Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stan Marsh

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Történetem nem is terror, inkább mentalitás és vezetői képességek hiányosságáról szól. Pályakezdőként kerültem ki a munkaerőpiacra. Állam- és jogtudományokat tanultam az egyetemen. S mivel…..
Stan Marsh 2016.06.01 23:25:50
@Szumátriai Patkánymajom: Pontosan! Erről beszélek! Köszönöm! :) Nem kell ott ülni mellettem hónapokig, elég ha egyszer megmutatják. De az ilyen találd ki faszságoktól tele a tököm. A MÁK. mostani TÉBA rendszerét is 1 óra alatt felfogtam és kezelem. Elég volt csak megmutatni......that's all!
Pláne, hogy a csop.vezetőnk olyan érthetetlenül magyarázott, hogy az átlag kolléga vagy háromszor ment át hozzá, hogy mégis hogy a faszba érti amit mondott/írt?!
Nem rinyáltam, am. csak egy általános problémát fogalmaztam meg, és kritikai éllel illettem a közmunkás/közfoglalkoztatotti részt,sajnálom ha ezt egyesek nem képesek felfogni.
Stan Marsh 2016.06.02 00:00:09
@tff: Egy sima szerződést írattak alá velem határozott időre. Nem is megbízási munkaviszony volt, hiszen nem egy konkrét feladat elvégzéséért járt bérezés, hanem rendesen 8-tól 4ig tartó munkavégzés céljából.

Igen, valóban túlképzés van. De bízom benne van még olyan területe a jognak, ami fedetlen, vagy legalábbis kevésbé telített. Specifikusabb munkajogi területek, vagy az alkotmányjog területei.

@Szumátriai Patkánymajom: Köszi,köszi! Igen, sajnos ezt én is beláttam a végére. S mivel, a közig.szerv a közfogisok után pénzt kapott, így rendesen alkalmazták is őket.
Stan Marsh 2016.06.02 23:06:18
@Lexum: Kb. annyira vittem le a szintet, mint TE személyeskedésben. Felületesen sem ismersz,de messze menő következtetéseidet hosszú távra levetítetted és beskatulyáztál. Azt hitted mindenki olyan mint az interjúalanyaid?! Én sem ismerlek, és te se. DE rögtön elkezdtél osztani ismeretlenül. Hát én is hasonlóan. Nem TE fogsz engem minősítgetni, hogy mire vagyok alkalmas és mire nem quasi 2 nap írogatásból leszűrve.

@Szumátriai Patkánymajom: Ez így van!! Sose ment az ilyen haverkodás,bratyizás. A gyomrom felfordul tőle,meg az ilyen emberektől. Ilyen volt a HÖK is. Mert ha valaki jó valamiben, akkor lássuk az eredményt, vagy a munkáján/szorgalmán.
S ismét elmondom, nem különleges bánásmódra van szüksége a dolgozónak meg hogy kinyalják a seggét,hanem olyan európai típusú megbecsülésre, ami tőlünk nyugatra teljesen normális. Peace!
A tegnapi összefoglaló túl sok internetaranyat nem hozott magával. Még finoman ismerkednek egymással a villa lakói, még nem merik trú emberek módjára face to face elküldeni egymást a halál faszára, még nincs hova taktikázniuk, még nincs idióta feladatokkal telibe vert tematikus…..
Stan Marsh 2014.01.16 12:53:02
Az összefoglaló elején Istenes Bence bedobja a helikopterezés szót, amivel engem egyből a tévé elé szögezett. De nézzük miből élünk. Másnap reggellel nyitunk. csutkára baszatja az RTL-es kolléga az Aviciit. Zsótinak kell a reggeli öt perc néma kussból álló szeánsz, hogy…..
Mivel tegnap is volt faszpörgettyűzés Debilió jóvoltából, ezért ezt hanyagolnánk. Itt lehet nosztalgiázni, akinek nem égett volna bele a retinájába a nemes mozdulatsor. De van itt nekünk egy Simon, azaz Gyógyegér Hipszter Bölcsész Cobain, aki kancsóból issza a bármit.…..