá Keleti Nyitás, Hajrá Zseniális Habony Árpád! :)))
A kampány és az elmúlt évek egyik legjobb rövidfilmjével jelentkezett be az Oscar-díjátadás előtt pár órával, vasárnap este a Habony Propaganda Filmvállalat. A forgatókönyv szerint a Bocskai-gyerek, a Döni levelet ír Orbán Viktornak, Orbán elolvassa, megválaszolja, és eleget…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.03 20:39:24
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Le vagyok döbbenve... Nem áll fel? Rám se? Elkeserítesz, pedig olyan tökös Fidesz-legénynek tűntél...:(

De ígérd meg hogy árilis 6-án, amikor Orbán Viktor malachangon belevisítja az univerzumba, hogy "A haza nem lehet ellenzékben!", akkor pattognak majd a sliccgombjaid!
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.03 20:43:56
@halaloszto:

Azért ez lenyűgöző, ahogy majd szétreped a pofája, olyan erőlködve ordítja le a saját (7 évvel későbbi) bunkóparaszt fejét :-))) Legszívesebben szét is verné, olyan indulatokkal utálja saját (7 évvel későbbi) magát :))

Nem normális, aki erre a skizofrén fszra rábízza egy ország vezetését.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.03.03 20:52:54
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Nem-nem, megint el vagy tévedve, erről a skizofrén fszról volt szó:

http://www.youtube.com/watch?v=Ug6RCIkJgOs

De megértem lányos zavarod, biztos zavar hogy nem áll fel, elhiszem, szar is lehet, de Fideszesként majdcsak kiéled magad valahogy. Szavazol például, vagy Békementelsz a szegény oroszokért, ahogy hallom tervezitek a választások előtt, mert a rohadék ukránok bántsák Orbán Viktor (Janukovics) Barátait.
Győrben a polgármester munkatársának és sofőrjének anyja is trafikhoz jutott. A sofőr anyja rokkantnyugdíjas asszonyként két üzletet is kapott, ami szép munkabírásra utal. Nem tudjuk, hogy az ő "Nemzeti Dohányboltjuk" látható-e ezen a mai a győri képen. Így csak annyit…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.28 23:08:27
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Aztakurva..:) Ezt nem lehet űberelni:) Kész:))

Amikor a hatodik emeleti lakótelepi lakásban sajtótájékoztatót tart a RezsiFasz Szilárd, és egy csomó HÍRTÉVÉ előtt a nyugdíjas bácsi elcsukló hangon megköszöni a REZSICSÖKKENTÉST, és sírva sajnálja, hogy szegény felesége ezt nem érhette meg, aki HAT ÉVVEL EZELŐTT meghalt, amikor GYURCSÁNY volt a miniszterelnök...:)))

Idefigyelj, tajparaszt. Neked nincs hányingered a fentiektől? Ha nincs, akkor visszanyelted, tudod: répa mindig van benne:))
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.28 23:47:49
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Nem tudom miről hazudozol, a Fideszes agymosás nálatok hatásos csak.

Ellenben:

- most, Rezsifasz Szilárd csökkentése,
- világpiaci ár 20%-os csökkenése,
- százmilliártdnyi Fidezses offshore-rezsilopás után

többet fizete rezsire, mint 2010 előtt.

És nem csak rezsire: az összes seggbaszó Matolcsy-féle tranzakcióadó, percadó, járda-adó, vízadó, nemigatlan-adó, négyzetméteradó, adó-adó baszásotokra, valamint az alapvető élelmiszerekre és benzinre KURVÁRA SOKKAL több pénz megy el.

Hol a faszban vannak az ellopott REZSIMILLIÁRDOK, te takonytetű??? Te is kaptál belőle a zsebedbe, mint PapcsákPatkány? Erről énekeljetek, rohadékok.
Ha azt hittük, hogy a választás előtt már nem kerül sor újabb mutyira, akkor tévedtünk. A kormányzat ismét alkalmazta a "trafikmodellt", ezúttal a felszámolói névjegyzék összeállításánál. Az objektív kritériumok helyett a szubjektív szempontokat helyezte előtérbe, s ez…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.28 22:27:19
@Lovag Mihály:

"1 db. de kb annyira hiteles, mint az oktatóvideó."

Bakker, dehát ott voltam: azt mondta Bobi, hogy

"ezeket a koncesszeket ne Janó kapja, mert jobban járunk ha Emőkének adjuk, hálás lesz érte"

Vazze, ott, az Önkori épületében, konkrétan telibeszarták a törvényeket...

Ja, hogy nem baj? Akkor okés haver, nyertél:)) Nyertetek, egy kibaszottkurva országot, ahol a hülyeség nagyon nagy érték, mert az a stabilitás alapja.

Ha meginogna vagy elfogyna a hülyeság, akkor gáz lenne - értjük, világos, Kim Dzson Un is érti ugyanezt.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.28 23:29:08
@Ben Franklin:

"Tegyél feljelentést ha ott voltál különben feljelentelek bünrészességért. "

Jelentsél fel, te takonyváladék. Ha tudsz:)

Én pedig nem vagyok hülye, hogy PoltPot Péter a feljelentésem után ENGEM vonjon vád alá, személyes adattal visszaélés miatt, és a BŰNÖZŐ, TÖRVÉNYSÉRTŐ FIDESZCSÓTÁNYOK pedig semmilyen eljárásba ne kerüljenek bele.

Ezek vagytok TI, FIDESZ-TOLVAJ-RABLÓBANDA: van egí főgecitek, akinek mindenki a seggét nyalja, és egy szakajtó segghülye csinovnyik-állat, aki nyálcsorgatva lesi a főgecik parancsát.

Közben az ország tönkre- és ázsiába megy, de nektek ez se számít, mert a világ leghülyébb embercsoprtja vagytok, genetikai Fidesz-szavazók.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.28 23:37:02
@Ben Franklin:

"A 'nyertesek névsora' nem bizonyíték semmilyin BCS-re, meg a 'hangfelvétel' sem. Még eljárás megindítására sem volt elég. "

Szellemi elődeiteknek ennek a bizonyítéknak a töredéke elég volt, hogy Nagy Imrét mártírhalálba küldjétek.

Ha kínos lenne a Lázár-Sánta maffiagócra nézve, akkor meg a polpot ügyészetek elintézi, hogy a bizonyíték ne legyen elég, ugye?

Rohadék kommunisták, rohadék Fidesz.
Pénzkérdés Oráculum-e Selmeczi? 2014.02.24 14:14:27
Múlt héten ismét kétéves mélypontra gyengült a forint, aminek követeztében tovább romlik a devizahitelesek helyzete, holott a veszélyeztetett adósok száma a 2010-ben mért 60 ezernek már így is sokszorosa. Ott van persze az árfolyamgát, amelynek igénybevételére minap is…..
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.21 17:31:24
@Vilko84:

"GDP növekedés, belső fogyasztás, ipari termelés, építőipar, külföldi beruházások, túlzott deficit eljárás, rezsi (kíváncsi lennék, hogy a sok komcsi libsi közül hányan jelezték a szolgáltatónak, hogy ők a régi magasabb árat szeretnék fizetni az áramért a szemétért, meg mondjuk a gázért, ugyen gyökerek??)"

Képzeld, én ugyanannyit szeretnék fizetni az rezsiért, mint 2010 előtt!!!

És tudod mit? Ugyanannyit is fizetek!!!

Ez vajon hogyan lehetséges egy csomó rezsicsökkentés, milliárdos offshore üzletek (Garancsi, Orbán haverja, ugyeugye), és a világpiaci árak 20%-os csökkenése után???

Miközben alapvető élelmiszerek ára az egekben, forint a béka segge alatt, benzin drágább mint valaha.

Milyen sikerekről hadoválsz itt? Egy siker biztosan elmondható: a Fidesznél hatékonyabb HAZUDOZÓ szervezet sehol nincs a világon. Ja, és ennyi hülye sincs egyrakáson, aki mindezt beszopja, és óbégatva istenítik Orbánt és maffiáját.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.21 18:49:33
@enpera: Jujj, befostam!!! Ezt az agressziót nem lehet száraz bugyival bírni! Azonnal hagyjátok abba!!!

Különben 2006-ban a vicces fiúk direkt úgy intézték, hogy legyen elég szar és sár, amit rá lehet kenni Gyurcsányra.

Ez volt a FŐ CÉL. Nem számított se ember, se isten: csak ORBÁN VIKTOR. Aki persze páncélos autóval futott, mint a hős Robin:)

"Robin a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott"

:)))

www.youtube.com/watch?v=tAmQ8ujsLjs
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.21 20:48:33
@enpera:

Az ilyen félautomata segghülyék, mint te is, természetesen mindig voltak/vannak/lesznek.

Emlékszem, már 2002-ben a takonygeci kispöcs arra élvezett, hogy "a haza nem lehet ellenzékben", meg "mindenki hozzon magával még egy embert", mert a kispöcsnek fingja nem volt arról, mi volt itt a rohadt, büdös kommunisták ideje alatt.

Lövése nem volt a kispöcsnek arról, hogy Orbán Viktor és maffiabandája pontosan ugyanolyan undorító csótány módjára hazudozik, mint a rohadt, büdös kommunisták negyven évig. A kispöcs meg csápolt az újkommunista faszoknak, és most ugyanezt teszi.

Ugyanúgy, ahogy Kim Dzsong Un-nak is kurvanagy rajongótábora van: több mint a fele segghülye elhiszi, amivel szopatják, és ez elég a hatalomhoz.

Na, most így van ez itt is.
Bármit is gondolunk az Együtt-PM aktivistáinak Sándor-palota erkélyén végrehajtott, a paksi bővítés ellen szervezett performanszáról (a magam részéről helytelenítem ezt a fajta - pragmatikus szempontból erőtlen, a megfogalmazott célt esetlegessé és komolytalanná tévő -…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.10 22:39:21
@visszakettopadlogaz:

Jujj, de ezek agresszívek!! Képesek és megijesztenek!! Mindent megérdemelnek az ilyen agresszív, agresszorok!!!

Segíccss Viktoooor!!!!!
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.10 23:44:30
@Sírköves Slomó:

"Hát még ha a 2/3tól hallod..."

Istenem... még mindig az van, hogy van 2/3-nyi hülye? Te jó ég... na mindegy, akkor éljek ÉN, mert van jövőm !:)))

De ne ijesztgessetek, mert befosok és szaros lesz a keksz:)
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.02.11 00:18:11
@Zakk:

"azonnal csírájában kell elfojtani, akár éles lövedékkel ha másképp nem megy"

Ezt mondta Biszku Béla is.

Ezt mondják most a Fideszesek is.
Tisztelt Megszavazott! Most, hogy közelednek a 2014. évi választások, úgy érzem, meg kell, hogy szólítsam Önt, mert tudom, hogy szavazata megszavazása számít kiszámítható. Ezekben az időkben, mikor a retro-bolsevista-szubhumán-ballib-neoeuropéer ellenzék töketlenkedése miatt…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.01.22 01:03:18
@MACISAJT:

Bazmeg, közpénzből fizetett állami seggnyaló állásban, munkaidőben baszogatod az embereket? Hogy van ehhez pofád, te buzernyák Fideszes paraszt??? Tedd a dolgodat, amíg a mi pénzünkből etetnek, te seggdugasz, mint a buzeráns főnökeidet, amíg teheted!!! KUSS FideszParaszt! Bayerre Halggas, OrbánKutya!

Rohadt, büdös kommunisták.
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.01.18 20:38:54
@MACISAJT:

"No de "bukás", részvények esetén akkor van mikor azokat ténylegesen ELADJÁK."

Vagy amikor 80 milliárdért drágábban veszik meg, mint egy hónappal előtte lehetett volna. Csak akkor nem Orbán Viktor döngethetné a mellét (hanem Bajnai). Szóval nekünk az induláskor 80 milliárdba került Orbán pökhendi kivagyisága.

De ezt neked ott, a Fidesz Seggdugasz Hazudozó Intézetnél, a mi pénzünkből eltartott Fidesz seggnyalóként illene tudnod, szerintem tudod is, úgyhogy:

KUSSOLJ, ha csak hazudozni tudsz! Megmondta Kommunista Elvtársad, a Büdösbelű Bayer Zsolt is!!!
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.01.18 21:53:51
@monddazigazatmar:

1. Bayer egy seggnyaló köcsög, Orbánék minden szemétségét bármilyen ocsmány hazudozással képes védeni, mert tudja, hogy hallgatósága vakhitű, mint a kommunisták, vagy mint a bármilyen elvakult vallás követői

2. MOL üzleten kurvanagyot buktunk már a vásárláskor, mert Orbán fényezni akarta a saját renoméját, és erre nem sajnált 80 milliárdot a NÉP pénzéből. Ez egyszerűen egy ocsmány, mocskos lopás, méghozzá nem is kicsi.
Miután két napja egyfelől a baloldali, ellenzéki összefogás pikáns részletei, másfelől a Moszkvában sebtében és váratlanul aláírt, a nyilvánosság által alig ismert, a nukleáris energia használatára, azaz a paksi erőmű bővítésére vonatkozó megállapodás egymást köbre…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.01.16 21:03:46
@Larry Silverstein:

Az megvan, hogy Orbán seggnyalója, Mészáros Lőrinc, most nyert (lopott) 30milliárdos EU pénzt arra, hogy Felcsútról (!) megszerelje a békés megyei csatornákat?

Nem békési vállalkozó nyert, hanem többszát kilométerről Orbán Viktor Szomszédja, érted???

Ezeknek mész ki bégetni, akik szétlopják az országot? Egészségedre, komcsi féreg :)
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.01.16 22:55:12
@Parajpuding:

:)))

Most konkrétan befostam! Ilyen agresszív, ijesztő reakcióval utoljára ekkor találkoztam:

www.youtube.com/watch?v=YpR87Bjqe2M

Remélem, a Békemenet megtanítja az ilyen agresszív, nemistudom milyen durvaságokat, hogy a haza nem lehet ellenzékben, Éljen Orbán Viktor, és Lázár, a Trafikminiszter Mutyikirály Országa! :)
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.01.17 00:40:45
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Igen, a Fidesz felvonulást szervez, mint Rákosiék a Gonosz Nyugat és a Coca Cola ellen.

Ez nem baj, hiszen a Fidesz egy segghülye párt. Az viszont már baj, hogy vannak olyan magyarok, akik ezt az idióta átbaszást torkosra beszopják. És még szavaznak is rájuk:)
Tegnap a baloldalon megalakult a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor alkotta "álomcsapat" a Párbeszéd Magyarországért párt csendes unicumos asszisztálásával, és amíg ezen röhögcsélt mindenki.....nos, eközben Orbán Viktor megállapodott Putyinnal Magyarország történetének…..
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.01.15 23:21:28
@monddazigazatmar:

Ugyan, ne szívd fel magad, ,ert bepisálok az ijedtségtől. Istenítsed csak a seggfej paraszt kommunista vezéredet, ha jól esik.

Egészségedre, Magyarország. Majd száz év múlva talán kihevered ezt a barmot, aki elbaszta (ismét) a jövődet.

Szavazzatok Orbán Viktorra!
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.01.15 23:22:58
@monddazigazatmar:

2010 előtt azonnal megmentették az életed.

Most: azonnal takarodhatsz a picsába, fideszes köcsögparaszt.
Selmeczi Gabriella megdöbbent 2014.01.15 23:29:34
@monddazigazatmar:

Normális eü lett volna, ha a parasztvakító hülyenépszavazáson nem hörögtetek volna a vizitdíj és az eü rendbetétele ellen, ti Orbánseggnyaló, alávaló, magyarirtó köcsökök, akiknek fontosabb volt Orbán seggének nyalása, mint a magyarok jövője.

Most itt tatunk, fényességesre nyalt Orbánotok a csúcson, magyarok ezrei meg a sírban, miattatok.

Rohadjatok meg, hülyenépszavazó, hülyefeideszes Orbán Viktor Rajongók!
Tegnap összeállt Gyurcsány listája. Ez a lista a 2010 előtti Magyarországról szól. A baloldalon még mindig az az ember mozgatja a szálakat, aki a legelutasítottabb politikus ebben az országban. Az emberek több mint kétharmada nem szavazna egy olyan listára, amin Gyurcsány is…..