Regisztráció Blogot indítok
Adatok
damien-x

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett az egyik legnépszerűbb Windowsos zenelejátszó alkalmazás az Android platformra is. Az Android 2.1 (vagy újabb verzió) alatt futó mobil Winamp képes szinkronizálni a zenetárat és a lejátszási listákat az asztali gépen futó példánnyal wifi vagy USB kapcsolaton…..
Egyik olvasónk szánta el magát arra, hogy megossza veletek asztalának kinézetét, amely kép elég komoly felbontással rendelkezik:) Személy szerint én magam más háttérképet használnék, de hát kinek mi tetszik. A játékok terén egyértelműen FPS és autóversenyek…..
damien-x 2010.10.27 13:13:36
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Nekem bevallottan tetszenek az ilyen háttérképek, az meg hogy a beküldő párosította a fekete és a neonzöld színeket, külön poén. Bár úgy érzem, hogy kihozható lenne még valami ebből a rendszerből... vagy nem szereted a zsúfoltságot?u.i.: kicsit rásegítettem a kitakarásokkal,…..
damien-x 2009.09.21 21:48:27
B-oldal TOP5 bringás szám EVÖR 2009.04.19 14:55:00
Egész évben megy a MASS-telenkedés, ma viszont végre újra megmutatta magát a biciklis társadalom a városnak. A Critical Mass felhívja rá a figyelmet, hogy nem összesen az az "egy hülye biciklis" van, aki "mindig" pont előkerül, és megelőzöd nagy nehezen,…..