Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sylvanor

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Úgy gondoltam, miután megírtam a Naruto Shippuuden-ről a véleményemet, érdemes lenne akkor már a másik "nagyérdemű kult-animét" is bemutatnom. Igen, a Bleach anime adaptációjáról beszélek, mely érdekes módon sokkal igényesebb lett a "Szőke farok…..
Sylvanor 2014.05.02 14:20:37
Röviden: Az, amit a neked nem tetszett részhez írtál, az mind nagyon fölösleges, erőltetett és semmitmondó negatívum.

-Arrancar Arc... A teljes animében innentől indulnak el a fő szálak. Előtte mi történik? Igazából majdnem semmi. Rukiát akarja megmenteni. Ez igazából csak a bevezetés, semmi több. Megismerjük a szereplőket, a képességeiket. Tény, hogy elnyújtották és túl sok harc ment egyszerre, mikor inkább csak 1/2-őt nézne az ember szívesen, de az Arrancar Arc egy nagy mérföldkő a Bleach története szempontjából.

-Filler az filler... Ebbe majdnem kár belekötni. Minden hosszabb animéban van filler, ennyi erővel minden egyes animébe bele lehetne kötni, hogy vannak benne fillerek.
De hogy mégis legyen negatívum. A Bleach fillerei... őszintén szólva... nem jók. Egy-kettő van, ami jó, az összes többi hanyagolható. Vagy ha nem hanyagolható, de a legrosszabb helyeken tudják félbeszakítani az animmét.

-A szájakba is kár belekötni, a Bleach nézők 90%-a nem veszi ezt észre szerintem, én sem. Tökre nem foglalkoztat, hogy milyen a száj színük, mert helyette minden más leköti a figyelmem.

- Nehéz elhinni, hogy ugyanaz az anime stúdió áll mögötte, mint a Naruto Shippuuden mögött... ...nehéz? Nehéznek lehet nehéz, de ez miért negatívum? Én inkább pozitívumnak tartom, hogy ugyanaz a Stúdió tanult a hibáiból és a Naruto Shipuuden után csináltak egy mérföldekkel igényesebb animét.

Összefoglalva: Néhol tényleg elhúzzák fölöslegesen, ez egy negatívum, de történet szempontjából lényeges. A másik negatívum, hogy bár vannak jó fillerek, vannak mellette nagyon szar fillerek is, amik nagyon komolytalanok azokhoz a depressziós, lélekig hatoló drámákhoz, és a lélekben lezajló harcokhoz, amiken Ichigo keresztül megy.

Nem tökéletes, egyet értünk, de fölösleges dolgokat tekintesz negatívumnak, úgy vélem.
Kicsit régen írtam utoljára, de így jött ki a dolog. Most pótlom! TEHÁT! Az utóbbi napokban csinálgattam a gyakorlatokat, még pedig ugyanazokat, mint amiket legutóbb. 2db 1. Lépés: Fejenállás , illetve Térdfelhúzás. A többiből pedig a 2. Lépést gyakoroltam. Volt olyan nap,…..
A könyv rengeteg helyen az egyensúlyérzék fontosságára hívja fel a figyelmünket és persze jogosan. Már régebb óta próbáltam csak szimplán megállni egy lábon, mielőtt megismertem volna a könyvet. Ment is, de csukott szemmel? Végig inogtam minden irányba. De mégis. Mi…..
Miután sikeresen letudtam néhány Haladó szintet az első lépéseknél, úgy gondoltam, hogy azoknál ma kipróbálom a 2. Lépést. Ki is próbáltam és... hát nem tudom, régebben ezek sokkal könnyebben mentek. Vagy azért ment nehezebben, mert nem kajáltam eleget és nemvolt elég energy,…..
Eljött a tesztelősdi második napja!! Ahogy már írtam, két gyakorlat maradt mára: Függőleges húzás és Guggolás gyertyaállában. Kezdtem is a Függőleges húzás tesztelésével. Őszintén szólva, nem volt egy nagy kérdés. Néhol kicsit jobban befeszítettem a karom, mint…..
A mai napon a szokásos edzés helyett úgy döntöttem, hogy megnézem elérem-e a haladó szintet. Nem az összes gyakorlatnál. Beosztom ezt két napra, maradjon holnapra is. El is kezdtem a Fekvőtámasz falnál gyakorlatot. Hogy őszinte legyek a vége fele nem elfáradtam, hanem inkább már…..
El is kezdem a mesterhatos 1. lépéseit. Az ember azt mondaná, hogy túl könnyűek az első lépések és ez így is van. De a könyv nagyon ajánlja, hogy sorban haladjunk. Ha egyszer szoktatni kell izmokat a későbbi gyakorlatokhoz, akkor szoktatni kell, nincs mese. A másik dolog, hogy…..
Sylvanor vagyok. Lassan 21 éves és elkezdem a Fegyencedzést! Sosem voltam sportember, az alkatomra nem lennék büszke. Nem tarom magam nagyon hájasnak, de azért a tükör se jó barátom. Sportokhoz ügyetlen voltam mindig is. Illetve, ha lenne is érzékem valamihez, azért nem megy, mert nagyon…..
Sziasztok. Sylvanor vagyok és elkezdtem Fegyencedzeni, mert az jó. És gondoltam indítok róla blogot, mert végül is miért ne? Nem számítok nagy nézettségre. Arra tökéletes, hogy magamnak összegezzem rendszeresen, hogy mit, hogy és mikor csináltam. Nincs mese, edzés van!..