Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tateqq

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Windows Phone facebook csoportunk egyik olvasója úgy döntött, hogy elkezd használni egy Lumia 625 telefont. Szerencsére megoszotta velünk tapasztalatait, mi pedig megoszthatjuk Veletek. A következő néhány napon egy mini sorozatban olvashatjátok Kovács Zsolt ismerkedését a 625-ös…..
Ahogy az ember egyre többet használja a 8.1-es verziót, úgy találkozik egyre újabb funkciókkal. Ezek egy része szinte teljes csendben jelent meg, és nem egykönnyen észrevehető, pedig annak idején sok felhasználó adta volna értük akár a fél karját is, ennek megfelelően…..
A WinBeta.org-nak sikerült a kiszivárgott SDK emulátorát mozgóképen megörökíteni. Ez a verzió még nem tartalmaz olyan funkciókat, mint a Cortana hangasszisztens vagy az új Control Center. Sőt, igazából az újdonságok elég nagy része nem tekinthető meg (jórészt ez nem csoda), de…..
Gondolom, nem vagyok egyedül, ha éjszaka nem szeretném, hogy elérjenek. Ráadásul mindezt automatikusan, mert hogy a lustaság fél egészség. A konkurens platformokon erre eddig is megvolt a lehetőség, de most már nekünk is megérkezett ez a funkció végre. Az Amaze Pictures…..
Tateqq 2014.01.14 14:42:10
@csokabi: Azt jelenti, hogy a Windows Phone megkötései miatt csak 30 percenként tudja ellenőrizni, hogy a megeadott időpontokon belül van és akkor állítja be a hangerőt. Ezért előfordulhat, hogy 22:00 tól kellene levenni a hangerőt de csak 22:29 kor fogja, mert az egyik ellenőrzés 21:59 kor volt a következő már csak 22:29 kor.