Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bella Amoros

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Annyian kérdezik mindig tőlem, hogy  Szicíliában mi a helyzet a bevándorlók ügyében, hogy annak ellenére, hogy ez ugyebár igen kényes téma, és sokakból vált ki sokféle indulatot, mégis úgy döntöttem, hogy írok erről. Annál is inkább, mert a tengeren érkező migránsok többnyire épp Szicíliában…..
Bella Amoros 2017.08.08 23:19:03
@postumus mumus: Az a fránya kánikula...Ha meg nem jó itt, eredj.
Na, mit gondolsz? Mennyi 68+57? 2015.09.19 06:23:23
Tegyük fel, hogy ezt a konkrét összeadást a történelem során még soha senki nem végezte el. (Ha zavar ez a hamis feltevés, válassz két 200 jegyű számot!) Na és!? – mondod te. Az összeadás szabályait nem befolyásolja, hogy egy konkrét összeadást elvégeztek-e korábban,…..
Súlyosan megsértették ügyfeleink alkotmányos jogait a SUN fesztiválon drog után kutató rendőrök – panaszt tettünk a Független Rendészeti Panasztestületnél...
Bella Amoros 2015.08.06 15:34:44
@acidrain: Egy normális országban minek is a narkótikum? Azzal a pár emberrel kissé alul van becsülve a létszám..
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem a zene kell a napi működéshez. Ébredéshez valami megnyugtató dallam a rádióból, városban barangoláshoz valami a kedvencek közül, sportoláshoz mindenképp felpörgetős számok, elmélyült munkálkodáshoz pedig komolyzenei vagy lágyabb…..
Sőt, mindenfajta csúnyaság nélkül. A Punnany Massif volt ilyen szemérmes, nem gengszterek ők, na, nézzük el nekik. Meg mit szólna a sok szende lány, ha olyanokat beszélnének a durván népszerű pécsi srácok, hogy Mert én vagyok az erősebb, úgyhogy én baszok. vagy,…..
Minden bizonnyal a Tripath TA-2024-es IC-re épülő Sonic Impact hobbi erősítő volt az első igazi mém az audio történetében. A nevetségesen kinéző, leginkább szappantartóra hajazó dizájn, a bóvli megépítettség, a kinézetét messze felülmúló hang, valamint az interneten…..
Bella Amoros 2015.05.04 11:35:52
@CudarPesta: Én DIY építettem egy Cyburg Needle párost, 8 ohmos Visatonnal, anyagom volt hozzá (rétegelt lemez, furnér) a hangszórók, a díszrács, a Visaton vatta meg a hangfalcsatik kb. 12.000 Ft volt (SOS Electronic). A barokk íróasztal lapja berezonál tőle.
Bella Amoros 2015.05.05 19:24:22
@Audiolife: Anno én az Indeed-től vettem az ebay-n egy Tripath-ost, náluk láttam egy ilyen mini Cyburgot, de a nagy nekem szimpatikusabb volt a basszus tartomány miatt. Az Indeed TA 2020s típust használja. Terveztem hozzá megépíteni egy phonot, 2SK170 jFet-el, beszereztem hozzá mindent, PIO kondikat stb. de időhiány miatt elővettem a régi JVC JAS-11g erősítőt...
Az Izsáki út bal oldalán (a Rudolf laktanyával szemközt) a két, 1897-ben épült egyemeletes csapatkórházi épület mellett a 20. század elején emelték az Erzsébet (pót) laktanyát, melyet Erzsébet királyné tiszteletére neveztek el, és amely név később, a második világháború…..
Mállik a tábor, nő a félelem a Fideszben, ezek így együtt a legrosszabbat hozzák ki a hatalmukat féltőkből. Kövér László sem mentes ez alól, hihetetlen sikeresen küzdi le magát Stadinger elvtárs szintjére. Most éppen aljasul riogatja a Fidesz elpártoló báránykáit. A…..
Bella Amoros 2015.01.01 18:20:37
@Fánkevő Fáncsi: Az irány az, hogy a nyugat-európai országok ipara, gazdasága igyekszik minél jobban áthelyeződni a volt szocialista országok területére a lényegesen alacsonyabb bérek és egyéb kedvezmények miatt, másfelől meg kell nézni az adósságállományukat is amiből ezt a nívót finanszírozzák.
Bella Amoros 2015.01.02 09:50:44
@Fánkevő Fáncsi: Idillikus nézet, konkrét ismeretek nélkül, nincs mit hozzátenni, csak annyit, hogy ez itt most nem vígjáték.
Valakinek a Szovjetunió hiradástechnikai iparáról beszélünk, akkor általában a lejjebb lévő képen látható készülékek jutnak eszébe, vagy maximum a Khastan orsós magnó és az S90-S30 hangfalpár, amit itthon árusítottak a nyolcvanas években, pedig a birodalomban egész más…..
Biztos többen vagyunk úgy, hogy vannak bizonyos dolgok, amiből egyszer még szeretnénk egy sajátot gyártani. Nem készen megvenni, hanem összerakni, lehetőleg az utolsó csavarig a saját kezünkkel. Ez vérmérséklettől és irányultságtól függően lehet egy saját tervezésű buggy,…..
Bella Amoros 2014.01.15 19:27:46
@Thoreau:
A Bose is szélessávút használ csak, és már 40 éve ott van a piacon. Igaz akkor még csak sztereó analóg rendszerek voltak, csak?, és természetes zene.
Bella Amoros 2014.01.15 20:22:25
@Thoreau:
A sorround (jól írtam?) rajongóknak leesne az álla, egy ígazi, jól beállított, analóg hangrendszer hallatán. Mérőlemez, márványlapra leejtett gombostű hangja, a csöves gépek nulla alapzaja, dinamika stb. A konzervzene korát éljük, MP3 és 6.1?, már követni sem tudom. Amit írtam az a BOSE 901, már csak az eBay- fellelhető. Valamikor volt egy nekik egy klasszikus darabjuk, és ebben az egész akkori filozófiájuk benne volt,
egy lapos szekrény, ami tele volt, azonos típusú szálessávú sugárzókkal, nem emlékszem, hogy mennyi, 8-9 lehetett, és ezek körben sugároztak, egy részük hátrafelé a falra, innen verődtek vissza. A BEAG is alkalmazta ezt, több kevesebb sikerellel, HOX dobozok, ha jól emlékszem.
Bella Amoros 2014.01.15 20:42:43
@Thoreau:

Ha a terv jó, sikerülni fog, és az embernek mindig a saját gyereke a legszebb.