Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stefan03

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor előbb Európa politikai páriájává teszi Magyarországot, majd elhagyja az Európai Uniót, és belépteti az országot az orosz-kazah-belorusz vámunióba. Ha hagyjuk. Két napja Macron, francia elnök, az európai integráció új szóvivője Salzburgban találkozott az osztrák, a cseh és a szlovák…..
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
Kucsák László parlamenti képviselő arra reagált, hogy az emberek kétharmada inkább fizetne vizitdíjat is, csak javulnának az áldatlan állapotok...
Bár semmilyen hivatalos közleményt nem adtak ki, a UPC Magyarország Facebook-oldalának dühös kommentjeire adott válaszokból kiderült: a szolgáltató hirtelen, február 5-től kivette analóg csatornakínálatából a miniszterelnökkel nemrég összeveszett Simicska Lajos tévéjét, a Hír TV-t. A UPC válasza…..
Kőbányán évek óta hagyomány, hogy a március 15-ei megemlékezések egy fáklyás felvonulással kezdődnek az ünnep előestéjén. Így volt ez tegnap is.  Közbevetőleg: a X. kerület azon ritka helyek közé tartozik, ahol együtt tud ünnepelni a fideszes polgármester a kerület szoci…..