Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lejla Jónás

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihallatszott, hogy az egyik nővér megkérdezte a másikat, idézni fogom szó szerint "nem mész oda ? válasz : megy a faszom , ha oda megyek is , csak azért, hogy a száját betapasszam". Tisztelt Cím !     Bár, nem állt szándékomban megosztani számomra idegen emberekkel,…..
Lejla Jónás 2014.01.15 08:48:18
szép jó napot! Megértem a hölgy felháborodását,szerintem teljesen megérthető,hogy így reagál.Nekem is volt pár rossz tapasztalatom az Erzsébet kórházzal,de ugyanígy a Miskolci kórházzal is.
Kérdem én. 24 órát lenyom egy orvos,oké fáradt,ingerlékeny,ideges,de akkor sem kell 1 beteggel bunkónak lennie. És még nem megy oda szegény bácsikához,mikor kiabál? Ez tiszta szégyen.Tudom miről beszél az,aki a nővéreket fikázza...
Egy példa : Első nőgyógyászati vizsgálatra mentem(egy fiatal lánynak igenis ehhez bátorság kell) 1.az asszisztens,aki felveszi az adatokat egy bunkó,barom,állat...miért?azért mert torokfájás elleni cukorka volt a számban,rámszólt,hogy köpjem ki a rágómat,de mondom ez nem rágó,hanem strepsils. oda csap egy papírt és követeli,hogy tegyem bele.
Nem ellenkeztem hát,beletettem..de ami utána jött az egy rémálom volt.
Mint ahogy említettem ELSŐ vizsgálaton voltam.!Az orvos nem gyengén bánt azokkal a hideg szarokkal,ráadásul bunkó is volt.Azóta MAGÁN orvoshoz járok.

És még valamit mondanék. Attól,hogy sokat dolgozik valaki,nem kell fasznak lennie az emberekkel,mire fel teszi meg?..ha meg annyira sokat dolgozik,akkor vizsgálja meg a bácsikát is...ne csak a szája járjon.Felháborító,hogy a Magyar Egészség ügy ennyire leadja a szintet.

Aztán felőlem mondhat akárki,akármit,akinek nem tetszik,legyen az orvos vagy beteg.
Embertársainkat így "eltaposni" szép dolgok ezek...JAAAA!!! És még ebbe a szaros országba szűljünk kisbabát, mert Magyarország lakossága csökken?...Szerintetek miért csökken?...mindenki megy kifelé az országból :D Meg ebbe a világba,ilyen fizetés mellet,ilyen Kórházi ellátások mellett és ilyen szívtelen emberek között,ki akarna gyereket?... Ha meg be sikerűl,akkor BE..ezvan.

Korán reggel énis ilyen szarokkal idegesítem magamat,komolyan...undorító az egész úgy,ahogy van...
hehehehe:D MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT.!