Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Baradlay

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közönséges fasisztának nevezte Orbán Viktort az országot elárasztó Soros-plakátok miatt Bokros Lajos. A Modern Magyarország elnöke antiszemita gyűlöletkeltéssel vádolja a kormányt, s nevetségesnek tartja azt a kormányzati reagálást, mely szerint ő Soros pénzéből élne, s ebből a pozícióból rágalmazná…..
Gábor Baradlay 2017.07.06 14:17:00
@Kivlov: Téged meg a guminak kellett volna megállítania...
Budapest Bird Ha nem passzolunk... 2016.04.13 13:39:34
Volt egyszer egy srác, akivel kizárólag egy alkalommal találkoztam, viszont azon az egy randin is rengeteget okosságot mondott. Többek között azt, hogy amelyik kapcsolatból nem lesz örök szerelem és házasság, az egyenértékű a csalódással. Hiába voltak együtt töltött boldog hónapok, vagy akár évek, a…..
Gábor Baradlay 2016.04.14 08:30:24
@kukatr: Amit mondasz az pont azt tükrözi -már bocsi-, hogy nem tudod pontosan megfogalmazni a célod. nem tudod pontosan, hogy mitől is lennél boldog. Mitől érzed jól magad valakivel. Igazán jól!
lehessen bújni hozzá? simogasson is közben? beszélgessetek is közben? vagy csendben létezve érezni az energiáit? legyen jó humora? lehessen vele viccelődni élcelődni? ezeket mind mind pontosan meg kell határozni.
És a végén kiderülhet, hogy azt akit az elején átlagosnak tartottál az a végén a te herceged, a társad, a barátod a szeret Ő-d a mindened lesz. Nem szabad gyorsan minősíteni senkit. Hiszen nem tudhatjuk, hogy ki miért mit tett és tesz. De abban biztosak lehetünk, hogy az oka megvan rá, hogy olyan, amilyen.
A keményen számoló kisember is könnyedén ki tudja mutatni a vasárnapi boltbezárásként elhíresült őrület politikai mérlegét. A mérhető támogatottsággal nem rendelkező kereszténydemokraták minden kétséget kizáróan vézna kis Dugovics Tituszként rántották magukkal a mélybe…..
Az undormány Fidesz-rezsimről sok minden rosszat el lehetett mondani eddig is, de azt, hogy koncepciótlanul, értelmetlenül hoztak volna döntéseket, azt semmiképp. Ehhez képest az elmúlt hetek eseményei arra utalnak, hogy először valakinek nagyon elgurult a gyógyszere, aztán a többi…..