Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Ritzel

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk tényleg nem tettem volna a nyakamat vagy a fél vesémet arra, hogy a Kutyapárt bevándorló-ellenes ellenplakát akciója közben, után és mindazonáltal, a magyar kormány hirtelen felindulásból lemond. Primitívo-naivitásom szellemében persze azt sem gondoltam volna, hogy az…..
Nem egyedi eset a BKK hirdetések cenzúrázása. Nem csak a melegrandi.hu társkereső oldal buszos hirdetéseivel volt gond, ősszel a K-Monitor plakátjait utasította el a BKK reklámpartnere. 2014 őszén jelent meg a K-Monitor okostelefonos alkalmazása, amely térképen jeleníti meg az elmúlt évtized…..
Gábor Ritzel 2015.04.26 08:49:18
@a_tom: Zseniális! :-)))))))))))))))
Az ellenzéket tönkreverték. Részben bundával, részben azért, mert a kormányoldal jobban játszott, többen volt és a gólokat is ő számolta, de mindegy is: a vereség ténye vitathatatlan és megváltoztathatatlan. Magyarország egy lépésre van a pártállamtól, és ezt a lépést…..
Gábor Ritzel 2014.06.03 17:25:10
@Kettes:
Bojkott? Igen is meg nem is. Szóval lenne egy harmadik verzió is:
Kommunikáció!
Ha az ellenzék elindulna a választásokon és rávenné szavazóit, hogy amennyiben nem akarnak a Fideszre szavazni NE menjenek el szavazni.
Ezáltal lehetne kommunikálni, hogy aki nem szavaz a Fidesz ellen szavaz, na ez szerintem lehetettlen de megér egy misét! :-)
Szép napot.
Gábor Ritzel 2014.06.03 18:15:56
@ulloiut: Van harmadik opció. Olvasd el kicsit feljebb.
Alig pár hét telt el a narancsuralom második félidejéből, de már most látszik, hogy a jól bevált fideszes forgatókönyv szerint, csak minden eddiginél durvábban zajlanak az események: pofátlanság, hatalommánia és tenyérbemászó arrogancia a köbön, a nép reakciója meg egyenlő…..
Gábor Ritzel 2014.06.03 18:09:01
@Kón Bandit:
Kedves Bandit, nem az a baj, hogy "zorbánra" szavaztál, hanem az, hogy szerintem nálad keverednek a fogalmak: erős = jó, gyenge = rossz,
az élet nem ilyen egyszerű.
(nem szavasztam az összefogásra, ha netán felmerülne benned)
A transz* közösség számára ez a május igazán mozgalmasra sikeredett. Budapesten rendezték meg az 5. Európai Transznemű Tanácsot, a mai Nemzetközi Homofóbia- és Transzfóbia-ellenes nap - IDAHOT - alkalmából az ILGA-Europe valamint az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége (FRA) is jelentést adott ki az…..
Gábor Ritzel 2014.05.17 22:23:28
@innerchild: William Joseph Levada szerinted, hogy vélekedik az ügyről?