Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redford

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyűlik a hülyeség... Kilenc geg 2012.06.15 17:16:00
9gag és egyéb társai, utánzatai, elődjei, szinkronjai. Valamelyik verziót biztosan ismeri mindenki, vagy legalábbis már hallott róla. Kezdetben jó unaloműzők voltak vagy akár egy vizsgára készülés helyett nyugodtan elpocsékolta az ember a napját rajtuk. Most azonban két szörnyen…..
A FIFA Manager 09 minden szezon után kedveskedik egy kis kvízzel, azonban Ákost egyszer egy lehetetlen (na jó 1:4-hez) küldetés fogadta, nevezetesen meg kellett volna mondani, a képen látható stadion melyik angol csapat otthona. Na feltűnik valami? ;) A baloldalt látható alak…..
A hibás borítókról, szövegekről lenne újra szó. Gyűltek szépen a hónapok során:   Az első EVM Junioros gyöngyszemet "Rekettyelovag" küldte nekem. Azt már a Tomb Arider 3 óta tudjuk, hogy az elég kemény malőr, ha a játék oldalán el van gépelve a szöveg.…..
Számtalan olyan olvasó is akad, aki gyűlöletet lát egy ilyen blogon is, mint ez, nekik mondom, a következő sorok egyértelműsítik, hogy a bringások sem angyalok. Ugyanis a bringásokról nem csak az derült ki, hogy gyakran nem tartják be a közlekedési szabályokat, de mint az a…..
...azt alaposan megkenték, hogy ezt írja ...az utolsó napján írta a cikkeket és valahogy így akart bosszút állni mindenkin ...ROHADTUL NEM KOMPLETT! Lenyo küldött nekem képeket egy Játéközön című pc-s játékújságból. Szóval most komolyan... A "Wanted Guns"-t a…..
Ez az első 100%-osan nem Movie Makeres videóm. Konkrétan ez a videó több szerkesztővel is készült (tesztelgettem mindegyiket), szóval sajnos néhol vannak szépséghibák (hang meg kép egyaránt). Még nem boldogultam teljesen az átállással, remélem elnézitek.A videó…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..
Redford 2008.07.06 13:43:28
Egy hónapja már volt ilyen jellegű bejegyzés , most "down.nola92" küldte nekem a Need For Russia(!) nevű Cool Games-es játék hátsó borítóját. Szerintem a meghökkentően lelketlen kinézet mellett a rendszerkövetelmény sem semmi... ..
Egy hónappal ezelőtt még überfantasztikusgigakolosszálisneutronfrankó hetedik helyen állt a mesterlövész a hülye-bolt toplistáján, most már dobogós. De a cégvezetés azonnali hatállyal monnyonle, mert tűrhetetlen ez a pozíció! A Snajpernek legalább második helyen kellene lennie,…..
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..