Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwertzu tomi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Schiffer András-Kálmán Olga csörte egészen elképesztő indulatokat keltett. Az apropó, a 44. március 19-ei emlékmű, önmagában felháborító, mert történelemhamisítás, nemzeti önfelmentés, olyan gyalázat, ami a holokauszt túlélőinek, illetve az áldozatok leszármazottjainak…..
qwertzu tomi 2014.04.12 12:34:52
@hexa: csak sajnos ebben a sértettség-szkanderben nem csak Kálmán Olga vesz részt, hanem az ország "szobrot támogató" és "szobrot ellenző" része is (v.ö.: oda vissza zsidózó-nácizó, fasisztázó-kommunistázó közhangulat és az ahhoz tartozó közbeszéd).

közben meg továbbnő a munkanélküliség, és amikor már lecsúszunk a 3. világ alá is, még akkor is ilyesmikre fogják hergelni az embereket.

az ilyen feszkó magától eltűnik, ha az emberek többségének stabil az egzisztenciája. nem a másik következik az egyikből, hanem egyik következik a másikból.

Schiffer egyébként nem lenne szakmunkás, hanem egy tök átlagos nyugati típusú politikus. nyilván rohadtul nem egy messiás a csávó. ha ki is tűnik az csak annak köszönhető a többi honatyánk sötéten demagóg, szinte már archaikus korból származó törzsi típusú "nagyfőnök", aki arra szólítja fel törzsének tagjait, hogy zárkózzanak el azoktól akik nem olyan szagúak mint ők és presztízsből gyűlöljék is őket, mert úgy illik. ameddig ez így marad többek között tőlem is megkapja a szavazatot.
qwertzu tomi 2014.04.12 16:21:36
@Dragan Rafajlovic:

"mindenki Kalman O. miatt foglalkozik vele"

igen, ez is szörnyű. a hiszti első alanyán (szobor) rugózott a hiszti második alanya (Olga), és az egész esetből csak az Olga hisztire reflektált leginkább a sajtó és azokon lógó fogyasztók.

az "a rohadt életbe kezdjünk már olyan dolgokkal foglalkozni, aminek a jelenkor kihívásaihoz van köze" felkiáltás hidd el nagyon sokak füle mellett elment.

én azért gondolom, hogy elég ostoba ez az ország, mert reménytelennek látom, hogy ebből a hisztiből kinőjön. rohadt sokan nem értik, hogy az nem kihívás, hogy SZÓBAN elítéljük a szélsőséget. meg kell keresni a gyökerét és azt orvosolni. mert tetszik, nem tetszik egykét baloldali értelmiséginek: a (mély)vidéki egyszerű felfogású szélsőséges ember is ember. nem fog eltűnni. az ő problémáját az egyik legégetőbb feladat megoldani. a folytonos lenácizás és a velük szembeni erkölcsi oszlop eljátszása egy rakás sz*r, semmire nem jó. ezt nem érti Olga sem. ráadásul ő duplán is elkúrta az erkölcsi szobor eljátszását.

a szélsőség olyan mint a tűkígyó féreg: ha az éppen kilátszó fejét nyesegeted csak, akkor azzal csak megerősíted és még jobban beágyazódik.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
qwertzu tomi 2014.01.14 17:39:08
@sixx: elnézést. javítás: "...akik biztos nem is látták"
qwertzu tomi 2014.01.14 17:43:26
@sixx: " (akik ugye, mint minden kertévé, eredendően hazudnak)"

ezt meg kérlek hagyd abba. sok vita szabályt szegsz meg, de a legjobban az árnyék boxolást rühellem. majd akkor kérj számon kijelentéseket, ha le is írom őket. én sem mondok ilyeneket mintha te mondanád, hogy "ó, mert én vagyok a média megmondó ember te ki senki pöcs", hogy aztán ezzel hozzam magam előnyösebb helyzetbe, mert az ilyen szalmabábú építés primitív és felesleges dolog. feltételezem, hogy te sem szopod be az ilyesmit, hidd el én sem, kérlek emiatt mellőzd is ezeket. másnál próbálgasd őket.
qwertzu tomi 2014.01.14 21:44:34
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

"a háborúkat nem azok szokták kirobbantani, akik hagyják az eseményeket folyni, hanem azok, akik irányítani akarják"

te is tévedsz. a kettő együtt. az ignorancia és annak (áltlaában rossz indulatú) kihasználása dobja ki. egyébként háború tényleg nem fog kirobbanni emiatt. összességében a hatása mindenképpen rossz.

"Akik szeretik megmondani, hogy a másiknak miként és hogyan kellene gondolkodni, és miként kellene leélnie az életét"

az ilyen kategorikus utasítgatásnál a szuggesztió az rosszabb, már csak azért is mert észrevétlenebb. pl ha az embereknek kötelező lenne Facebookon megadni az adataikat és egészségtelenül táplálkozni, akkor valszeg tüntetnének ellene. de most ezt megteszik kérés nélkül is. mielőtt félreérted: én nem hiszek az ilyen illuminati meg hasonló konteo baromságokban, de az egészen biztos, hogy a dekadencia nem kérésre történik, hanem a cinikus belesz*rás kíséretében. nem mondom, hogy okozója, de úgymond nitrója annak. Sixx szerint pl a VV is csak szórakoztat, semmi kárt nem okoz, aki nem akarja ne nézze. ehhez képest elvileg csak kevesen látták és e közül a kevés ember közül minősíthetetlen agresszív kommentek pattantak vissza. csak szórakoztató volt, biztos azért.