Regisztráció Blogot indítok
Adatok
győrikeksz

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el ..." (andros) ..
győrikeksz 2015.08.11 08:32:38
@Dilinger: mármint az oldal megnyilik de egy ijen általános tájékoztatós oldal eseményeket nem látok itt
győrikeksz 2015.08.11 08:53:48
El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni. (Walter Sobchek)..
győrikeksz 2015.07.30 11:49:48
@ejakuláZio: elszomoritalak a norvég nem annyival jobb legfeljebb csak akaratosabb bajnokság és a debrecenre évek ota jellemző a kombinaativ játék az hogy mikor meggy be a helyzet meg mikor nem az már nem játékjellemző..bocs:-)
győrikeksz 2015.07.30 12:06:48
@ejakuláZio: te igylátod más máshogy soha nem a játékminőség ami megöli a magyarokat hanem a helyzetkihasználás és a megfelelő taktikai repertoár de nem vitázok drukkolj a rosenborgnak jo csapat bár ha északi akkor aik stockholm..mint irtam szeretem az északi focit
győrikeksz 2015.07.30 13:32:38
@ejakuláZio: na re bocs hogy nemválaszoltam a magasröptű elmélkedésedhez de én azt pont a montenegroi csapatra tettem és nem a loki kombinativ játéka miatt:-) de te azt teszed amit akarsz szived joga és drukklok neke hogy találj is valamit mindenesetre én tartom hogy ma dvsc hazai kajrat alamti hazai aik hazai -és igenis nagyon jo a stockholm föleg otthon nézz statisztikát-standard liezs 0-1 henivel hazailiberec hazai zürich hazai:-))remélem tudtam valakinek pozitivan is segiteni
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! " (JerryLee)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
győrikeksz 2015.01.13 13:33:03
@Special One: neked sincsen tipped vagy infod miért van a párizs -besiktas meccsen kosárba ez az odds??sérülés eltiltás valami??nállam sokkal esélyesebb egy középszintű francia csapatnál egy erös török csapat ...valaki valami info??
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Saját munka, saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell !" (Marrone)..
A baj nem akkor kezdődik, amikor vesztesz, hanem akkor, amikor vissza akarod azt nyerni !  (oldrider)..
Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve ! (tuti1x2)..
győrikeksz 2014.10.14 11:11:19
@Gólvadász: a sorozatok megszakadhatnak de itt a két csapat kerete ereje finanszirozása közt ég és föld a külömbség habarovszknak csak a tisztes helytálás lehet a cél ma asztanába hidd el nekem
győrikeksz 2014.10.14 11:14:11
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el ..." (andros)..
győrikeksz 2014.10.13 20:25:06
@Gólvadász: khl ben nézd meg légyszi a mérközések alakulását egyáltalán nem voltak sima meccsek és én megnéztem 2 is sztem a szinvonala se maradt el az amerikai korong mögott...
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Ami túl biztos, az úgysem jön be " (gabx)..
győrikeksz 2014.10.09 18:06:54
győrikeksz 2014.10.09 18:07:29
győrikeksz 2014.10.09 18:09:57
@Buci11: nyilván érdekes eredmény de a vlagyivosztok már tavaly is a kihagyandók közé tartozott
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A szerencseszázalék és a megérzés nagyobb arányban van bármilyen statnál tény és való ". (desike)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
győrikeksz 2014.07.29 18:00:29
@Csak a Diósgyőr!: nem csak a malmö x a közös én is dvtk drukker vagyok:_))) és sztem meg a szakmaiságom is beletéve egy x re a diósgyőr is jólehet csütörtökön
győrikeksz 2014.07.29 18:04:58
@eisbaren: neked pedig annyit nem minden a statisztika nem mindegy ki kivel és mikor játszik milyen felállitásba milyen taktikával a malmö inteleigens alkalmazkodó taktikailag képzett gárda a prága sematikus csapat de nyilván jobb is sztem a prága otthon leikszel majd malmöbe kijön a jobb egyéni képességeken alapuló játéka sztem de lehet tévedek
és megelözve a kérdést válaszolok azért nem döl el minden prágába mivel a hazaiak nem fognak bekockázni egy nyilt játékot amit majd malöbe fel kell vállalniuk de ezt csak lehet én gondolom igy én szakmailag tuti ezt probálnám de sajna nem én vagyok prágába a felkészitő:-((
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is " (andros)..
győrikeksz 2014.02.15 21:10:31
győrikeksz 2014.02.15 21:43:21
győrikeksz 2014.02.15 21:58:54
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden." (Pimpa)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ... " (Disemal)..
győrikeksz 2014.01.17 19:06:23
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Amit ténylegesen megjátszik az ember, az legtöbbször bukó. Amit megszeretne játszani, az meg rendszerint nyerő. "  (oldrider)..