Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blake Dashed

256 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérhető árú, nagy kijelzővel szerelt középkategóriás készülék érkezett hozzánk a Gsmart-tól. Tovább a teljes cikkre..
Gizmológia Asus ROG G20 asztali PC 2014.09.22 10:37:55
Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bemutatta a G20 nevű kompakt kialakítású, játékhoz szánt asztali PC-t. Az elegáns gépet úgy tervezték, hogy a kisméretű játékgépek piacának királya legyen. A G20 helytakarékos, mindössze 12,5 literes házában egy 4. generációs…..
Gizmológia Canon PowerShot G7 X 2014.09.21 09:49:37
A Canon bemutatta az eddigi legnagyobb teljesítményű, de zsebben elférő PowerShot fényképezőgépét – a PowerShot G7 X-et. A G sorozat új tagját azoknak tervezték, akik egy kicsi gépet szeretnének magukkal vinni a nagyok tudásával, hogy az eléjük táruló pillanatot bármilyen…..
A Gsmart Magyarország jóvoltából kaptuk kézhez a Guru G1-es készüléket.   Tovább a teljes cikkre..
Az Apple legújabb generációs készülékei hardveresen ugyan fejlődtek, a rendszermemória mérete azonban nem változott.   Tovább a teljes cikkre..
A Nikon Europe felhívja az ambiciózus fényképészeket, hogy hódoljanak szenvedélyüknek, és nevezzék be ismét munkáikat a 35 éves Nikon Photo Contest versenyre. A verseny történetében először valamennyi fénykép- és videókategóriában a szervezők bármilyen digitális…..
Gizmológia Ilyen lesz a Windows 9 2014.09.16 09:53:30
Kiszivárogtatás révén megtudhatjuk, milyen lesz a következő – állítólag szimplán, számozás nélkül csak „Windows”-nak nevezett – operációs rendszer Start menüje.   Tovább a teljes cikkre..
Összesen 2,5 milliárd dollárért veszi meg a Microsoft a Minecraft nevű számítógépes játék készítésével nagy hírnevet szerző svéd Mojang játékstúdiót.   Tovább a teljes cikkre..
Tegnap, azaz szeptember 14-én volt pontosan 27 éve, hogy az első elektronikus levél célba ért. Egy német egyetem volt a címzett, a feladó pedig a pekingi számítógépes laboratórium.   Tovább a teljes cikkre..
Gizmológia HTC Desire 820 2014.09.14 09:29:37
A HTC sem tétlenkedik az IFA-n, és Desire-szériájuk legújabb darabját, a Desire 820-t mutatták be a múlt héten Berlinben.   Tovább a teljes cikkre..
Gizmológia Asus ZenWatch okosóra 2014.09.11 07:20:37
Első Android Wear-platformos okosórájuk lesz a ZenWatch, ami ívelt AMOLED-kijelzővel rendelkezik, és ebben mindenképp a Samsung Gear S-re hasonlít, viszont 320 x 320 pixeles felbontású és karcálló Gorilla-üvegborítást kapott képernyője mindössze 1,63”-es méretű.   Tovább…..
Az Apple kedden bemutatta új, a már kiszivárgott értesüléseknek megfelelően a korábbinál nagyobb képernyővel rendelkező iPhone okostelefonjait.   Tovább a teljes cikkre..
A Logitech a tegnapi nap folyamán mutatta be legújabb, M280-as, vezeték nélküli egerét. Asszimetrikus formájának, széles, a használatot megkönnyítő görgőjének, valamint a precíziót és érzékenységet növelő, úgynevezett Advanced Optical Sensorának köszönhetően, az M280…..
Nyílt titok, hogy az Apple szeptember 9-én, vagyis jövő hét kedden jelenti majd be az egy évvel korábban érkezett iPhone 5s közvetlen utómodelljét.   Tovább a teljes cikkre..
A Toshiba számos újdonsággal készült a berlini IFA szakkiállításra, többek között itt hullt le a lepel a Chromebook 2-ről is, amely Full HD felbontással és Skullcandy sztereó hangszórókkal gondoskodik a multimédiás teljesítményről.   Tovább a teljes cikkre..
A személyi számítógépek (PC) 23,89 százaléka még mindig a Windows XP operációs rendszert használta augusztusban, annak ellenére is, hogy a Microsoft április 8-án leállította az XP gyártói támogatását, azaz nem ad már ki rá biztonsági frissítéseket.   Tovább a teljes…..
Egy biztos: vége a találgatásoknak, az IFA online közvetítésén mindenki a világon egyszerre láthatja a Samsung zászlóshajóját.   Tovább a teljes cikkre..
Különleges együttműködésbe kezdett az LG Electronics (LG) a Swarovskival, a világszerte elismert osztrák ékszer- és minőségi kristályüveggyártóval, amelynek keretében az LG újabb egyedülálló ívelt OLED TV-t mutat be a 2014-es berlini IFA kiállításon. A csillogó Swarovski…..
1934-ben ezen a napon alkotta meg a Canon első fényképezőgépének, a Kwanonnak a prototípusát. Az immáron nyolcvan éves kamerát kereskedelmi forgalomban nem lehetett kapni.   Tovább a teljes cikkre..
A Dell bemutatta első monitorát, mely íves kijelzővel rendelkezik. Az UltraSharp szériás újdonság fő küldetése, hogy az okostévék frontján már népszerű kialakítás előnyeit elhozza a játékosoknak – és az irodákba.   Tovább a teljes cikkre..
Gizmológia Razer Chroma család 2014.09.01 20:43:28
A játékok típusától és stílusától függetlenül a játékos eszköze nem csupán személyes kérés, de annak egyéniségét is kifejezi. Az új Chroma a Razer-től nem csupán egy színes, villogó billentyűzet, hanem egy határtalanul személyre szabható eszköz, ami nem csak külsőre…..
Az amerikai Apple már szeptember 9-én bemutathatja legújabb mobil elektronikus eszközét, egy okosórát, de a céghez közeli források szerint a termék csak hónapokkal később, 2015 elején lesz megvásárolható.   Tovább a teljes cikkre..
Gizmológia HyperX DDR4 2014.08.30 08:16:43
A HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy következő generációs HyperX® Predator DDR4 memóriáját a mai napon kezdődő és szeptember 1-ig tartó PAX Prime 2014 rendezvényen mutatja be a Washington…..
A legfrissebb X99 lapkakészletes alaplap extrém túlhajtást, precíz tápellátás-kezelést, fantasztikus hűtést és audiofunkciókat kínál a számítógépek megszállottainak.   Tovább a teljes cikkre..
Az X99-Deluxe, az X99-Pro és az X99-A különleges teljesítményét az X99 lapkakészlet, a szabadalmi eljárás alatt álló OC foglalat és az exkluzív 5-Way Optimization technológia adja   Tovább a teljes cikkre..